Benim dönemim çok sakindi canım neredeyse 20 gün falandı şaka gibi.. ama bugun de şahit oldum aşırı bir yoğunluk var , ben yumurta takibi opu sırasında çok sakindi merkezValla ben sordum bugün kitler kaclik dolması için kaç embriyo olup çalışıyorsunuz diye 96 adet imiş. Yoğun dedi zaten. Çok beklemezsiniz önümüzdeki hafta haber veririz diye düşünüyorum dediay hadi İnşallah dedim. pastelmom senin ne zaman geldi sonucun bu kadar kısa olabilir mi?
İnşallah dediği gibi olur ve beklemeyizBenim dönemim çok sakindi canım neredeyse 20 gün falandı şaka gibi.. ama bugun de şahit oldum aşırı bir yoğunluk var , ben yumurta takibi opu sırasında çok sakindi merkezoh sen çok bekleyemeceksin bak ne güzel
Evet , yumurta toplama islemim gecen sene temmuzdaydi.Canım bn de transfer hazırlığındayım. Sen naturel siklus mu oldun?
Tesekkur ederimHadi bakalım harikane zamana test tarihi verdi?
Genetik test yapılmış embriyo transferlerinde erken test yapılıyor o nedenle erken testte uygunluk görülmüştür.Tesekkur ederim20 si test yapicam oyle dendi, burda okuduklarim hep 12. Gunde test yapiyordu benden 9. Gunde test yapmam istendi, nedeni ne sence?
Benim de transferimi 2. Günü bugün evet 9 gün sonra tahlil dediler bende şaşırdımTesekkur ederim20 si test yapicam oyle dendi, burda okuduklarim hep 12. Gunde test yapiyordu benden 9. Gunde test yapmam istendi, nedeni ne sence?
Ay gidebilecek miyim bir netleşseİnşallah dediği gibi olur ve beklemeyizsen git biz arkandan geliyoruz
Hayırlısı olsun corona molası mı verdiniz?Evet , yumurta toplama islemim gecen sene temmuzdaydi.
İnsallah mukafatimiz da guzel olurGenetik test yapılmış embriyo transferlerinde erken test yapılıyor o nedenle erken testte uygunluk görülmüştür.
İnsallah sizin de sonucunuz mutluluk olsun, buradan haberleselim olur muBenim de transferimi 2. Günü bugün evet 9 gün sonra tahlil dediler bende şaşırdımpgt ye gitmişti embriyom benim de
Tesekkur ederimHayırlısı olsun corona molası mı verdiniz?
Umut olmasa transfer yapılmazdı canım umarım yavruna kavuşmuşsundurTesekkur ederimAslinda genetik olarak %50 saglikli denince biz transferi aklimiza bile getirmedik yeniden deneyecektik , gorusmeye gittigimizde bu embriyomuzu transfer etmeye karar verdik , Semra hoca da onay verince transfer edildi.
Aminnn canim insallah Rabbim hepimize saglikla dualarimizi yasatsinUmut olmasa transfer yapılmazdı canım umarım yavruna kavuşmuşsundur
Çok tatlısın yaaaAy gidebilecek miyim bir netleşsesalı günü gidecez bakalım yumoşlar totolarını kaldırıp büyümüş mü diye
İnşallahİnsallah mukafatimiz da guzel olur, sizin embriyolarinizin da genetikleri sorunsuz gelsin ve bir an once saglikla yavrunuza kavusmaniz nasip olsun
Ya keşke öyle olsa nasıl heyecanlandımValla ben sordum bugün kitler kaclik dolması için kaç embriyo olup çalışıyorsunuz diye 96 adet imiş. Yoğun dedi zaten. Çok beklemezsiniz önümüzdeki hafta haber veririz diye düşünüyorum dediay hadi İnşallah dedim. pastelmom senin ne zaman geldi sonucun bu kadar kısa olabilir mi?
19 da benim test günüm 20 si seninİnsallah sizin de sonucunuz mutluluk olsun, buradan haberleselim olur mu
Aminnn insallah19 da benim test günüm 20 si seninhaberleşiriz pozitifli günleri inşallah
İnşallah bakalım stres ne kadar kısa o kadar iyiYa keşke öyle olsa nasıl heyecanlandıminşallah güzel haberler alırız.
GonalfSen hangi iğneyi olmuştun yumurta büyümesi icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?