Cok iyi yaptiniz.. Uzuldum acikcasi ilkinde neden genetik testi istemediler sizden.. malesef yoruyorlar insani siz caninizi skmayin memorialde olucak insh bu seferInsallh , rabbim emek veren herkesin yardımcısı olsunİzmir irenbedeydi 3 tanesi , pgt bende mecburi, genetikte sıkıntım var maalesef..
Maşallah maşallahÇok teşekkür ederim30 tane toplandı 27 tane döllendi
Çok sevindim. Güzel haberlerini bekliyorumMaşallah maşallahbanada 3. Gün haberi geldi 5 tane ile yola devam ediyoruz kaldı 2 gün
Irenbede 3.yü yapmadan farkedildi genetik sıkıntı, ancak bu seferde baska birseye dikkat edilmedi, 3. Transferde o yüzden tutmadı. ne dersek diyelim olmadığında bahane cok , nasip değilmiş şimdiye kadar , nasipte varsa görürüzCok iyi yaptiniz.. Uzuldum acikcasi ilkinde neden genetik testi istemediler sizden.. malesef yoruyorlar insani siz caninizi skmayin memorialde olucak insh bu sefer
Anladim nasibten otesi yok cok sevindim devam etmenize bu guzel birsey Rabbim gucunuzu artirsin sonunda hayallerinize kavustursun umarim kucagina alirsiniz sizde bu yil bebisiniziIrenbede 3.yü yapmadan farkedildi genetik sıkıntı, ancak bu seferde baska birseye dikkat edilmedi, 3. Transferde o yüzden tutmadı. ne dersek diyelim olmadığında bahane cok , nasip değilmiş şimdiye kadar , nasipte varsa görürüzinsallah dediğiniz gibi olur
Bugün aradılar. 6 tane kalmıştı ya en son şuan güncel durum 5 tane yumurta biri günüyle uyumlu gitmemiş ondan 5 adetle son 2 günCanim senin son durum ne , merak ediyorum aramadilarmi daha ?
Akciğer filmi iste tomografi ile aynı bilemedim şuan.Ciğer filmi tomografi değil dimi
Inşallah allah gönlüne göre verirBugün aradılar. 6 tane kalmıştı ya en son şuan güncel durum 5 tane yumurta biri günüyle uyumlu gitmemiş ondan 5 adetle son 2 gün
Valla bende o çubuktan sıkıldımHadi ya , ben cok korkuyorum testten
İnşallah sayılı gün çabuk geçse bariInşallah allah gönlüne göre verir
Ooff artık günler çabuk geçsinÇok sevindim. Güzel haberlerini bekliyorum
Mrba umarm pozitif olur bizede umut olur bende randevu aldım ama önce online randevu aldm 3 hafta sonra gelcem istanbula. Sizin sorun neydi acaba nasıl bi tedavi şekli uygulandı bizim erkek infertilitesi morfoljimz sıfır tek sorun bu ama 3. Tüp bebek denemem olcak özellikle sperm seçimini hangi yöntemle yaptılarHayırlı haberlerin olsun canım.çok mu kalabalık yani. Ücret ne Vereceksin
Canim burda bir arkadas vardi kocasi micro tese ameliyati olan ama kendisini suan hatirlayamiyorum malesef benimde bi bilgim yok.. sanirim spermler dondurulup sizede yumurta toplama islemi yapilir.. Allah kolaylik versin maddi manevi yardimciniz olsun bebeginize tez vakitte kavusursunuz inshaAllahKızlar merhaba. Biz tedavi için birikim yapmaya çalışıyoruz. Umarım sene bitmeden bir şeyler yapabiliriz. Aklıma bir soru takıldı, bilgisi olan varsa yardımcı olabilirse çok minnettar kalırımEşimin Microtese ameliyatı olması gerekiyor. Semra hanımla yaptığımız ön görüşmede, eşinden sperm çıktığı haberi gelir gelmez senin yumurtalarını toplayacağız dendi. Sizlerde yumurta toplama öncesinde sanırım bazı ilaç vs uygulamalar olmuş (Yanlış anladıysam kusura bakmayın ). Sorum şu, eşim ameliyat olmadan önce benim için de ilaç benzeri veya regli takibim olacak mı? Nasıl denk getirilecek
Ayy azalmasin insallah 5 kardes tamamlasinlar 5 günüBugün aradılar. 6 tane kalmıştı ya en son şuan güncel durum 5 tane yumurta biri günüyle uyumlu gitmemiş ondan 5 adetle son 2 gün
Insallah yaa insallah , rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın hepimizin, sizin ne güzelAnladim nasibten otesi yok cok sevindim devam etmenize bu guzel birsey Rabbim gucunuzu artirsin sonunda hayallerinize kavustursun umarim kucagina alirsiniz sizde bu yil bebisinizi
İnşallah inşallah inanıyorumAyy azalmasin insallah 5 kardes tamamlasinlar 5 günü
Aynen yaa inanılmaz heyecanlıyım daha 40 gün falan var ortalamaOoff artık günler çabuk geçsin
Çok teşekkür ederim canım benim çok sağol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?