Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Insallh , rabbim emek veren herkesin yardımcısı olsun İzmir irenbedeydi 3 tanesi , pgt bende mecburi, genetikte sıkıntım var maalesef..
Cok iyi yaptiniz.. Uzuldum acikcasi ilkinde neden genetik testi istemediler sizden.. malesef yoruyorlar insani siz caninizi skmayin memorialde olucak insh bu sefer

Cok iyi yaptiniz.. Uzuldum acikcasi ilkinde neden genetik testi istemediler sizden.. malesef yoruyorlar insani siz caninizi skmayin memorialde olucak insh bu sefer
Irenbede 3.yü yapmadan farkedildi genetik sıkıntı, ancak bu seferde baska birseye dikkat edilmedi, 3. Transferde o yüzden tutmadı. ne dersek diyelim olmadığında bahane cok , nasip değilmiş şimdiye kadar , nasipte varsa görürüz insallah dediğiniz gibi olur

Anladim nasibten otesi yok cok sevindim devam etmenize bu guzel birsey Rabbim gucunuzu artirsin sonunda hayallerinize kavustursun umarim kucagina alirsiniz sizde bu yil bebisinizi

Hayırlı haberlerin olsun canım.çok mu kalabalık yani. Ücret ne Vereceksin
Mrba umarm pozitif olur bizede umut olur bende randevu aldım ama önce online randevu aldm 3 hafta sonra gelcem istanbula. Sizin sorun neydi acaba nasıl bi tedavi şekli uygulandı bizim erkek infertilitesi morfoljimz sıfır tek sorun bu ama 3. Tüp bebek denemem olcak özellikle sperm seçimini hangi yöntemle yaptılar

Canim burda bir arkadas vardi kocasi micro tese ameliyati olan ama kendisini suan hatirlayamiyorum malesef benimde bi bilgim yok.. sanirim spermler dondurulup sizede yumurta toplama islemi yapilir.. Allah kolaylik versin maddi manevi yardimciniz olsun bebeginize tez vakitte kavusursunuz inshaAllah

Anladim nasibten otesi yok cok sevindim devam etmenize bu guzel birsey Rabbim gucunuzu artirsin sonunda hayallerinize kavustursun umarim kucagina alirsiniz sizde bu yil bebisinizi
Insallah yaa insallah , rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın hepimizin, sizin ne güzel insallah bigün bizde sizin gibi devam ediyor oluruz bu konuşmalara

Kizlar hsg cektirdikten sonra adeti erken gelen oldu mu? İki hafta once hsg cektirdim, adet tarihime 7-8 gun var ama su an kanamam var adetlerim cok agrili olur, su an normalden cok daha az bi agri ile oluyor. Adet mi degil mi anlayamadim bile basina gelen oldu mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…