Hadi ins güzel güzel haberler gelsin
Merhabalar, diğerleri direkt donduruldu test yapılan sağlam olan da hücre alındıktan sonra donduruldu. Diğer iki tane test yapılan ancak bozuk cıkan embriyolar imha edildi.. hayırlısı olsun güzel haberlerinizi beklerizMerhaba benim de bugün 5.güne giden embriyolarım belli olacak. Genetik test yaptırdığınız 3 embriyo dışında kalanlar dondurulmadan onlardan da biyopsi alındı mı? Aynı süreçten geçtiğim için merak ediyorum teşekkür ederim
Tüp bebek hastası olduğunuzu söylerseniz devlet hastaneleri yapıyor. Ben izmirden yaptırıp öyle gittim.tedaviye her seferinde.Covit testi fiyati ne kadar acaba
Ben otelde kalmadım ama tedavi ortalama 12 gün sürüyor.Kaçgun hangi otelde kaldiniz fiyati nedir
Hangi aşamada isteniyor covid testi , bana bisey diyen olmadı onunla ilgili.Tüp bebek hastası olduğunuzu söylerseniz devlet hastaneleri yapıyor. Ben izmirden yaptırıp öyle gittim.tedaviye her seferinde.
Muayene sonrası takipli bir durumunuz olmayıp tedaviye başlıyoruz dendiği noktada ciğer filmi ve covid testi isteniyor. Test olmadan sürece başlanmıyor. eğer memorial içerisinde yapilirsa testler kişi başı 350 tl.Hangi aşamada isteniyor covid testi , bana bisey diyen olmadı onunla ilgili.
Amin inşallah canım benim çok sağolHadi ins güzel güzel haberler gelsin
Çok teşekkür ederimYaaa geçmiş olsunkaç tane?
Hadi ya , ben cok korkuyorum testtenMuayene sonrası takipli bir durumunuz olmayıp tedaviye başlıyoruz dendiği noktada ciğer filmi ve covid testi isteniyor. Test olmadan sürece başlanmıyor. eğer memorial içerisinde yapilirsa testler kişi başı 350 tl.
Ay masallah ya, nasil ulaşılıyor bu sayılara , benim ortalama 2-3Çok teşekkür ederim30 tane toplandı 27 tane döllendi
Canim senin son durum ne , merak ediyorum aramadilarmi daha ?Muayene sonrası takipli bir durumunuz olmayıp tedaviye başlıyoruz dendiği noktada ciğer filmi ve covid testi isteniyor. Test olmadan sürece başlanmıyor. eğer memorial içerisinde yapilirsa testler kişi başı 350 tl.
pcos olduğum için yumurta sayım fazla çıktı canım . kötü bir sendrom pcos tek iyi yanı bol yumurta .Ay masallah ya, nasil ulaşılıyor bu sayılara , benim ortalama 2-3
Ciğer filmi tomografi değil dimiMuayene sonrası takipli bir durumunuz olmayıp tedaviye başlıyoruz dendiği noktada ciğer filmi ve covid testi isteniyor. Test olmadan sürece başlanmıyor. eğer memorial içerisinde yapilirsa testler kişi başı 350 tl.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?