Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Aynen yaa inanılmaz heyecanlıyım daha 40 gün falan var ortalama
Bu arada beni bugünde aradılar. Bugün 4.gün olmasına rağmen Hakan Bey aradı. 5 tane embriyo takibim devam ediyordu.
2 tanesi önde
2 tanesinden biri orta, diğeri orta/iyi
1 tanesi yavaş dedi
Bu tabloya göre biz yarına 2 yada 3 embriyo kalmasını bekliyoruz belki 4 te olabilir ama 5 olmaz dedi. İnşallah iyi durumdaysa 3 tane genetiğe gider inşallah 4 olursada hayır demem hayrusz senin bu süreçlerin nasıl gitmişti ümit olsun bana bari

Canim benim toplam 5 gitti 4tanesi de ngs ye gitti ordan tek kaldi yani sans var canim bizimki bitane hasta diye imha edildi diger 3 ude trizomi varmis 2 ayri testlerden gecti canim..3 de dusugum var ama inanki cok sevindim canim onemli olan saglikli olmalari senin yas kac ve genetik ne probleminiz vardi acaba?

Hakkında hayırlısı olsun inşaallah . Kalpten inanıyorum sonucu güzel olacak

Canim benim hsg den 1 hafta sonra basladi adetim ama tam hatirlamiyorum siddetlimiydi.. sanirim degildi bir dr u arasan hemsire hattini

Ngs pgt den farklı bir şey mi? Benim hiç spontan gebelik oluşmadı. Sadece pgt yaptırıyoruz. Başka bir şey gerekir miydi acaba?

Sağol canım bilgi verdiğin için benim yaş 35 eşimin 36. Eşimde morfoloji 1-2 şeklinde sperm azlığı var. Eşimde ve bende Genetik sorun yok. Bende hicbir sey yok. Çoklu deneme artık yas barajina geldik genetik test ondan sart oldu. Kaldiki kasim ayinda 5. Güne 1 tane kaldı ve genetik bozukluk çıkmıştı transfer yapilamadan iptal olmuştu.

Canim benim hsg den 1 hafta sonra basladi adetim ama tam hatirlamiyorum siddetlimiydi.. sanirim degildi bir dr u arasan hemsire hattini
Canim valla bugun cook hafif bi kanama oldu ve su an yok. Bu regl degil gibi... Dun aradim hemsire hattini, yarin devam ederse ertesi gun gelirsiniz dedi ama bugunku kanama adet sayilacak cinsten degildi.
İlk defa basima boyle bisey geldi daha once hic boyle ara kanamam olmamisti. Reglyi heyecanla bekledigim ay boyle bisi olmasi panikletti beni
Yani yarin gitmiyorum... Bakalim bu kanamadan sonra gercek regl ne zaman gelecek.. işe bak

İşte bunlar hep heyecana heyecan katan olaylar bekleriz gelmezz beklemeden

İşte bunlar hep heyecana heyecan katan olaylar bekleriz gelmezz beklemeden
Anladin sen beni pastelcim bakalim benimki ne surprizler yapmaya devam edecek

Bu arada son gunlerde tukettigim tum besinleri gozden gecirdim, bu nasil bi paranoyaysa artik... Yilda bir ya da iki kere ictigim isirgan corbasini cekmisti canim. Pazarda isirgan otu bulunca aldim corba yaptim, iki gun ust uste ictim. Ertesinde kanama oldu... Baktim, adet sokturucu etkisi varmis, denk mi geldi bilmiyorum

Ben farkinda olmadan cok saplandim sanirim bu bekleyise.. biraz rahatlamam lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…