Ped falan götürmek gerekiyor mu ? Ya da yanımıza almamız gereken şeyler var mı ?
İnşallah firesiz 5.güne gidersin canım bunu kalpten diliyorum senin için
Bence yanına sadece pamuklu bir çamaşır alman yeterli canım . Ped gerektirecek bir kanama olmuyor , günlük pedleri de doktorlar önermiyor . Şahsen ben öyle yaptım zaten hastanede çok tutmuyorlar ,Ped falan götürmek gerekiyor mu ? Ya da yanımıza almamız gereken şeyler var mı ?
İnşallah firesiz 5.güne gidersin canım bunu kalpten diliyorum senin içinpgt ye gidecek mi en uzun bekleyiş o gibi oluyor
Ped falan götürmek gerekiyor mu ? Ya da yanımıza almamız gereken şeyler var mı ?
Tamam çok teşekkür ederimBence yanına sadece pamuklu bir çamaşır alman yeterli canım . Ped gerektirecek bir kanama olmuyor , günlük pedleri de doktorlar önermiyor . Şahsen ben öyle yaptım zaten hastanede çok tutmuyorlar ,
Tamam çok teşekkür ederimMetalwoman yok ya zaten onlar ped veriyor. Senin şuan kaç toplanacak gibi duruyordu. E2 degerin kaç geldi?
Ooo baya iyi enaz 15 tane toplanacak harika inşallah hepsi sağlıklı olsunTamam çok teşekkür ederime2 değerim 3467 şimdi baktım
Amin inşallah canım. Rabbim yüzümüzü güldürsünOoo baya iyi enaz 15 tane toplanacak harika inşallah hepsi sağlıklı olsun
İnşallah inşallahAmin inşallah canım. Rabbim yüzümüzü güldürsün
Ah keşke canım nerdeKızlar benim 16 tanesi döllenmiş. Çarşamba günü kaç tanesi 5. güne gitti onu öğreneceğim. Şimdi benim merak ettiğim diyelim 10tanesi gitti 5.gune ama ben 6tanesi için pgt istedim hepsini dondurabilir miyiz? Bunlar sağlıklı gelmezse kalanlara pgt yapılamayacak sanırım. Kaç tanesini bütçem kaldırır bilemiyorum. Siz 5.gune gelenlerin hepsini yolladiniz mi pgtye?
Canım ya kaç tane gelmişti 5.gune? 4pgtden kaçı sağlıklı geldi? Bir de son olarak yaslariniz kaçtı? Ben 32yim eşim 33 yaşında. Dr 2/3 sağlıklı gelir sizin yaşlarda dedi. Ama stres oluyorum daha kaçı 5.gune gelecek o bile belli değil.Ah keşke canım nerdeben 5.güne gelenlerin sadece 4 tanesini pgt ye gönderdim geri kalanları dondurduk.daha sonra o dondurulanlara pgt yapılıyor mu bilmiyorum
İnşallah bebeğin tez zamanda gelir canım. 12 bin TL nin içinde başka ücret yok mu ekstra ilaç, rahim dinlendirme gibi. Ödemeyi peşin mi aldılar doktor ve hastane nasıldı?Teşekkürler canım benim eşimin operasyon ücreti falan da vardı toplu ödeme yaptık değişiyor o yüzden fiyatlar ama tüp bebek paketi 12.000 TL ödedik.
2021 fiyatı bu değil miTeşekkürler canım benim eşimin operasyon ücreti falan da vardı toplu ödeme yaptık değişiyor o yüzden fiyatlar ama tüp bebek paketi 12.000 TL ödedik.
Fiyatın içinde olan tahliller var mı, varsa hangileri 12bin TL içindeTeşekkürler canım benim eşimin operasyon ücreti falan da vardı toplu ödeme yaptık değişiyor o yüzden fiyatlar ama tüp bebek paketi 12.000 TL ödedik.
Canım 11 tane 5.güne geldi tabi kalite kalite değişiyor biliyorsun. benim yaşım 30 eşimin 41Canım ya kaç tane gelmişti 5.gune? 4pgtden kaçı sağlıklı geldi? Bir de son olarak yaslariniz kaçtı? Ben 32yim eşim 33 yaşında. Dr 2/3 sağlıklı gelir sizin yaşlarda dedi. Ama stres oluyorum daha kaçı 5.gune gelecek o bile belli değil.
Olmaz mı canım ham tüpbebek paketi 12.000 . Korona testleri var en az 1250 tl. İlaçlar benim neredeyse 5000 bulduİnşallah bebeğin tez zamanda gelir canım. 12 bin TL nin içinde başka ücret yok mu ekstra ilaç, rahim dinlendirme gibi. Ödemeyi peşin mi aldılar doktor ve hastane nasıldı?
Yok kasım 20202021 fiyatı bu değil mi
Yumurta takibi aşamasındaki tahliller ve transfer sonrası kan tahlili sanırım bu 12.000 içinde. Yoksa doktorun isteyeceği genel tarama testleri hepsi ücretli onları devlet hastanesinde ücretsiz yaptırabiliyorsun.Fiyatın içinde olan tahliller var mı, varsa hangileri 12bin TL içinde
Git bir nefes al kendini bebeğine hazırla canımpastelmom ay sorma yaaa bekle bekle bitmeyecek dediğin gibi çünkü genetikte içinde bekleyeceğim neyse bu iğneli kısımda beni geriyordu o kısımdan kurtuldum evime İzmire döneceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?