Canım öncelikle başın sağolsun mekanı cennet olsun dedeciğinin.. ayrıca senin için de geçmiş olsun dileklerimi iletiyorumArkadaşlar merhaba uzun zamandır ara ara girmeme rağmen pek bişey yazamadım yakın zamanda dedemi kaybettim 2 hafta sonrasında panik atak krizi geçirmişim şimdi çok şükür iyiyim dua edin
Şimdi hemşire geldi arkada kalan folikuller yumurtalıklara zarar vermesin diye cetrotide kullanılıyormuş. Bu arada aklınızda bulunsun burada hep İdil e yönlendiriyorlar ama Okmeydanı Deniz eczanesinde daha ucuz genel olarak ilaçlar. 160 cetrotide in tanesi.Ben de şimdi kendime geldim. 20 yumurta toplanmış ama ne kadarı olgun yarın belli olacak dediler. Bir de reçete var rulid ve cetrotide yazılmış. Cetrotide ne alaka anlamadım. 5gun kullanılacakmış. İğneler bitti diye o kadar sevinmiştim ki
Hayırlı olsun canım inşallah hepsi olgundur.harbi cetrotide ne alakaBen de şimdi kendime geldim. 20 yumurta toplanmış ama ne kadarı olgun yarın belli olacak dediler. Bir de reçete var rulid ve cetrotide yazılmış. Cetrotide ne alaka anlamadım. 5gun kullanılacakmış. İğneler bitti diye o kadar sevinmiştim ki
Merhaba nasılsınız, tedavi gördüğüm dönemde sizinle burada yazışmıştık size sorular sormuştum. Çekinerek soruyorum en son hamileydiniz. insAllah sağlıklı sonuçlanmıştır.Evet sperm dna testi bizde yaptırmştk, temiz çıktı, benim size tek sölecegim labratuvar çokk önemli morfoloji sorunu olanlarda, şişlininde çok iyi oldgnu duyunca, orayı tercih ettik, işallah güzel haberlerinizi alırız...
Ya evet üzüldüm hakikaten o iğneyi hiç sevmiyordum. Sağlık olsun.İnşallah güzel haberler alırım.Hayırlı olsun canım inşallah hepsi olgundur.harbi cetrotide ne alaka
Hiç gerilme canım benim ilk günüm de pazara denk gelmişti eğer araç varsa hastane çevresinde mutlaka eczane bulursun. Ama bulduğun yer genelde pahalıya verir o yüzden sadece 1 günlük ilaç alırsın pazartesi uyguna veren yerden alırsın.. yani ben öyle yapmıştımKizlar selam adet oldunmuki oldum olucam ikinci gün pazara gelirse ilaç nasıl bulucam ben eczaneler kapalı şimdiden gerildim
Saol canım benimCanım öncelikle başın sağolsun mekanı cennet olsun dedeciğinin.. ayrıca senin için de geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum
Benim de pazara gelmişti nöbetçi eczane 600 e verdi gonal f 450yi. Biraz sinir bozucu oluyorKizlar selam adet oldunmuki oldum olucam ikinci gün pazara gelirse ilaç nasıl bulucam ben eczaneler kapalı şimdiden gerildim
Asenkron diyolardı aynı oranda büyümediği içinBu yumurtaları aynı anda büyütme mevzusunun adı neydi
NORMALDE KAÇA ALIYORSUNUZBenim de pazara gelmişti nöbetçi eczane 600 e verdi gonal f 450yi. Biraz sinir bozucu oluyoryapacak bir şey yok olsun da tek derdimiz bu olsun
Merhaba kızlar,
Kontrolden çıktım şimdi . Herşey yolunda Semra Hanım muayene etti. 1 gün daha devam iğneye. Yumurtalar aşırı uyarıldığı için karnımda biraz sıvı birikmesi olmuş. Pazartesi günü toplama işlemi olacak
E edaveli123 normalde ilaç geliş fiyatları aşağıda bende gonalf 450tl ye aldım. Cetroide 180 tl ovitrelle 100 aldım. Gelisi fiyatını eczaci eniştemdn biliyorum aynı ilde olmayınca artık bu fiyata aldım.NORMALDE KAÇA ALIYORSUNUZ
NE KADARMIŞ ? ATEŞ ECZANESİ DE UYGUNMUŞ SANIRIMBen aradım İdil eczanesi gayet uygun hastane yakınında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?