Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Sende İzmir'den mi geliyordun ? Hangi hocadasın?
Balıkesirdeyim canim ben , izmirde tedavi görüyordum 3 yildir, bu ay orayı bitirdim. Beril hocayla görüştüm ama bundan sonraki muayene ve takibi semra hocadan istedim. Beril hanımda cok iyiydi cok ilgilendi aslinda ama ben semra hanm için düşündüm ilk zamandan bu yana , o yüzden onda devam etmek istedim. Bu arada senin guzel haberlerini de okudum, yazamadım fırsat bulup, masallah diyorum, insallah bende öyle sayılara ulaşırimm yumurtalarımda

Burası sana iyi gelecek gönülden inanıyorum güzel haberlerimizi buradan vereceğiz beni de şimdi aradılar 7 yumurtam toplanmıştı 7 si de olgunmuş ama döllenmeye 6sı cevap vermiş yolumuza 6sı ile devam ediyoruz 09.02.21 salı günü (3.gün) aranacağım. Sonra 11.02.21 perşembe (5.gün) aranacağım güzel haberler vereceğime inanıyorum

Çok güzel canım inşallah sonuna kadar güzelce çoğalıp dursunlar

İzmir’de kim yada kimlerde tedavi gördünüz

Masallah sana , cok guzel haber 6 embriyo.. cok sevindim senin adına, daha önceki toplama işleminde yaşadıklarını anlatmistin bana , az sayıda yumurtayla genetik aşamasında elinin boş kaldığını ve vazgeçtiğini, o kadar birebir aynıki , sanki sen kendi yaşadığını değilde benim durumumu yazmış gibiydin o yüzden seni özellikle takip ediyorum sanki sendekinin aynısı bende devam edecekmiş gibi o yüzden sanki benim yumurtalarımmış gibi cok cok sevindim . Insallah 5.gunde hala 6 yız diye yazdığınıda okurum bu arada bu ay özellikle yaptığın birsey var mi yumurtalar için, yediğin içtiğin vs..

Canımm çok sevindim inan maşallah diyelim

Çok çok sağol inan ben senin içinde buraya gelmeni çok istedim ve iyiki bu hastaneye geldin bence senin için çok güzel şeyler olacak gönülden inanıyorum yücel beye ben alayım dedim takviye falan ama hayır alma dedi. Bende almadım işin açıkçası ben bi yandan da yüksek lisans yapıyorum cok stresli idim dersler falan kafam biraz tüp bebekten sıyrılmıştı acaba yoğun başka yöne kaynaması olumlu etki mi yaptı diye düşünmedim değil kendimce yediklerime dikkat ettim bol spor yaptım. Eliptik bisikletim var evde onu yaptım hep.iyiki bu hastaneyi tercih ettin emeklerin boşa çıkmasın çok dua edicem sanada

Insallah canim insallah dediğin gibi olur ve bu zor ve yorucu yolculuk hepimiz için mutlu sonla sonlanır. Insallah gruptaki herkesten iyiki burdayız yazısını görürüz sonunda Bende kendime 1 aylık program yapıyorum şimdi, uyku düzeni,spor , sağlıklı beslenme ve kafamı dağitabilecegim aktiviteler üzerine ben bu tedaviler için işimden istifa ettim maalesef.. o yüzden o kadar çok fazla vaktim varki , her anımı dolu dolu ve sevdiğim şekilde geçirmek istiyorum ,bakalim az sayıda olan yumurtalarim bu programdan ne kadar etkilenecek

En güzeli spor harikasın brokoli ye akdeniz usulü bol salata yeşillik ye. Balık et tavuk yeme hersey güzel olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…