Sen nasılsın miniş nasıl annesi
Benim sanirim 15/16.gun ovitrelle catlatma ignem olmustu canim az kaldi sanirim sanada cuma gunu belli olur onde giden yumurtanin buyuklugne bakiyorlar sanirim birde endometrium kalinligina.. kanda vericekmisin? Ona gore karar veriyorlar transfer gununu belirliyorlar naturel oldugu icin biraz surebilir birde kisiden kisiye fark eder kimininki uzun suruyor buyumesi kimininki hizliMerhaba kuzucumVallah cumayı bekliyorum kontrol var cuma adetin 10.günü olacak transferim ne zmaan olurki her şey normalse acabaa
Biz iyiz teyzesi 14+2 oldukSen nasılsın miniş nasıl annesi
benim yumurtalar takip sürecindeyken de biraz geç büyümüşlerdi , yüksek ihtimal yine ağırdan alır benim hanımefendiBenim sanirim 15/16.gun ovitrelle catlatma ignem olmustu canim az kaldi sanirim sanada cuma gunu belli olur onde giden yumurtanin buyuklugne bakiyorlar sanirim birde endometrium kalinligina.. kanda vericekmisin? Ona gore karar veriyorlar transfer gununu belirliyorlar naturel oldugu icin biraz surebilir birde kisiden kisiye fark eder kimininki uzun suruyor buyumesi kimininki hizli
Maşşallah Maşşallah Allahım nazarlardan korusun oğluşunuBiz iyiz teyzesi 14+2 oldukbuyuyoruz sanirim semptomlar azaldi bir belirti yok tadini cikarmamiz gerekiyor sanirim
Tesekkur ederimm, insallah insallah
Maşşallah Maşşallah Allahım nazarlardan korusun oğluşunuBu günlerin bol bol tadını çıkar canım Allah inşallah bizlere de nasip eder , arkandan geliyoruz
Sagol canim benim insh bekliyoruz valla bizde cok skildik arkadas istiyoruz artikinbenim yumurtalar takip sürecindeyken de biraz geç büyümüşlerdi , yüksek ihtimal yine ağırdan alır benim hanımefendiNeyse canım geç olsun da güç olmasın yeter ki kavuşayım bebeeeme
Insh son olur saglikli bir gebelik olur canimTesekkur ederimm, insallah insallah4. Olacak memorial da, son olmasını umuyorum
Ağzın bal yesn canımSagol canim benim insh bekliyoruz valla bizde cok skildik arkadas istiyoruz artikin
Senin rahim hanfendi epey bir nazlim ciktiolsun gec buyusunler canim bekledik okadar yine bekleriz zaten o minik kus bekliyor seni
Insallh , rabbim emek veren herkesin yardımcısı olsunInsh son olur saglikli bir gebelik olur canimdigerlerini baska yerdemi yaptirmistin? Pgt de olucakmi? Sansi arttiriyor Allahim maddi manevi yardimcisi olsun herkezin..
Aminnn İnşaAllah canım. Senin saglıkla kavuş bebeğineCanim kisiye gore degisebiliyor bazi tahlilleri devlet veya baska hastanelerden de yaptirabiliyorsun.. bizde cok masraf ettik pgt cok pahali bir surec ama heryerede guvenemedik acikcasi ilk denememiz ve Rabbimin izniyle 15. haftaya girecegimDarisi sana ve burdaki tum ugrasan annelere
Saol canim elimd n geldiğince artık tedaviye odaklanacagim inşallahCanim basin sagolsun kendine iyi bak tedavine odaklanmaya calis bir suru emek ve yipraniyoruz.. bende 1 senede dedemle annaannemi kaybettim.. uzulmemek elde dgl ama dunyaya yeni bir hayat getirmek gibiside yoktur
İnşaallah Allahım razı olsunGozun aydin canim mashaAllah cok sevindimonemli olan bircogu 5.gune gidebilsin bol kaliteli embryolarin olur Allahin izniyle
Evet pcos varMasallah sanapcos var miydi?
İnsallah hepsi kaliteli kaliteli cikar, sana yetecek kadari da 5. gune gider diye dua ediyorum
Csnım yaz whatsapptan mutlaka dönerlerArkadaşlar asenkrondan dolayi lh kiti kullanicam marka önemli mi prodüktölh kiti şeklinde yazılmış receteye hemşireyi arıyorum.acmiyor
Ayy donmuyorlar yaCsnım yaz whatsapptan mutlaka dönerler
Hastaneyi ara randevu alıyor gibi tüp bebek acil beni arasın de ben genelde öyle yapıyorum hemen arıyorrlarAyy donmuyorlar ya
Hastaneyi ara randevu alıyor gibi tüp bebek acil beni arasın de ben genelde öyle yapıyorum hemen arıyorrlar
Yaaa geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?