Hahaha kesinlikle bir kaç gün geçsin ben diyetime kaldığım yerden devam edeyim bol bol sporGit bir nefes al kendini bebeğine hazırla canım
Ben aldım başımı gidiyorumHahaha kesinlikle bir kaç gün geçsin ben diyetime kaldığım yerden devam edeyim bol bol spor
Olmaz mı canım ham tüpbebek paketi 12.000 . Korona testleri var en az 1250 tl. İlaçlar benim neredeyse 5000 buldutesa operasyonu olduk 3500 tl. 4 tane pgt embriyo gönderdik 9000 tl. Daha dondurma ücreti ödemedik o da neredeyse 6000 tl desen transfer için gerekli ilaçlar da 1000 tl tutsa.. ben toplamak istemiyorum moralim bozuluyor sen topla işte
Ay maşallah 11 süper, yarı yarıya gelmiş pgt o da gayet iyi. O iki sağlıklı embriyo sana iki sağlıklı bebek olsun inşallahCanım 11 tane 5.güne geldi tabi kalite kalite değişiyor biliyorsun. benim yaşım 30 eşimin 41pgt 4 gitti 2 sağlıklı 1 mozaik 1 sağlıksız geldi.doktorların dediği tutuyor genel olarak sen gönlünü ferah tut canım
YA fiyat Kasım 2020.. Subat 2021 zam olmuştur kesin. Adetin 2.3. Günü test isteniyor ya. Doktor, O lekenin başladıgı günü mü 1.gün kabul ediyor yoksa yogun kanama başladıgı gün mü 1.gün kabul edip test 3. günü vericez?Yok kasım 2020
Yumurta takibi aşamasındaki tahliller ve transfer sonrası kan tahlili sanırım bu 12.000 içinde. Yoksa doktorun isteyeceği genel tarama testleri hepsi ücretli onları devlet hastanesinde ücretsiz yaptırabiliyorsun.
Sanmıyorum canım. Çünkü memorial de rahim dinlendirme diye bir ücret alınmıyor.bahçeci de senden korona testi isteyecekNe diyorsun kuzum sen toplamak istemedin ben okumak istemedim,, bu ne yaaa. Vay arkadaş ellerine düştün mü yandın ya. Cidden çok fazla. Ben Memoriali listemden siliyorum o zaman Allahım yardım etsin inşaAllah emeklerin güzel haberle taçlansın canım. Dondurma işlemine embriyo başına alıyorlar değil mi? Anlamadığım ham tüp paketi 12 binse onun üstüne bu ilave işlemler çıkıyor tamam da 12 bin ne için alınıyor. Bahcecide tüp bebek 12bin, rahim dinlendirme 2100 ilaçlar 3/4 bin arası. Bahcecinin de üstünde fiyat hemde çok
Amin canım benim inşallahAy maşallah 11 süper, yarı yarıya gelmiş pgt o da gayet iyi. O iki sağlıklı embriyo sana iki sağlıklı bebek olsun inşallah
Aktif kanama başlandığı günü 1.gün sayıyorlar canım.lekelenmeyi saymıyorlar.YA fiyat Kasım 2020.. Subat 2021 zam olmuştur kesin. Adetin 2.3. Günü test isteniyor ya. Doktor, O lekenin başladıgı günü mü 1.gün kabul ediyor yoksa yogun kanama başladıgı gün mü 1.gün kabul edip test 3. günü vericez?
Bahçeci ile görüştüm aslında karar kılmıştık başlamaya ama nette Bi haberler ine rast geldik, embriyo yanlış transfer olmuş Bi bayana ondan sonra eşim ordan caydı. Yani orayı da eledim. Şimdi muayenehane de calışıp hastane anlaşmalı doktor bakıyorum. Ulun Uluğ ve murat bozkurt üzerine yogunlaşıyorum. Tabi başka doktor da bulursam onlada görüşürümSanmıyorum canım. Çünkü memorial de rahim dinlendirme diye bir ücret alınmıyor.bahçeci de senden korona testi isteyecekdondurma embriyo başı değil sayıya göre değişiyor canım .ilaçlar da ortalama 3 4 bin arası zaten ama benim biraz uzun sürdü yani bahçecinin kesinlikle üzerinde değil. Orası ticarethane gibi diyorlar ve çok yakınımın deneyiminden sonra ben ilk sırada olan bahçeci tercihimi direkt listeden sildim
Anladım canım. Bu konu hep kafamı karıştırıyordu. Çünki benim ilk 4 yada5 gün kahve orta yorgunlukta leke olarak geliyordu. Karar veremiyorum hatta böyle bir test tarihi geçirdimAktif kanama başlandığı günü 1.gün sayıyorlar canım.lekelenmeyi saymıyorlar.
Benim ilk denemem Memorial ama şimdilik çok memnunum. Raporunuz varsa 9600 e düşüyor tedavi. 3800 ilaca gitti. En büyük masraf pgt. Onu da en ucuz Memorial yapıyor. 6 nin üzerinde embriyo 5400 e donduruluyor. 4un altı 3800 gibi bir şeydi. Ararsanız muhasebe ayrıntılı fiyat bilgisi de veriyor. İyi araştırın. Hakkınızda hayırlısı.Bahçeci ile görüştüm aslında karar kılmıştık başlamaya ama nette Bi haberler ine rast geldik, embriyo yanlış transfer olmuş Bi bayana ondan sonra eşim ordan caydı. Yani orayı da eledim. Şimdi muayenehane de calışıp hastane anlaşmalı doktor bakıyorum. Ulun Uluğ ve murat bozkurt üzerine yogunlaşıyorum. Tabi başka doktor da bulursam onlada görüşürüm
İnşallah sende hayırlı haberle dönersin canım. Rapor da yaş sınırı var mı? Pgt nedir, yapılması şart mı? Embriyo 5400 dediniz tek embriyo fiyatımı bu konuyuda anlamadımBenim ilk denemem Memorial ama şimdilik çok memnunum. Raporunuz varsa 9600 e düşüyor tedavi. 3800 ilaca gitti. En büyük masraf pgt. Onu da en ucuz Memorial yapıyor. 6 nin üzerinde embriyo 5400 e donduruluyor. 4un altı 3800 gibi bir şeydi. Ararsanız muhasebe ayrıntılı fiyat bilgisi de veriyor. İyi araştırın. Hakkınızda hayırlısı.
Pardon ya embriyo konusunu açıklamışşın zatenBenim ilk denemem Memorial ama şimdilik çok memnunum. Raporunuz varsa 9600 e düşüyor tedavi. 3800 ilaca gitti. En büyük masraf pgt. Onu da en ucuz Memorial yapıyor. 6 nin üzerinde embriyo 5400 e donduruluyor. 4un altı 3800 gibi bir şeydi. Ararsanız muhasebe ayrıntılı fiyat bilgisi de veriyor. İyi araştırın. Hakkınızda hayırlısı.
KesinlikleBen aldım başımı gidiyorumtransfere kadar ne yaparsam kardır. sana da bol şans kafanı başka şeylere verince bu stresli dönemi de kolay atlatırsın
Allah hepimize o günleri göstersin canımKesinliklegitmezsin gitmez en kötü peşinde koşarken verirsin bosver
İnşallahİnşallah sende hayırlı haberle dönersin canım. Rapor da yaş sınırı var mı? Pgt nedir, yapılması şart mı? Embriyo 5400 dediniz tek embriyo fiyatımı bu konuyuda anlamadımzaten araştırıp forum okumaktan yoruldum. Ulun Uluğ ve murat bozkurt var onlarlada görüşürüm olmazsa... Muayene de çalışıyorlar ama özel hastane anlaşmaları var. Memorial ekstra Bi ücret çıkarır diye korkuyorum.
Şimdi bu gece adet olursam cnm ikinci gün pazarmi pazartesimi olacakİki tedavimde de son ilaçları hep bulunduğum ilçeden aldım İstanbul da. İlaca devam kararı son anda verildiği için İdil den alamamistim. Buradaki eczaneleri arayıp tek tek gonalf i kaç liraya verirsiniz biz Okmeydanı ndan su kadara alıyoruz siz de verirseniz oraya kadar gitmeyelim gelip alalım demiştik. Çok eczane var etrafta bir tanesi aynı fiyata vermişti. İnsan olana ve o an nakit ihtiyacı olana denk gelirseniz ilacı nöbetçi de olsa uyguna alabilirsiniz. Kendinizi pazara denk gelecek diye de sartlamayin şimdiden, nasip neyse o olacak sonuçta. Belki ilk gün öğleden sonra olur ve ikinci gün pazartesiye kayar. İnşallah güzel bir tedavi olsun, sağlıklı yumurtalar büyüyüp evlat olsunlar size.
Ay her şeye de cevap veriyorum ama tüm günümü burada geçiriyorum heyecandanŞimdi bu gece adet olursam cnm ikinci gün pazarmi pazartesimi olacak
Bana 2.5 demişlerdiAy her şeye de cevap veriyorum ama tüm günümü burada geçiriyorum heyecandan
Benim pazar sabah 10da başladı. 4e kadar bekleyin kırmızı kanama olursa adetin 1.gunu kabul ediliyor 4ten sonra olursa 0 dedi çalışanlar. Yani kırmızı kanamayı takip et kahverengi olursa 4e kadar 0dir. Hakkında hayırlısı
Yarın yani pazar birinci gün sayılır, dolayısıyla ikinci gün pazartesiŞimdi bu gece adet olursam cnm ikinci gün pazarmi pazartesimi olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?