Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Merhabalar, diğerleri direkt donduruldu test yapılan sağlam olan da hücre alındıktan sonra donduruldu. Diğer iki tane test yapılan ancak bozuk cıkan embriyolar imha edildi.. hayırlısı olsun güzel haberlerinizi bekleriz

Kızlar merhaba. Biz tedavi için birikim yapmaya çalışıyoruz. Umarım sene bitmeden bir şeyler yapabiliriz. Aklıma bir soru takıldı, bilgisi olan varsa yardımcı olabilirse çok minnettar kalırım Eşimin Microtese ameliyatı olması gerekiyor. Semra hanımla yaptığımız ön görüşmede, eşinden sperm çıktığı haberi gelir gelmez senin yumurtalarını toplayacağız dendi. Sizlerde yumurta toplama öncesinde sanırım bazı ilaç vs uygulamalar olmuş (Yanlış anladıysam kusura bakmayın). Sorum şu, eşim ameliyat olmadan önce benim için de ilaç benzeri veya regli takibim olacak mı? Nasıl denk getirilecek

Hangi aşamada isteniyor covid testi , bana bisey diyen olmadı onunla ilgili.
Muayene sonrası takipli bir durumunuz olmayıp tedaviye başlıyoruz dendiği noktada ciğer filmi ve covid testi isteniyor. Test olmadan sürece başlanmıyor. eğer memorial içerisinde yapilirsa testler kişi başı 350 tl.

Canim senin son durum ne , merak ediyorum aramadilarmi daha ?

Mrb.yorumlarınızı okudum bende 1şubat sisli memoriel hastanesine gitim muayne oldum yumurtaliklarim cok güzel dedi 21yaşındayım esimde sperm hareketsizliği var. Bizden bazi testler istediler benim amh testim yuksek cikti bununla alakali bisey derlermi acaba.daha once ozel cevre hastanesinde 1tupbebek başarısızlığı var.sislimemoriel de umut gokturk bey ilgilenecek nasil biri acaba bilgi verirseniz sevinirim. Adet olmayi bekliyorum tedavi icin. İnsalah martin başı gibi yumurta toplami islemi gerceklesicek gibi.

Ciğer filmi tomografi değil dimi

Evet akciğer filmi.verem savaş dispanseri çekiliyor. Ve ayni gün icerisinde veriliyor sonuç ucretsiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…