Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

İDİL VE ATEŞ ECZANESİ 470 TL DEDİ RESMEN KAZIKLANMIŞIZ YA HEMDE TANIDIK TARAFINDAN. GERÇEKTEN COK ZOR BİR DÖNEM MADDİ MANEVİ

Merhaba nasılsınız, tedavi gördüğüm dönemde sizinle burada yazışmıştık size sorular sormuştum. Çekinerek soruyorum en son hamileydiniz. insAllah sağlıklı sonuçlanmıştır.
Evet çok şükür bin şükür, şuan ikizlerim 8 aylık oldular 6.denememde çok şükür kavuştum Sizlerde işallah güzel haberler aldınız??

İDİL VE ATEŞ ECZANESİ 470 TL DEDİ RESMEN KAZIKLANMIŞIZ YA HEMDE TANIDIK TARAFINDAN. GERÇEKTEN COK ZOR BİR DÖNEM MADDİ MANEVİ
Bence Okmeydanı Deniz eczanesine de sorun ben de ateş eczanesinden almıştım ama son cetrotide için burada görüp Deniz eczanesini aradım içim yandı idil ateş Deniz telefonla arayıp fiyat alın öyle gidin bence.

Evet çok şükür bin şükür, şuan ikizlerim 8 aylık oldular 6.denememde çok şükür kavuştum Sizlerde işallah güzel haberler aldınız??
Çok ama çok sevindim ya Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. Benim de yaramaz kızım 10 aylık oldu çok şükür

Aminnn inşallah

Canım hayırlı olsun. Ücreti ne oldu

Hayırlı haberlerin olsun canım.çok mu kalabalık yani. Ücret ne Vereceksin

Bakalım bu ay başlamak istiyorum ama pazar olayı kafa karıştırdı bende
İki tedavimde de son ilaçları hep bulunduğum ilçeden aldım İstanbul da. İlaca devam kararı son anda verildiği için İdil den alamamistim. Buradaki eczaneleri arayıp tek tek gonalf i kaç liraya verirsiniz biz Okmeydanı ndan su kadara alıyoruz siz de verirseniz oraya kadar gitmeyelim gelip alalım demiştik. Çok eczane var etrafta bir tanesi aynı fiyata vermişti. İnsan olana ve o an nakit ihtiyacı olana denk gelirseniz ilacı nöbetçi de olsa uyguna alabilirsiniz. Kendinizi pazara denk gelecek diye de sartlamayin şimdiden, nasip neyse o olacak sonuçta. Belki ilk gün öğleden sonra olur ve ikinci gün pazartesiye kayar. İnşallah güzel bir tedavi olsun, sağlıklı yumurtalar büyüyüp evlat olsunlar size.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…