Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Hadi hayirlisi olsun canim bence onlardan bi kaci da yarina ulasip genetige gonderilir gibime geliyor icime dogdu sanki seninde 4 tane gidecek gibi.. aay heyecanli zamanlar guzel haberlerini bekliyoruz saylove bacim

Hadi hayirlisi olsun canim bence onlardan bi kaci da yarina ulasip genetige gonderilir gibime geliyor icime dogdu sanki seninde 4 tane gidecek gibi.. aay heyecanli zamanlar guzel haberlerini bekliyoruz saylove bacim
Yaa sen ne güzelsin bak şuna bak hele içime nasıl ümitler dolduruyorsun anasın sen insallah içine doğmuştur haber gelir gelmez yazacağım

Yaa sen ne güzelsin bak şuna bak hele içime nasıl ümitler dolduruyorsun anasın sen insallah içine doğmuştur haber gelir gelmez yazacağım
Merakla bekliyor olucam canim benim 2 si cepte nede olsa ana olucagimiz gunleride goruruz inshaAllah soyle bagrimda yattigi gunler ..

Kizlar başladım iğneleri olmaya bugün ama pazar devam edip edilmeyeceği belli olacak yumurtalar orantısız büyürse bırakılacak diğer aya böyle olan varmı aranızda
Orantısız büyümede kesilir ve bır aylık climara batch ya da baska bır tedavi ile bir sonraki ay sorunsuz devam edebilirsiniz

Kızlar bugün kontrolüm vardı , adetin 10.günündeyim rahim kalınlığı 6.5mm kalınlaşmaya başlamış dedi. Fazla yumurtam olduğu için büyümesi de geç oluyormuş çatlayacak olan yumurtanın .. En büyüğü şuan 9.5mm imiş .. Normal dediler bakalım salı günü tekrar bir bakacaklar duruma göre yol alacağız .. Çatlama olmayada bilir bu ay çok normal dedi ama ya çatlamazsa diye şimdiden kurmaya başladım

Takma kafana . Çatlayacak o yumoşlar başka yolu yok

Aynen ya karnıma ağrılar giriyor heyecandan biraz önce aradılar 22 tanesi 1. Kalite dediler diğerleri biraz geriden geliyormuş yarın netleşecek
Çok güzel herkes"in embriyosu sizin gibi olsa keske .
Benim bile hic bir sikinti olmamasina ragmen 3yumurta anca toplaniyo 20yaşında olmama ragmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…