Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Merhaba benim de bugün 5.güne giden embriyolarım belli olacak. Genetik test yaptırdığınız 3 embriyo dışında kalanlar dondurulmadan onlardan da biyopsi alındı mı? Aynı süreçten geçtiğim için merak ediyorum teşekkür ederim

3 veya 4.gün 11 tane kalitesi normal embriyom vardı 5.güne 7 tane embriyo ulaştı yanlış hatırlamıyorsam 4 tanesi pgt ye uygundu yani kaliteliydi
Canım merhaba pgt ye gönderdiklerinden kalan diğer embriyolarını dondurdun mu? Ben de doktoruma soracağım biyopsi alınıp biyopsiyle beraber dondurulabiliyor mu diye. 5.güne giden embriyolardan teste gönderdiklerimizden sonucun olumsuz olma ihtimaline göre parça parça teste gönderebilir miyiz ki. Malum çok maliyetli testler. Aynı soruyu E evremvera ya da sordum yukarıda. Biraz kafam karıştı da açıkcası

Merhaba canım,inan o konu benim de kafamda soru işareti gittiğimde soracağım.pgtye gtmeyenleri de donduracağız evet ama sonra onlara pgt yaptırabilir miyiz hiçbir bilgim yok

Dondurmadan once biyopsi aliniyor ve o da donduruluyor. Pgt yapmak icin de sadece biyopsiyle alinmis hucre cozduruluyor diye duymustum ama bunu ben de gidince soracagim. Once giden haber versin

Yok canim turkiyede biliyorlar ama gizliyorlar yani senle alakasi yok.. biyandan anliyorum soylememek en dogrusu olumsuz da sonuclanabilir diye..

Arkadaşlar merhaba uzun zamandır ara ara girmeme rağmen pek bişey yazamadım yakın zamanda dedemi kaybettim 2 hafta sonrasında panik atak krizi geçirmişim şimdi çok şükür iyiyim dua edin
Canim basin sagolsun kendine iyi bak tedavine odaklanmaya calis bir suru emek ve yipraniyoruz.. bende 1 senede dedemle annaannemi kaybettim.. uzulmemek elde dgl ama dunyaya yeni bir hayat getirmek gibiside yoktur

Canim kisiye gore degisebiliyor bazi tahlilleri devlet veya baska hastanelerden de yaptirabiliyorsun.. bizde cok masraf ettik pgt cok pahali bir surec ama heryerede guvenemedik acikcasi ilk denememiz ve Rabbimin izniyle 15. haftaya girecegim Darisi sana ve burdaki tum ugrasan annelere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…