- 8 Ekim 2020
- 16
- 2
- 36
- 32
kesinlikle idil çok uygun . Biz de oradan alıyoruzBen aradım İdil eczanesi gayet uygun hastane yakınında
Hayır yazdirmiyoruz .Bence araştırmak önemli maddi olarak çok zorlanıyoruz gerçekten.Ben bu sefer raporda çıkarttım.uni hastanesindenBU İLAÇLARI KADIN DOĞUMCUNUZA YAZDIRMIYORSUNUZ DİMİ
Yani yazıyor tüp bebek doktoru ama bu indirimli almamızı sağlayan bişey degilHayır yazdirmiyoruz .Bence araştırmak önemli maddi olarak çok zorlanıyoruz gerçekten.Ben bu sefer raporda çıkarttım.uni hastanesinden
Evet çok şükür bin şükür, şuan ikizlerim 8 aylık oldularMerhaba nasılsınız, tedavi gördüğüm dönemde sizinle burada yazışmıştık size sorular sormuştum. Çekinerek soruyorum en son hamileydiniz. insAllah sağlıklı sonuçlanmıştır.
Bence Okmeydanı Deniz eczanesine de sorun ben de ateş eczanesinden almıştım ama son cetrotide için burada görüp Deniz eczanesini aradım içim yandıİDİL VE ATEŞ ECZANESİ 470 TL DEDİ RESMEN KAZIKLANMIŞIZ YA HEMDE TANIDIK TARAFINDAN. GERÇEKTEN COK ZOR BİR DÖNEM MADDİ MANEVİ
Çok ama çok sevindim yaEvet çok şükür bin şükür, şuan ikizlerim 8 aylık oldular6.denememde çok şükür kavuştum Sizlerde işallah güzel haberler aldınız??
Aminnn inşallahHem sizin hem burada mücadele veren kardeşlerim için dua edeceğim. İnanın ve kafanıza takmayın. Benim için de imkansiz gibiydi ama şimdi yaramazın arkasında koşmaktan anca bu saat oldu girip yazabiliyorum. Eminim sizde aynı duruma geleceksiniz
Canım hayırlı olsun. Ücreti ne olduBİzdede eşimde morfoloji 0 dı başka bir merkezde 5kez tüp bebek yaptırdım olmadı şişli memorialda 1.denememde ikizlere hamile kaldım, şişli memorialin labrotuarı çok iyi, şimdi bu hastanede ekip işi var her sabit bir doktorun olmuo, tüm ekip senin dosyanı takip edio doktorlar hepsi bir karar verio nasıl bir süreç işlenecegine dair, bana naturel tüp bebek tedavisi uygulandı, ilk görüşmem semra hoca ve yücel bey, snra yumurta toplamam başka doktor oldu, ve transferim gönül hoca oldu hepsi aynı çnkü bu bi ekip işi, rabbim her istiyen ve diliyene tez vakitte nasip etsin
Hayırlı haberlerin olsun canım.çok mu kalabalık yani. Ücret ne VereceksinGunaydın kızlar 1.5 ayda memorial e neler olmuş öyle nasıl kalabalıktı bugünçok şükür biz de transfer hazırlığına başladık, doğal siklus olacakmış şimdilik sadece folik asit kullanacağım haftaya cuma randevum var
İki tedavimde de son ilaçları hep bulunduğum ilçeden aldım İstanbul da. İlaca devam kararı son anda verildiği için İdil den alamamistim. Buradaki eczaneleri arayıp tek tek gonalf i kaç liraya verirsiniz biz Okmeydanı ndan su kadara alıyoruz siz de verirseniz oraya kadar gitmeyelim gelip alalım demiştik. Çok eczane var etrafta bir tanesi aynı fiyata vermişti. İnsan olana ve o an nakit ihtiyacı olana denk gelirseniz ilacı nöbetçi de olsa uyguna alabilirsiniz. Kendinizi pazara denk gelecek diye de sartlamayin şimdiden, nasip neyse o olacak sonuçta. Belki ilk gün öğleden sonra olur ve ikinci gün pazartesiye kayar. İnşallah güzel bir tedavi olsun, sağlıklı yumurtalar büyüyüp evlat olsunlar size.Bakalım bu ay başlamak istiyorum ama pazar olayı kafa karıştırdı bende
Amin inşallah canım . Hayırlı haberlerini bekliyorum . Dualarım seninle .
Ay canım benim. Çok kolay geçsin inşallah.Metalwoman bende şuan hastanedeyim. Yatış işlemlerim yapıldı. İnşallah güzel güzel yumurtalarım toplanır çıkınca tekrardan yazarım
Metalwoman bende şuan hastanedeyim. Yatış işlemlerim yapıldı. İnşallah güzel güzel yumurtalarım toplanır çıkınca tekrardan yazarım
Hayırlı uğurlu olsun . Çok şükür sağlıklı olsun da önemli olan o
Teşekkürler canım benim eşimin operasyon ücreti falan da vardı toplu ödeme yaptık değişiyor o yüzden fiyatlar ama tüp bebek paketi 12.000 TL ödedik.Hayırlı haberlerin olsun canım.çok mu kalabalık yani. Ücret ne Vereceksin
Haydi gözün aydın canım inşallah hepsi kalitelidir
Haydi gözün aydın canım inşallah hepsi kalitelidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?