Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

1 yas var aramizda ben de pcos um, insallah senin gibi bol yumurtlarim hem pgt hem ngs olacagi icin, elenecek embriyo cok olacak bizde. Su an en buyuk dilegim, bol ve saglikli yumurta
Biz pco luların en büyük avantajı bol bol yumurta olması . Senin de çok olur inanıyorum en önemlisi sağlıklı yumurta

Kizlar başladım iğneleri olmaya bugün ama pazar devam edip edilmeyeceği belli olacak yumurtalar orantısız büyürse bırakılacak diğer aya böyle olan varmı aranızda

O zaman bugün bol bol dua ediyoruz rabbim hayirli haberler duyursun bize yarin

Kizlar başladım iğneleri olmaya bugün ama pazar devam edip edilmeyeceği belli olacak yumurtalar orantısız büyürse bırakılacak diğer aya böyle olan varmı aranızda
Bnm öyleydi ama iptal olmadı ve kalitesiz embriyolar oldu hiçbiri tutmadı 5 tane. En iyisi iptal olması şuan tekrar başlicaz uygun Bi ay bulup başlanacak. Yumurtalar 2.gün 7 mm üzerinde ise başlanmayacak

Kızlar adetin kaçıncı gunu başlanıyor.ne zaman igneler oluyor. Bilgi vere bilirmisiniz

Kızlar adetin kaçıncı gunu başlanıyor.ne zaman igneler oluyor. Bilgi vere bilirmisiniz
Normalde adetin bir ped dolduruyorsa ve 16:00dan önce geldiyse 1. Gün oluyor ve 2. Gün tedavi başlangıcına uygun.musun kontrole gidiyorsun. Eğer adetin 16:00 dan sonra sökülmeye başladıysa o gün sıfırıncı gün oluyor. Mesela ben 2. Gün kontrole gittim ve progesteron hormonum yüksek çıktı düşmesi takip edildi ve düştü 4. Gün tedaviye başlandı. Tabi başlandı ama yumurta büyüklükleri uygun görüldüğü icin başladin çok büyük ve asekron büyüme yoktu. Senin inşallah en doğru zamanda başlar

Inşallah.pek bilgim olmadığı icin bilgi apmak istedim teşekkür ederim

Kızlar yarın kontrolüm var , adetin 10.günü oluyor. İlaçlara mı başlayacağım acaba neler olacak rahim kalınlığına mı bakılacak?
Canim yumurta follikullere ve rahim kalinligina bakiliyor ona gore ilaci baslatiyorlar istenilen seviyeye gelmesi lazim sen bir tahminen sor nezaman a kadar muayeneye dvm ediceni..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…