Hadi hayirlisi olsun canim bence onlardan bi kaci da yarina ulasip genetige gonderilir gibime geliyorHerkese Merhaba,
Banada bugün 5. Gün haberi geldi. 5 adet embriyo durumu hakkında da bilgi verildi.
2 adet embriyo şuan genetik için uygun görüldü.
Geriye kalan 3 adet embriyo için genetik uygunluk ihtimalinin doğması için yarın opsiyon taninacakmış.
Bakalim yarında haber bekliyoruzMetalwoman @Nurnur1010
Yaa sen ne güzelsin bak şuna bak heleHadi hayirlisi olsun canim bence onlardan bi kaci da yarina ulasip genetige gonderilir gibime geliyoricime dogdu sanki seninde 4 tane gidecek gibi.. aay heyecanli zamanlar guzel haberlerini bekliyoruz saylove bacim
Merakla bekliyor olucam canim benim 2 si cepte nede olsaYaa sen ne güzelsin bak şuna bak heleiçime nasıl ümitler dolduruyorsun anasın sen insallah içine doğmuştur haber gelir gelmez yazacağım
Orantısız büyümede kesilir ve bır aylık climara batch ya da baska bır tedavi ile bir sonraki ay sorunsuz devam edebilirsinizKizlar başladım iğneleri olmaya bugün ama pazar devam edip edilmeyeceği belli olacak yumurtalar orantısız büyürse bırakılacak diğer aya böyle olan varmı aranızda
Sen hangi iğneyi olmuştun yumurta büyümesi icinBnm öyleydi ama iptal olmadı ve kalitesiz embriyolar oldu hiçbiri tutmadı 5 tane. En iyisi iptal olması şuan tekrar başlicaz uygun Bi ay bulup başlanacak. Yumurtalar 2.gün 7 mm üzerinde ise başlanmayacak
Hayal gibi demiiiii ayyy valla bir hoş oldumMerakla bekliyor olucam canim benim 2 si cepte nede olsaana olucagimiz gunleride goruruz inshaAllah soyle bagrimda yattigi gunler ..
inş. canım çok teşekkür ederimMashaAllah canim bol yumoslu anne seniDevamida gelsin insh boyle tatlim
Tedavide neler isteniyor acaba
Evet. İlaç olarak belgeBelge olarak mı canım
ilaç olarak kişiye özel tedavi yöntemleri uygulanıyor canım . Belge olarak da evlilik cüzdanı 1er adet vesikalık fotoğraf ve nüfus kayıt örneği. sonrasında da covid testi istiyorlarEvet. İlaç olarak belge
Tamm teşekkür ederim.ablacımilaç olarak kişiye özel tedavi yöntemleri uygulanıyor canım . Belge olarak da evlilik cüzdanı 1er adet vesikalık fotoğraf ve nüfus kayıt örneği. sonrasında da covid testi istiyorlar
Takma kafana . Çatlayacak o yumoşlar başka yolu yokKızlar bugün kontrolüm vardı , adetin 10.günündeyim rahim kalınlığı 6.5mm kalınlaşmaya başlamış dedi. Fazla yumurtam olduğu için büyümesi de geç oluyormuş çatlayacak olan yumurtanın .. En büyüğü şuan 9.5mm imiş .. Normal dediler bakalım salı günü tekrar bir bakacaklar duruma göre yol alacağız .. Çatlama olmayada bilir bu ay çok normal dedi ama ya çatlamazsa diye şimdiden kurmaya başladım
İnşallah canım ya valla şu süreci hayırlısıyla bir atlatsakTakma kafana . Çatlayacak o yumoşlar başka yolu yok
Aynen ya karnıma ağrılar giriyor heyecandanİnşallah canım ya valla şu süreci hayırlısıyla bir atlatsak
Çok güzel herkes"in embriyosu sizin gibi olsa keske .Aynen ya karnıma ağrılar giriyor heyecandanbiraz önce aradılar 22 tanesi 1. Kalite dediler diğerleri biraz geriden geliyormuş yarın netleşecek
Çok sevindim.sizin adiniZa inşallah daha güzel haberler de vereceksiniz burdanKızlar,
Haber geldiembriyolarımın durumu aşağıdaki gibi insallah güzel sonuçlanır hepimizin sonu güzel olsun
3 tane genetiğe gidiyor
6AB
4AA
5AB
Çok çok sağol bu aşama bile çok iyi bir haberÇok sevindim.sizin adiniZa inşallah daha güzel haberler de vereceksiniz burdan
Maşallah canımKızlar,
Haber geldiembriyolarımın durumu aşağıdaki gibi insallah güzel sonuçlanır hepimizin sonu güzel olsun
3 tane genetiğe gidiyor
6AB
4AA
5AB
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?