Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Bitanem ben araştırıp görüşme aşamasındayım. İki doktorla görüştüm. Ay sonuna nasipse başlamayı istiyorum artık. Öncesi Bi t rahim durumu vardı. Ama başja doktor Allahtan yeni çekim istedi de yanlış yrshşs kondıgu ortaya çıktı. Şuan görünen Bi sorun yok. Takdiri ilahi... Direk işlem için geliyorsun sanırım. İnşaAllah rabbim hayırla kolaylıkla evlat nasip etsin bize

Anladım canm Evet hepmzn takdiri ilahi zor bi sınavdan gecyrz umarm tez zamanda bitsin bu. Öncelikle üroloji doktoruna gelcez 2 3 ay eşime ön tedavi istyrm bu sefer bodoslama tüp bebeğe atlamak istemyrm

Anladım canm Evet hepmzn takdiri ilahi zor bi sınavdan gecyrz umarm tez zamanda bitsin bu. Öncelikle üroloji doktoruna gelcez 2 3 ay eşime ön tedavi istyrm bu sefer bodoslama tüp bebeğe atlamak istemyrm
Zaten önce Bi muayne olup sıkıntı neredeyse çözüp ona göre tüp bebek yapması dogru. Kaçıncı denemen ki canım... Artık benim de iyice kafam karıştı. Doktor seçimi zorluyor

Zaten önce Bi muayne olup sıkıntı neredeyse çözüp ona göre tüp bebek yapması dogru. Kaçıncı denemen ki canım... Artık benim de iyice kafam karıştı. Doktor seçimi zorluyor
3. Denemem olacak canm kafani karıştırma hiç memorial en iyisi tabi başka merkezlerde var ama umarm ikmznde memorial son olur sunucumuz da pozitif olur

Bide bi arkds tavsiye etmişti eşinle beraber hergün kekim çayı demle için onu doğurganlığı erkekte de kadında da artırır ben demledm şu an içiyoruz:)

Bide bi arkds tavsiye etmişti eşinle beraber hergün kekim çayı demle için onu doğurganlığı erkekte de kadında da artırır ben demledm şu an içiyoruz:)
İlk defa duydum onu, şifa olsun canım hayıt kullandım bende. Oda ostrıjen yükseltiyor sanırım. Bilmiyorum iyi mi ettim. Miyoma etki etmez inşallah

İlk defa duydum onu, şifa olsun canım hayıt kullandım bende. Oda ostrıjen yükseltiyor sanırım. Bilmiyorum iyi mi ettim. Miyoma etki etmez inşallah
Miyom mu var canm sende onu tedavi etmeden tüp bebeğe baslamasaydn kuzum ya.. hayıt bende içmiştim ama benlik bi durum olmadığı için tabi işe yaramadı

Bir ped doldurmuyorsa adet değildir. İşlemin yarattiği bir lekelenmedir. Ama ped doluyorsa bilemem.

Kızlar hepinize sormak istiyorum. Transferiniz oldu ya kaçıncı günü idrarda test yapmaya başladınız ve pozitifi transferin kaçıncı gününde gördünüz???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…