İnşallah canım gönlünü ferah tut bu sefer olacak hayırlısıylaBenim kaliteli embriyo oluşması sorunum var inşallah bu sefer olur
Merhaba benim de bugün 5.güne giden embriyolarım belli olacak. Genetik test yaptırdığınız 3 embriyo dışında kalanlar dondurulmadan onlardan da biyopsi alındı mı? Aynı süreçten geçtiğim için merak ediyorum teşekkür ederimKesinlikle pgt öneririm. Benim pcos dısında bir sorunum yoktu, 27 döllenen yumurtadan 14 ü 5. Güne ulaşmıştı ve en iyi 3 taneye test yaptırdık. Sonuc ikisi bozuk bir tanesi normaldi. Doktor gördün mü iyi ki yaptırdık iki tane basarısız tüp bebek denemen olacaktı çok üzülecektin dedi. Katılıyorum. Çok şükür şu an ilk denemede basarılı olduk.. riskli bir hamilelik geçiriyorum ama bunun da tüp bebekle alakası yok.
32 yaşındayım.. imkanın varsa bundan sakınma derim.. hepsini olmasa da bazı ihtimalleri eliyorsun.. tabi detaylıca neden tutmamıs olabileceğini konusursunuz doktorlar aynı yöntemle tekrar dener yine basarısız olursa başka bir sey atlanıyordur. En üzücüsü o olur
Canım merhaba pgt ye gönderdiklerinden kalan diğer embriyolarını dondurdun mu? Ben de doktoruma soracağım biyopsi alınıp biyopsiyle beraber dondurulabiliyor mu diye. 5.güne giden embriyolardan teste gönderdiklerimizden sonucun olumsuz olma ihtimaline göre parça parça teste gönderebilir miyiz ki. Malum çok maliyetli testler. Aynı soruyu E evremvera ya da sordum yukarıda. Biraz kafam karıştı da açıkcası3 veya 4.gün 11 tane kalitesi normal embriyom vardı 5.güne 7 tane embriyo ulaştı yanlış hatırlamıyorsam 4 tanesi pgt ye uygundu yani kaliteliydi
Merhaba canım,inan o konu benim de kafamda soru işareti gittiğimde soracağım.pgtye gtmeyenleri de donduracağız evet ama sonra onlara pgt yaptırabilir miyiz hiçbir bilgim yokCanım merhaba pgt ye gönderdiklerinden kalan diğer embriyolarını dondurdun mu? Ben de doktoruma soracağım biyopsi alınıp biyopsiyle beraber dondurulabiliyor mu diye. 5.güne giden embriyolardan teste gönderdiklerimizden sonucun olumsuz olma ihtimaline göre parça parça teste gönderebilir miyiz ki. Malum çok maliyetli testler. Aynı soruyu E evremvera ya da sordum yukarıda. Biraz kafam karıştı da açıkcası
Geçmiş olsun canım
Çok teşekkür ederimGeçmiş olsun canımkaç yumoş toplandı bakalım
Maşallah canım inşallah hepsi kalitelidirÇok teşekkür ederim30 tane toplandı elhamdülillah
Amininşallah canım benim çok sağolMaşallah canım inşallah hepsi kalitelidirgözün aydın olsun
Masallah sanaÇok teşekkür ederim30 tane toplandı elhamdülillah
Yok canim turkiyede biliyorlar ama gizliyorlar yani senle alakasi yok..Aaa genetiktekiler cinsiyet lerini biliyorlar mı yani ben şokyurtdışında cinsiyet leri özel bir testle biliniyor Türkiye de yasak biz yapmıyoruz demişti cinsiyet lerini bilmiyoruz başka merkezde ki doktor beni keklemişler mi yani
Canim basin sagolsun kendine iyi bak tedavine odaklanmaya calis bir suru emek ve yipraniyoruz.. bende 1 senede dedemle annaannemi kaybettim.. uzulmemek elde dgl ama dunyaya yeni bir hayat getirmek gibiside yokturArkadaşlar merhaba uzun zamandır ara ara girmeme rağmen pek bişey yazamadım yakın zamanda dedemi kaybettim 2 hafta sonrasında panik atak krizi geçirmişim şimdi çok şükür iyiyim dua edin
Canim kisiye gore degisebiliyor bazi tahlilleri devlet veya baska hastanelerden de yaptirabiliyorsun.. bizde cok masraf ettik pgt cok pahali bir surec ama heryerede guvenemedik acikcasi ilk denememiz ve Rabbimin izniyle 15. haftaya girecegimNe diyorsun kuzum sen toplamak istemedin ben okumak istemedim,, bu ne yaaa. Vay arkadaş ellerine düştün mü yandın ya. Cidden çok fazla. Ben Memoriali listemden siliyorum o zaman Allahım yardım etsin inşaAllah emeklerin güzel haberle taçlansın canım. Dondurma işlemine embriyo başına alıyorlar değil mi? Anlamadığım ham tüp paketi 12 binse onun üstüne bu ilave işlemler çıkıyor tamam da 12 bin ne için alınıyor. Bahcecide tüp bebek 12bin, rahim dinlendirme 2100 ilaçlar 3/4 bin arası. Bahcecinin de üstünde fiyat hemde çok
Hayirli olsun umarim basarili bir tup bebek gecirirsinizHayirli aksamlar herkese , sonunda kararımı verip bugun ilk görüşme ve ilk muayene kısmını hallettim, başladık tekrar bir yola, hayirlısi olsun hakkimizda
Gozun aydin canim mashaAllah cok sevindimÇok teşekkür ederim30 tane toplandı elhamdülillah
Merhaba kuzucum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?