Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Ped falan götürmek gerekiyor mu ? Ya da yanımıza almamız gereken şeyler var mı ?
Bence yanına sadece pamuklu bir çamaşır alman yeterli canım . Ped gerektirecek bir kanama olmuyor , günlük pedleri de doktorlar önermiyor . Şahsen ben öyle yaptım zaten hastanede çok tutmuyorlar ,

İnşallah firesiz 5.güne gidersin canım bunu kalpten diliyorum senin için pgt ye gidecek mi en uzun bekleyiş o gibi oluyor
pastelmom ay sorma yaaa bekle bekle bitmeyecek dediğin gibi çünkü genetikte içinde bekleyeceğim neyse bu iğneli kısımda beni geriyordu o kısımdan kurtuldum evime İzmire döneceğim

Kızlar benim 16 tanesi döllenmiş. Çarşamba günü kaç tanesi 5. güne gitti onu öğreneceğim. Şimdi benim merak ettiğim diyelim 10tanesi gitti 5.gune ama ben 6tanesi için pgt istedim hepsini dondurabilir miyiz? Bunlar sağlıklı gelmezse kalanlara pgt yapılamayacak sanırım. Kaç tanesini bütçem kaldırır bilemiyorum. Siz 5.gune gelenlerin hepsini yolladiniz mi pgtye?

Ah keşke canım nerde ben 5.güne gelenlerin sadece 4 tanesini pgt ye gönderdim geri kalanları dondurduk.daha sonra o dondurulanlara pgt yapılıyor mu bilmiyorum

Ah keşke canım nerde ben 5.güne gelenlerin sadece 4 tanesini pgt ye gönderdim geri kalanları dondurduk.daha sonra o dondurulanlara pgt yapılıyor mu bilmiyorum
Canım ya kaç tane gelmişti 5.gune? 4pgtden kaçı sağlıklı geldi? Bir de son olarak yaslariniz kaçtı? Ben 32yim eşim 33 yaşında. Dr 2/3 sağlıklı gelir sizin yaşlarda dedi. Ama stres oluyorum daha kaçı 5.gune gelecek o bile belli değil.

Teşekkürler canım benim eşimin operasyon ücreti falan da vardı toplu ödeme yaptık değişiyor o yüzden fiyatlar ama tüp bebek paketi 12.000 TL ödedik.
İnşallah bebeğin tez zamanda gelir canım. 12 bin TL nin içinde başka ücret yok mu ekstra ilaç, rahim dinlendirme gibi. Ödemeyi peşin mi aldılar doktor ve hastane nasıldı?

Canım 11 tane 5.güne geldi tabi kalite kalite değişiyor biliyorsun. benim yaşım 30 eşimin 41 pgt 4 gitti 2 sağlıklı 1 mozaik 1 sağlıksız geldi.doktorların dediği tutuyor genel olarak sen gönlünü ferah tut canım

İnşallah bebeğin tez zamanda gelir canım. 12 bin TL nin içinde başka ücret yok mu ekstra ilaç, rahim dinlendirme gibi. Ödemeyi peşin mi aldılar doktor ve hastane nasıldı?
Olmaz mı canım ham tüpbebek paketi 12.000 . Korona testleri var en az 1250 tl. İlaçlar benim neredeyse 5000 buldu tesa operasyonu olduk 3500 tl. 4 tane pgt embriyo gönderdik 9000 tl. Daha dondurma ücreti ödemedik o da neredeyse 6000 tl desen transfer için gerekli ilaçlar da 1000 tl tutsa.. ben toplamak istemiyorum moralim bozuluyor sen topla işte

2021 fiyatı bu değil mi
Yok kasım 2020
Fiyatın içinde olan tahliller var mı, varsa hangileri 12bin TL içinde
Yumurta takibi aşamasındaki tahliller ve transfer sonrası kan tahlili sanırım bu 12.000 içinde. Yoksa doktorun isteyeceği genel tarama testleri hepsi ücretli onları devlet hastanesinde ücretsiz yaptırabiliyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…