Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Aynen ya karnıma ağrılar giriyor heyecandan biraz önce aradılar 22 tanesi 1. Kalite dediler diğerleri biraz geriden geliyormuş yarın netleşecek
Çok güzel herkes"in embriyosu sizin gibi olsa keske .
Benim bile hic bir sikinti olmamasina ragmen 3yumurta anca toplaniyo 20yaşında olmama ragmen
Maşallah canım kaliteleri aynı embriyolarımızın inşallah hepsi sağlıklı gelir

Kızlar,
Haber geldi embriyolarımın durumu aşağıdaki gibi insallah güzel sonuçlanır hepimizin sonu güzel olsun
3 tane genetiğe gidiyor
6AB
4AA
5AB
Mansalah çok güzel hayırlısı

Çok güzel herkes"in embriyosu sizin gibi olsa keske .
Benim bile hic bir sikinti olmamasina ragmen 3yumurta anca toplaniyo 20yaşında olmama ragmen

Mansalah çok güzel hayırlısı
Seni o kadar iyi anlıyorum ki bende de bir sorun yokken hep böyle az yumurtam olduğu için kritik süreçlere kalıyorum. Ama diğer merkezlerin laboratuvarına bu kadar güvenmiyorum. O nedenle senin için de güzel şeyler duyacağız

Hepimiz birbirimize dua"ciğiz insalah kalbimize gore olur herşey

4 gitti canım 2 tam sağlıklı 1 hafif mozaik ama sağlıklı 1 de sağlıksız geldi..4 te 3
Maşallah, 4te 3 çok iyi. Benim de böyle gelse ne şahane olur. Bu pgtyi beklemek 5.gunu beklemekten daha zormuş. Ya bilmediğim genetik bir sıkıntı varsa embriyoların hepsi sağlıksız gelirse diye ödüm patlıyor. Nasıl geçecek 20gun?

İnşallah benimde güzel sonuçla gelir
Gelecek canım hiiç merak etme
Merhaba kizlar herkesin dualari gercek olsun kuacagi dolsun insallah guzel haberler almak nasip olsun benim de dun mozik bir embriyom transfer edildi insallah bizi mutlu eden sonuc aliriz. Saglikla tutunur bana hayata insallah minik damlam
Hayırlı olsun şimdiden inşallah bebeğin sana sımsıkı tutunur canım
İnşallah gelecektir gönlünü ferah tut canım, hepsi sağlıklı olsun inşallah embrioların

Merhaba kizlar herkesin dualari gercek olsun kuacagi dolsun insallah guzel haberler almak nasip olsun benim de dun mozik bir embriyom transfer edildi insallah bizi mutlu eden sonuc aliriz. Saglikla tutunur bana hayata insallah minik damlam
Cok
#pastelkiz cok teşekkürler canım , ne sicak bir mesaj yazmissin .. insallah herkes bu sureci mutlulukla sonlandirir burayi okudukca daha da umutlaniyorum

Cok

#pastelkiz cok teşekkürler canım , ne sicak bir mesaj yazmissin .. insallah herkes bu sureci mutlulukla sonlandirir burayi okudukca daha da umutlaniyorum
Bizi bizden iyi kimse anlar mı canım sen pozitif ol ve bebeğinin sende olduğuna inan

Valla ben sordum bugün kitler kaclik dolması için kaç embriyo olup çalışıyorsunuz diye 96 adet imiş. Yoğun dedi zaten. Çok beklemezsiniz önümüzdeki hafta haber veririz diye düşünüyorum dedi ay hadi İnşallah dedim. pastelmom senin ne zaman geldi sonucun bu kadar kısa olabilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…