O rahatlama kucağa bebeleri almadan gelmeyecek ben bunu anladımAnladin sen beni pastelcimbakalim benimki ne surprizler yapmaya devam edecek
Bu arada son gunlerde tukettigim tum besinleri gozden gecirdim, bu nasil bi paranoyaysa artik... Yilda bir ya da iki kere ictigim isirgan corbasini cekmisti canim. Pazarda isirgan otu bulunca aldim corba yaptim, iki gun ust uste ictim. Ertesinde kanama oldu... Baktim, adet sokturucu etkisi varmis, denk mi geldi bilmiyorum
Ben farkinda olmadan cok saplandim sanirim bu bekleyise.. biraz rahatlamam lazim
Bi dahakine aklimizda olsunO rahatlama kucağa bebeleri almadan gelmeyecek ben bunu anladımBilseydim ısırgan çorbası içerdim kız
Anladim canim bende esimde 30 yasindayiz ama soyleki yumurtalarin var elhamdulillah esindende yeteri kadar sperm elde ettiklerinde zaten geriye birtek pgt kaliyor insh ordanda hayirlisiyla guzel haberler alirsiniz dua edicemSağol canım bilgi verdiğin için benim yaş 35 eşimin 36. Eşimde morfoloji 1-2 şeklinde sperm azlığı var. Eşimde ve bende Genetik sorun yok. Bende hicbir sey yok. Çoklu deneme artık yas barajina geldik genetik test ondan sart oldu. Kaldiki kasim ayinda 5. Güne 1 tane kaldı ve genetik bozukluk çıkmıştı transfer yapilamadan iptal olmuştu.
Allah Allah nasil oldu ki acaba su ictigin isirgan corbasimi yaptiki? Yani hsg olsa bile bu ilk degilCanim valla bugun cook hafif bi kanama oldu ve su an yok. Bu regl degil gibi... Dun aradim hemsire hattini, yarin devam ederse ertesi gun gelirsiniz dedi ama bugunku kanama adet sayilacak cinsten degildi.
İlk defa basima boyle bisey geldidaha once hic boyle ara kanamam olmamisti. Reglyi heyecanla bekledigim ay boyle bisi olmasi panikletti beni
Yani yarin gitmiyorum... Bakalim bu kanamadan sonra gercek regl ne zaman gelecek.. işe bak
yaa ne güzel diyorsun :) anne duaları kabul olur inşallah inşallah :))Anladim canim bende esimde 30 yasindayiz ama soyleki yumurtalarin var elhamdulillah esindende yeteri kadar sperm elde ettiklerinde zaten geriye birtek pgt kaliyor insh ordanda hayirlisiyla guzel haberler alirsiniz dua edicemIcimde guzel bir his var..
Valla canim pgt de 2 tane arastirma oluyor pgt-a ve pgt-m.. bizim genetik hastaligimiz var daha dogrusu cocugumuza tasiyabiliyorduk o yuzden pgt embryo seleksiyon yapildi hasta olanlar ayirt ediliyor saglikli veya bizim gibi tasiyici olani transfer ediyorlar.. ngs de benim bildigim pgt olarak da biliniyor buda kromozomal genetik bozuklugu varmi ona bakiliyor.. bu genelde ileri yas birde dusukleri olanlara yapiliyor.. full arastirmalariniz yapildiysa Allah izin verirse pgt li embryonun daha cok tutunma sansi var.. tabi bunda rahmin saglikli olmasi da onem tasiyor hsg istiyorlar bunun icinde..Ngs pgt den farklı bir şey mi? Benim hiç spontan gebelik oluşmadı. Sadece pgt yaptırıyoruz. Başka bir şey gerekir miydi acaba?
AynenAkciğer filmi mi isteniyor
Hadi bakalımKızlar yarın kontrolüm var , adetin 10.günü oluyor. İlaçlara mı başlayacağım acaba neler olacak rahim kalınlığına mı bakılacak?
Bende tam seni ekledim yazdim
Bende tam seni ekledim yazdimsana haber yarın gelecek demi
Vayy harika bir haberBenim 27 taneden 23 tanesi 1. Kalite dediler yarın netleşecekmiş
Hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşaallah. Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasınVayy harika bir haberherşey süper gidiyor geliyor senin geliyor
Ay harika yaBenim 27 taneden 23 tanesi 1. Kalite dediler yarın netleşecekmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?