- 7 Kasım 2020
- 420
- 194
- 23
- 32
Bu arada beni bugünde aradılar. Bugün 4.gün olmasına rağmen Hakan Bey aradı. 5 tane embriyo takibim devam ediyordu.Aynen yaa inanılmaz heyecanlıyım daha 40 gün falan var ortalama
Ne güzel bol bol olmuşBenim de bugün 5.gun. 7tane günüyle uyumlu 4tane geriden gelen var. 6 pgt istedik. İnşallah ilk seferde muradimiza ereriz.
Ben 5.gunu test yaptim hafif silik cikti..Kızlar hepinize sormak istiyorum. Transferiniz oldu ya kaçıncı günü idrarda test yapmaya başladınız ve pozitifi transferin kaçıncı gününde gördünüz???
Çok teşekkür ederimNe güzel bol bol olmuşinşallah güzel haberlerin olsun
Canim benim toplam 5 gitti 4tanesi de ngs ye gitti ordan tek kaldiBu arada beni bugünde aradılar. Bugün 4.gün olmasına rağmen Hakan Bey aradı. 5 tane embriyo takibim devam ediyordu.
2 tanesi önde
2 tanesinden biri orta, diğeri orta/iyi
1 tanesi yavaş dedi
Bu tabloya göre biz yarına 2 yada 3 embriyo kalmasını bekliyoruz belki 4 te olabilir ama 5 olmaz dedi. İnşallah iyi durumdaysa 3 tane genetiğe gider inşallah4 olursada hayır demem hayrusz senin bu süreçlerin nasıl gitmişti ümit olsun bana bari
InshaAllah canim burdaki herkeze nasib olsun emeklerimiz bosa cikmasinInsallah yaa insallah , rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın hepimizin, sizin ne güzelinsallah bigün bizde sizin gibi devam ediyor oluruz bu konuşmalara
Bu arada beni bugünde aradılar. Bugün 4.gün olmasına rağmen Hakan Bey aradı. 5 tane embriyo takibim devam ediyordu.
2 tanesi önde
2 tanesinden biri orta, diğeri orta/iyi
1 tanesi yavaş dedi
Bu tabloya göre biz yarına 2 yada 3 embriyo kalmasını bekliyoruz belki 4 te olabilir ama 5 olmaz dedi. İnşallah iyi durumdaysa 3 tane genetiğe gider inşallah4 olursada hayır demem hayrusz senin bu süreçlerin nasıl gitmişti ümit olsun bana bari
Canim benim hsg den 1 hafta sonra basladi adetim ama tam hatirlamiyorum siddetlimiydi.. sanirim degildi bir dr u arasan hemsire hattiniKizlar hsg cektirdikten sonra adeti erken gelen oldu mu? İki hafta once hsg cektirdim, adet tarihime 7-8 gun var ama su an kanamam varadetlerim cok agrili olur, su an normalden cok daha az bi agri ile oluyor. Adet mi degil mi anlayamadim bile basina gelen oldu mu?
Benimki 4aa imiş en sağlıklı embriyomBen 5.gunu test yaptim hafif silik cikti..embryo 5.gun 6AB idi benim belki ondan erken cikmis olabilir
Ayy ne güzel dedin cansınÇok teşekkür ederimsenin de maşallah iyi gitti ben 20den 7 ye düştüm sen inşallah yarın 4le kapatırsın
Ngs pgt den farklı bir şey mi? Benim hiç spontan gebelik oluşmadı. Sadece pgt yaptırıyoruz. Başka bir şey gerekir miydi acaba?Canim benim toplam 5 gitti 4tanesi de ngs ye gitti ordan tek kaldiyani sans var canim bizimki bitane hasta diye imha edildi diger 3 ude trizomi varmis 2 ayri testlerden gecti canim..3 de dusugum var ama inanki cok sevindim canim onemli olan saglikli olmalari senin yas kac ve genetik ne probleminiz vardi acaba?
Sağol canım bilgi verdiğin için benim yaş 35 eşimin 36. Eşimde morfoloji 1-2 şeklinde sperm azlığı var. Eşimde ve bende Genetik sorun yok. Bende hicbir sey yok. Çoklu deneme artık yas barajina geldik genetik test ondan sart oldu. Kaldiki kasim ayinda 5. Güne 1 tane kaldı ve genetik bozukluk çıkmıştı transfer yapilamadan iptal olmuştu.Canim benim toplam 5 gitti 4tanesi de ngs ye gitti ordan tek kaldiyani sans var canim bizimki bitane hasta diye imha edildi diger 3 ude trizomi varmis 2 ayri testlerden gecti canim..3 de dusugum var ama inanki cok sevindim canim onemli olan saglikli olmalari senin yas kac ve genetik ne probleminiz vardi acaba?
Cansın valla inşallah inşallahHakkında hayırlısı olsun inşaallah . Kalpten inanıyorum sonucu güzel olacak
Cansın valla inşallah inşallahiyiki varsınız hepimizin yüzü gülsün inşallah
Canim valla bugun cook hafif bi kanama oldu ve su an yok. Bu regl degil gibi... Dun aradim hemsire hattini, yarin devam ederse ertesi gun gelirsiniz dedi ama bugunku kanama adet sayilacak cinsten degildi.Canim benim hsg den 1 hafta sonra basladi adetim ama tam hatirlamiyorum siddetlimiydi.. sanirim degildi bir dr u arasan hemsire hattini
İşte bunlar hep heyecana heyecan katan olaylarCanim valla bugun cook hafif bi kanama oldu ve su an yok. Bu regl degil gibi... Dun aradim hemsire hattini, yarin devam ederse ertesi gun gelirsiniz dedi ama bugunku kanama adet sayilacak cinsten degildi.
İlk defa basima boyle bisey geldidaha once hic boyle ara kanamam olmamisti. Reglyi heyecanla bekledigim ay boyle bisi olmasi panikletti beni
Yani yarin gitmiyorum... Bakalim bu kanamadan sonra gercek regl ne zaman gelecek.. işe bak
Anladin sen beni pastelcimİşte bunlar hep heyecana heyecan katan olaylarbekleriz gelmezz beklemeden
İnşallah inşallah ağızın bal yesinSen de iyi ki varsın canım . Daha bebekler hakkında çok konuşacağız seninle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?