Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Merhaba kuzucum Vallah cumayı bekliyorum kontrol var cuma adetin 10.günü olacak transferim ne zmaan olurki her şey normalse acabaa
Benim sanirim 15/16.gun ovitrelle catlatma ignem olmustu canim az kaldi sanirim sanada cuma gunu belli olur onde giden yumurtanin buyuklugne bakiyorlar sanirim birde endometrium kalinligina.. kanda vericekmisin? Ona gore karar veriyorlar transfer gununu belirliyorlar naturel oldugu icin biraz surebilir birde kisiden kisiye fark eder kimininki uzun suruyor buyumesi kimininki hizli

benim yumurtalar takip sürecindeyken de biraz geç büyümüşlerdi , yüksek ihtimal yine ağırdan alır benim hanımefendi Neyse canım geç olsun da güç olmasın yeter ki kavuşayım bebeeeme

Biz iyiz teyzesi 14+2 olduk buyuyoruz sanirim semptomlar azaldi bir belirti yok tadini cikarmamiz gerekiyor sanirim
Maşşallah Maşşallah Allahım nazarlardan korusun oğluşunu Bu günlerin bol bol tadını çıkar canım Allah inşallah bizlere de nasip eder , arkandan geliyoruz

Maşşallah Maşşallah Allahım nazarlardan korusun oğluşunu Bu günlerin bol bol tadını çıkar canım Allah inşallah bizlere de nasip eder , arkandan geliyoruz
benim yumurtalar takip sürecindeyken de biraz geç büyümüşlerdi , yüksek ihtimal yine ağırdan alır benim hanımefendi Neyse canım geç olsun da güç olmasın yeter ki kavuşayım bebeeeme
Sagol canim benim insh bekliyoruz valla bizde cok skildik arkadas istiyoruz artikin

Senin rahim hanfendi epey bir nazlim cikti olsun gec buyusunler canim bekledik okadar yine bekleriz zaten o minik kus bekliyor seni

Insh son olur saglikli bir gebelik olur canim digerlerini baska yerdemi yaptirmistin? Pgt de olucakmi? Sansi arttiriyor Allahim maddi manevi yardimcisi olsun herkezin..
Insallh , rabbim emek veren herkesin yardımcısı olsun İzmir irenbedeydi 3 tanesi , pgt bende mecburi, genetikte sıkıntım var maalesef..

Aminnn İnşaAllah canım. Senin saglıkla kavuş bebeğine

Canim basin sagolsun kendine iyi bak tedavine odaklanmaya calis bir suru emek ve yipraniyoruz.. bende 1 senede dedemle annaannemi kaybettim.. uzulmemek elde dgl ama dunyaya yeni bir hayat getirmek gibiside yoktur
Saol canim elimd n geldiğince artık tedaviye odaklanacagim inşallah

Arkadaşlar asenkrondan dolayi lh kiti kullanicam marka önemli mi prodüktölh kiti şeklinde yazılmış receteye hemşireyi arıyorum.acmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…