Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Ben de şimdi kendime geldim. 20 yumurta toplanmış ama ne kadarı olgun yarın belli olacak dediler. Bir de reçete var rulid ve cetrotide yazılmış. Cetrotide ne alaka anlamadım. 5gun kullanılacakmış. İğneler bitti diye o kadar sevinmiştim ki

Arkadaşlar merhaba uzun zamandır ara ara girmeme rağmen pek bişey yazamadım yakın zamanda dedemi kaybettim 2 hafta sonrasında panik atak krizi geçirmişim şimdi çok şükür iyiyim dua edin
Canım öncelikle başın sağolsun mekanı cennet olsun dedeciğinin.. ayrıca senin için de geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum

Şimdi hemşire geldi arkada kalan folikuller yumurtalıklara zarar vermesin diye cetrotide kullanılıyormuş. Bu arada aklınızda bulunsun burada hep İdil e yönlendiriyorlar ama Okmeydanı Deniz eczanesinde daha ucuz genel olarak ilaçlar. 160 cetrotide in tanesi.

Hayırlı olsun canım inşallah hepsi olgundur.harbi cetrotide ne alaka

Merhaba nasılsınız, tedavi gördüğüm dönemde sizinle burada yazışmıştık size sorular sormuştum. Çekinerek soruyorum en son hamileydiniz. insAllah sağlıklı sonuçlanmıştır.

Kizlar selam adet oldunmuki oldum olucam ikinci gün pazara gelirse ilaç nasıl bulucam ben eczaneler kapalı şimdiden gerildim

Kizlar selam adet oldunmuki oldum olucam ikinci gün pazara gelirse ilaç nasıl bulucam ben eczaneler kapalı şimdiden gerildim
Hiç gerilme canım benim ilk günüm de pazara denk gelmişti eğer araç varsa hastane çevresinde mutlaka eczane bulursun. Ama bulduğun yer genelde pahalıya verir o yüzden sadece 1 günlük ilaç alırsın pazartesi uyguna veren yerden alırsın.. yani ben öyle yapmıştım

Benim de pazara gelmişti nöbetçi eczane 600 e verdi gonal f 450yi. Biraz sinir bozucu oluyor yapacak bir şey yok olsun da tek derdimiz bu olsun

Metalwoman olsun canım sabrın sonu güzel olsun bende yarın toplama için gidiyorum

YA BEN EKİMDE TEDAVİ GÖRMÜŞTÜM SGK KARŞILAMIYOR DEDİLER 833 TLYDİ BANA GELİŞ FİYATINDAN 560 A VERMİŞTİ BİR ARKADAŞIM SİZ HANGİ ECZANEDEN ALMIŞTINIZ İSTANBULDAMI

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…