Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

O rahatlama kucağa bebeleri almadan gelmeyecek ben bunu anladım Bilseydim ısırgan çorbası içerdim kız

Merhaba kizlar üniversite hastanesinde rapor çıkarttık.İlaclardada indirim oluyor yalnız kotası olan hastanelerde.istanbulda bildiğiniz eczane varmidir.Yardimci olurmusunuz.Birde ben menagone iğne kullanacağım.Bu ilacı bulmakta zor olacak

Anladim canim bende esimde 30 yasindayiz ama soyleki yumurtalarin var elhamdulillah esindende yeteri kadar sperm elde ettiklerinde zaten geriye birtek pgt kaliyor insh ordanda hayirlisiyla guzel haberler alirsiniz dua edicem Icimde guzel bir his var..

Allah Allah nasil oldu ki acaba su ictigin isirgan corbasimi yaptiki? Yani hsg olsa bile bu ilk degil bilemedim insh adet degildir valla baya heyecanlanmistim bende basladi diye

yaa ne güzel diyorsun :) anne duaları kabul olur inşallah inşallah :))

Ngs pgt den farklı bir şey mi? Benim hiç spontan gebelik oluşmadı. Sadece pgt yaptırıyoruz. Başka bir şey gerekir miydi acaba?
Valla canim pgt de 2 tane arastirma oluyor pgt-a ve pgt-m.. bizim genetik hastaligimiz var daha dogrusu cocugumuza tasiyabiliyorduk o yuzden pgt embryo seleksiyon yapildi hasta olanlar ayirt ediliyor saglikli veya bizim gibi tasiyici olani transfer ediyorlar.. ngs de benim bildigim pgt olarak da biliniyor buda kromozomal genetik bozuklugu varmi ona bakiliyor.. bu genelde ileri yas birde dusukleri olanlara yapiliyor.. full arastirmalariniz yapildiysa Allah izin verirse pgt li embryonun daha cok tutunma sansi var.. tabi bunda rahmin saglikli olmasi da onem tasiyor hsg istiyorlar bunun icinde..

Amin inşallah canım, çok teşekkür ederim

Herkese Merhaba,
Banada bugün 5. Gün haberi geldi. 5 adet embriyo durumu hakkında da bilgi verildi.
2 adet embriyo şuan genetik için uygun görüldü.
Geriye kalan 3 adet embriyo için genetik uygunluk ihtimalinin doğması için yarın opsiyon taninacakmış.
Bakalim yarında haber bekliyoruz Metalwoman N Nurnur1010

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…