- 5 Ocak 2021
- 55
- 47
- 3
- 25
Çok güzel herkes"in embriyosu sizin gibi olsa keske .Aynen ya karnıma ağrılar giriyor heyecandanbiraz önce aradılar 22 tanesi 1. Kalite dediler diğerleri biraz geriden geliyormuş yarın netleşecek
Maşallah canımkaliteleri aynı embriyolarımızın inşallah hepsi sağlıklı gelir
Mansalah çok güzel hayırlısıKızlar,
Haber geldiembriyolarımın durumu aşağıdaki gibi insallah güzel sonuçlanır hepimizin sonu güzel olsun
3 tane genetiğe gidiyor
6AB
4AA
5AB
çoook sevindim çoookKızlar,
Haber geldiembriyolarımın durumu aşağıdaki gibi insallah güzel sonuçlanır hepimizin sonu güzel olsun
3 tane genetiğe gidiyor
6AB
4AA
5AB
İnşallah inşallahMaşallah canımkaliteleri aynı embriyolarımızın inşallah hepsi sağlıklı gelir
Seni o kadar iyi anlıyorum ki bende de bir sorun yokken hep böyle az yumurtam olduğu için kritik süreçlere kalıyorum. Ama diğer merkezlerin laboratuvarına bu kadar güvenmiyorum. O nedenle senin için de güzel şeyler duyacağızÇok güzel herkes"in embriyosu sizin gibi olsa keske .
Benim bile hic bir sikinti olmamasina ragmen 3yumurta anca toplaniyo 20yaşında olmama ragmen
Mansalah çok güzel hayırlısı
Valla benim gibi yumurta kritiği olan birine bu çok güzel haberçoook sevindim çoookinanıyorum her şey çoook güzel olacaaak :)
Hadi bakalım gelsinlerAynen ya karnıma ağrılar giriyor heyecandanbiraz önce aradılar 22 tanesi 1. Kalite dediler diğerleri biraz geriden geliyormuş yarın netleşecek
4 gitti canım 2 tam sağlıklı 1 hafif mozaik ama sağlıklı 1 de sağlıksız geldi..4 te 3İnşallah inşallahsenin kaç tane gitmişti genetiğe? Kaç tane kaldı?
İnşallah benimde güzel sonuçla gelir4 gitti canım 2 tam sağlıklı 1 hafif mozaik ama sağlıklı 1 de sağlıksız geldi..4 te 3
Hepimiz birbirimize dua"ciğiz insalah kalbimize gore olur herşeySeni o kadar iyi anlıyorum ki bende de bir sorun yokken hep böyle az yumurtam olduğu için kritik süreçlere kalıyorum. Ama diğer merkezlerin laboratuvarına bu kadar güvenmiyorum. O nedenle senin için de güzel şeyler duyacağız
Öncelikle hayırlı olsun canım.murad bey mizaç olarak maalesef mesafeli ve biraz sert.. Amaşifa bulmak sonuçta ve Murat hoca da bu konuda uzmanÇok sık görmeyeceksiniz zaten . Sizin sorun neydi bilmiyorum ama benim eşim bir ilk gün bir de tesa anında gördü kendisini yani sürekli kendisiyle görüşmeyecekseniz ve amaç yavruya kavuşmak ise memorial e mutlaka şans vermelisiniz
Kızlar hastaneden çıktık. Soner bey ve Semra hanım beni muayene ettiler. İlgilerinden çok memnun kaldım. İşlerini severek yaptıkları ve bilgili oldukları her hallerinden belliydi. Ama Murad hoca çok soğuk geldi kızlar. Eşim, beni anlamayana tedavi olmam
merhaba, ilk kez okudum bu testi eger bozukluk olsaydi ne yapiliyor acaba biliyormusunuz?Yumurta genlerime baktılar harhangi bir bozukluk yokmus bendeki tüm genler tarandi
Maşallah, 4te 3 çok iyi. Benim de böyle gelse ne şahane olur. Bu pgtyi beklemek 5.gunu beklemekten daha zormuş. Ya bilmediğim genetik bir sıkıntı varsa embriyoların hepsi sağlıksız gelirse diye ödüm patlıyor. Nasıl geçecek 20gun?4 gitti canım 2 tam sağlıklı 1 hafif mozaik ama sağlıklı 1 de sağlıksız geldi..4 te 3
Gelecek canım hiiç merak etmeİnşallah benimde güzel sonuçla gelir
Hayırlı olsun şimdiden inşallah bebeğin sana sımsıkı tutunur canımMerhaba kizlar herkesin dualari gercek olsun kuacagi dolsun insallah guzel haberler almak nasip olsunbenim de dun mozik bir embriyom transfer edildi insallah bizi mutlu eden sonuc aliriz. Saglikla tutunur bana hayata insallah minik damlam
İnşallah gelecektir gönlünü ferah tut canım, hepsi sağlıklı olsun inşallah embriolarınMaşallah, 4te 3 çok iyi. Benim de böyle gelse ne şahane olur. Bu pgtyi beklemek 5.gunu beklemekten daha zormuş. Ya bilmediğim genetik bir sıkıntı varsa embriyoların hepsi sağlıksız gelirse diye ödüm patlıyor. Nasıl geçecek 20gun?
Merhaba kizlar herkesin dualari gercek olsun kuacagi dolsun insallah guzel haberler almak nasip olsunbenim de dun mozik bir embriyom transfer edildi insallah bizi mutlu eden sonuc aliriz. Saglikla tutunur bana hayata insallah minik damlam
Gelecek canım hiiç merak etme
Hayırlı olsun şimdiden inşallah bebeğin sana sımsıkı tutunur canım
İnşallah gelecektir gönlünü ferah tut canım, hepsi sağlıklı olsun inşallah embrioların
CokGelecek canım hiiç merak etme
Hayırlı olsun şimdiden inşallah bebeğin sana sımsıkı tutunur canım
İnşallah gelecektir gönlünü ferah tut canım, hepsi sağlıklı olsun inşallah embrioların
#pastelkiz cok teşekkürler canım , ne sicak bir mesaj yazmissin .. insallah herkes bu sureci mutlulukla sonlandirir burayi okudukca daha da umutlaniyorumMerhaba kizlar herkesin dualari gercek olsun kuacagi dolsun insallah guzel haberler almak nasip olsunbenim de dun mozik bir embriyom transfer edildi insallah bizi mutlu eden sonuc aliriz. Saglikla tutunur bana hayata insallah minik damlam
Bizi bizden iyi kimse anlar mı canımCok
#pastelkiz cok teşekkürler canım , ne sicak bir mesaj yazmissin .. insallah herkes bu sureci mutlulukla sonlandirir burayi okudukca daha da umutlaniyorum
Bizi bizden iyi kimse anlar mı canımsen pozitif ol ve bebeğinin sende olduğu
Okadar cok haklisin ki kimseyle konusamamak kimsenin seni anlamamasi cok yorucuBizi bizden iyi kimse anlar mı canımsen pozitif ol ve bebeğinin sende olduğuna inaoka
Canım bn de transfer hazırlığındayım. Sen naturel siklus mu oldun?Okadar cok haklisin ki kimseyle konusamamak kimsenin seni anlamamasi cok yorucusenin durumun nedir acaba
Hadi bakalım harikaMerhaba kizlar herkesin dualari gercek olsun kuacagi dolsun insallah guzel haberler almak nasip olsunbenim de dun mozik bir embriyom transfer edildi insallah bizi mutlu eden sonuc aliriz. Saglikla tutunur bana hayata insallah minik damlam
Valla ben sordum bugün kitler kaclik dolması için kaç embriyo olup çalışıyorsunuz diye 96 adet imiş. Yoğun dedi zaten. Çok beklemezsiniz önümüzdeki hafta haber veririz diye düşünüyorum dediMaşallah, 4te 3 çok iyi. Benim de böyle gelse ne şahane olur. Bu pgtyi beklemek 5.gunu beklemekten daha zormuş. Ya bilmediğim genetik bir sıkıntı varsa embriyoların hepsi sağlıksız gelirse diye ödüm patlıyor. Nasıl geçecek 20gun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?