Ay harika yamasallah yas kacti senin Fatma?
Hadi hadi senin kesin olacakHepimizin hakkında hayırlısı olsun inşaallah. Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın
Hayırlısı olsun ya Rabbim ol derse olurHadi hadi senin kesin olacaksende Genetik test olacak mıydı?
1 yas var aramizdaÇok teşekkür ederimyaşım 31
Biz pco luların en büyük avantajı bol bol yumurta olması . Senin de çok olur inanıyorum1 yas var aramizdaben de pcos um, insallah senin gibi bol yumurtlarim hem pgt hem ngs olacagi icin, elenecek embriyo cok olacak bizde. Su an en buyuk dilegim, bol ve saglikli yumurta
İnsallah canim, aminBiz pco luların en büyük avantajı bol bol yumurta olması . Senin de çok olur inanıyorumen önemlisi sağlıklı yumurta
O zaman bugün bol bol dua ediyoruzHerkese Merhaba,
Banada bugün 5. Gün haberi geldi. 5 adet embriyo durumu hakkında da bilgi verildi.
2 adet embriyo şuan genetik için uygun görüldü.
Geriye kalan 3 adet embriyo için genetik uygunluk ihtimalinin doğması için yarın opsiyon taninacakmış.
Bakalim yarında haber bekliyoruzMetalwoman N Nurnur1010
İnşallah yaaa bilsem ki ikisi garanti oda Yeter ama işte ne kadar çok olursa o kadar iyi tabi benim içinO zaman bugün bol bol dua ediyoruzrabbim hayirli haberler duyursun bize yarin
Allah'ın izniyle olacakİnşallah yaaa bilsem ki ikisi garanti oda Yeter ama işte ne kadar çok olursa o kadar iyi tabi benim içinçok sağol
Bnm öyleydi ama iptal olmadı ve kalitesiz embriyolar oldu hiçbiri tutmadı 5 tane. En iyisi iptal olması şuan tekrar başlicaz uygun Bi ay bulup başlanacak. Yumurtalar 2.gün 7 mm üzerinde ise başlanmayacakKizlar başladım iğneleri olmaya bugün ama pazar devam edip edilmeyeceği belli olacak yumurtalar orantısız büyürse bırakılacak diğer aya böyle olan varmı aranızda
Normalde adetin bir ped dolduruyorsa ve 16:00dan önce geldiyse 1. Gün oluyor ve 2. Gün tedavi başlangıcına uygun.musun kontrole gidiyorsun. Eğer adetin 16:00 dan sonra sökülmeye başladıysa o gün sıfırıncı gün oluyor. Mesela ben 2. Gün kontrole gittim ve progesteron hormonum yüksek çıktı düşmesi takip edildi ve düştü 4. Gün tedaviye başlandı. Tabi başlandı ama yumurta büyüklükleri uygun görüldüğü icin başladin çok büyük ve asekron büyüme yoktu. Senin inşallah en doğru zamanda başlarKızlar adetin kaçıncı gunu başlanıyor.ne zaman igneler oluyor. Bilgi vere bilirmisiniz
Adetin 2. Günü ile Beraber tedavi başlıyorKızlar adetin kaçıncı gunu başlanıyor.ne zaman igneler oluyor. Bilgi vere bilirmisiniz
Inşallah.pek bilgim olmadığı icin bilgi apmak istedim teşekkür ederimNormalde adetin bir ped dolduruyorsa ve 16:00dan önce geldiyse 1. Gün oluyor ve 2. Gün tedavi başlangıcına uygun.musun kontrole gidiyorsun. Eğer adetin 16:00 dan sonra sökülmeye başladıysa o gün sıfırıncı gün oluyor. Mesela ben 2. Gün kontrole gittim ve progesteron hormonum yüksek çıktı düşmesi takip edildi ve düştü 4. Gün tedaviye başlandı. Tabi başlandı ama yumurta büyüklükleri uygun görüldüğü icin başladin çok büyük ve asekron büyüme yoktu. Senin inşallah en doğru zamanda başlar
Tedavide neler isteniyor acabaAdetin 2. Günü ile Beraber tedavi başlıyor
Canim yumurta follikullere ve rahim kalinligina bakiliyor ona gore ilaci baslatiyorlar istenilen seviyeye gelmesi lazim sen bir tahminen sor nezaman a kadar muayeneye dvm ediceni..Kızlar yarın kontrolüm var , adetin 10.günü oluyor. İlaçlara mı başlayacağım acaba neler olacak rahim kalınlığına mı bakılacak?
Tamam canım yarın sorayımCanim yumurta follikullere ve rahim kalinligina bakiliyor ona gore ilaci baslatiyorlar istenilen seviyeye gelmesi lazim sen bir tahminen sor nezaman a kadar muayeneye dvm ediceni..
MashaAllah canim bol yumoslu anne seniBenim 27 taneden 23 tanesi 1. Kalite dediler yarın netleşecekmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?