Bitanem ben araştırıp görüşme aşamasındayım. İki doktorla görüştüm. Ay sonuna nasipse başlamayı istiyorum artık. Öncesi Bi t rahim durumu vardı. Ama başja doktor Allahtan yeni çekim istedi de yanlış yrshşs kondıgu ortaya çıktı. Şuan görünen Bi sorun yok. Takdiri ilahi... Direk işlem için geliyorsun sanırım. İnşaAllah rabbim hayırla kolaylıkla evlat nasip etsin bizeMrba umarm pozitif olur bizede umut olur bende randevu aldım ama önce online randevu aldm 3 hafta sonra gelcem istanbula. Sizin sorun neydi acaba nasıl bi tedavi şekli uygulandı bizim erkek infertilitesi morfoljimz sıfır tek sorun bu ama 3. Tüp bebek denemem olcak özellikle sperm seçimini hangi yöntemle yaptılar
Anladım canm Evet hepmzn takdiri ilahi zor bi sınavdan gecyrz umarm tez zamanda bitsin bu. Öncelikle üroloji doktoruna gelcez 2 3 ay eşime ön tedavi istyrm bu sefer bodoslama tüp bebeğe atlamak istemyrmBitanem ben araştırıp görüşme aşamasındayım. İki doktorla görüştüm. Ay sonuna nasipse başlamayı istiyorum artık. Öncesi Bi t rahim durumu vardı. Ama başja doktor Allahtan yeni çekim istedi de yanlış yrshşs kondıgu ortaya çıktı. Şuan görünen Bi sorun yok. Takdiri ilahi... Direk işlem için geliyorsun sanırım. İnşaAllah rabbim hayırla kolaylıkla evlat nasip etsin bize
Zaten önce Bi muayne olup sıkıntı neredeyse çözüp ona göre tüp bebek yapması dogru. Kaçıncı denemen ki canım... Artık benim de iyice kafam karıştı. Doktor seçimi zorluyorAnladım canm Evet hepmzn takdiri ilahi zor bi sınavdan gecyrz umarm tez zamanda bitsin bu. Öncelikle üroloji doktoruna gelcez 2 3 ay eşime ön tedavi istyrm bu sefer bodoslama tüp bebeğe atlamak istemyrm
3. Denemem olacak canm kafani karıştırma hiç memorial en iyisi tabi başka merkezlerde var ama umarm ikmznde memorial son olur sunucumuz da pozitif olurZaten önce Bi muayne olup sıkıntı neredeyse çözüp ona göre tüp bebek yapması dogru. Kaçıncı denemen ki canım... Artık benim de iyice kafam karıştı. Doktor seçimi zorluyor
Bide bi arkds tavsiye etmişti eşinle beraber hergün kekim çayı demle için onu doğurganlığı erkekte de kadında da artırır ben demledm şu an içiyoruz:)Zaten önce Bi muayne olup sıkıntı neredeyse çözüp ona göre tüp bebek yapması dogru. Kaçıncı denemen ki canım... Artık benim de iyice kafam karıştı. Doktor seçimi zorluyor
Keki çayı olcak canm klavye yanlış yazms:)3. Denemem olacak canm kafani karıştırma hiç memorial en iyisi tabi başka merkezlerde var ama umarm ikmznde memorial son olur sunucumuz da pozitif olur
Amin inşaAllah canım ya inşaAllah3. Denemem olacak canm kafani karıştırma hiç memorial en iyisi tabi başka merkezlerde var ama umarm ikmznde memorial son olur sunucumuz da pozitif olur
İlk defa duydum onu, şifa olsun canımBide bi arkds tavsiye etmişti eşinle beraber hergün kekim çayı demle için onu doğurganlığı erkekte de kadında da artırır ben demledm şu an içiyoruz:)
Miyom mu var canm sende onu tedavi etmeden tüp bebeğe baslamasaydn kuzum ya.. hayıt bende içmiştim ama benlik bi durum olmadığı için tabi işe yaramadıİlk defa duydum onu, şifa olsun canımhayıt kullandım bende. Oda ostrıjen yükseltiyor sanırım. Bilmiyorum iyi mi ettim. Miyoma etki etmez inşallah
Kekik çayını dene bide canm:) ben 2 ay felan icicem eşimle bakalmmİlk defa duydum onu, şifa olsun canımhayıt kullandım bende. Oda ostrıjen yükseltiyor sanırım. Bilmiyorum iyi mi ettim. Miyoma etki etmez inşallah
Sağol canım benim arkandan geliriz inşallah
Var var tüm süreç normal ilerlerse dediğin gibiAynen yaa inanılmaz heyecanlıyım daha 40 gün falan var ortalama
Bir ped doldurmuyorsa adet değildir. İşlemin yarattiği bir lekelenmedir. Ama ped doluyorsa bilemem.Kizlar hsg cektirdikten sonra adeti erken gelen oldu mu? İki hafta once hsg cektirdim, adet tarihime 7-8 gun var ama su an kanamam varadetlerim cok agrili olur, su an normalden cok daha az bi agri ile oluyor. Adet mi degil mi anlayamadim bile basina gelen oldu mu?
Hsg nin uzerinden 2 hafta gectigi icin kafam karistiBir ped doldurmuyorsa adet değildir. İşlemin yarattiği bir lekelenmedir. Ama ped doluyorsa bilemem.
Hadi bakalım ya merak ettimHsg nin uzerinden 2 hafta gectigi icin kafam karistineyse, yarin kanama devam ederse persembe gelin dedi hemsireler. Bugun 0 sayiliyomus
Saol cankm, yazarim buraya da..Hadi bakalım ya merak ettim
Aaa bende Perşembe 8.30 da bismillah diyeceğim inşallah .Allah yar ve yardımcımız olsunHsg nin uzerinden 2 hafta gectigi icin kafam karistineyse, yarin kanama devam ederse persembe gelin dedi hemsireler. Bugun 0 sayiliyomus
Cok heyecanliAaa bende Perşembe 8.30 da bismillah diyeceğim inşallah .Allah yar ve yardımcımız olsun
Bu gittiğimde sordum genetik yapan arkadaşlar biliyor ama raporlamıyorlar dediler o yüzden bilmiyoruzYok canim turkiyede biliyorlar ama gizliyorlar yani senle alakasi yok..biyandan anliyorum soylememek en dogrusu olumsuz da sonuclanabilir diye..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?