Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Aminnn insallah nasil geciyor zaman neler yiyor iciyorsun ozel yaptigin bisey var mi
Ben transferden 3 gün önce ananas yemeye başladım bu 2 gün de yedim embriyonun tutunmasını kolaylaştırıyormuş ananas birde dışı beyaz içi kırmızı olan turpu yiyorum oda düşükler için iyiymiş havuç suyu sabah akşam sıkıp içiyorum havuç suyu da rahimde ki kılcal damarları güçlendiriyormuş ceviz kuru incir bunlar her gün rutinim öyle yani

Hemen ben de eksiklerimi alip listeyi tamamliyim o halde tesekkur ederim .. ben kabiz olmamaya odaklandim acikcasi o yuzden ceviz ve kayisi gomdum bol bol bir de kabak cekirdegi insallah faydasi olur

Nasıl beslendnz tedavi sürecinde. Herhangi Bi takviye flan kullandınız mı? Gonal f ile mi yumurta biyütüldü
Evet canım gonal f beslenmeme hiç dikkat etmedim,hala da edemiyorum açıkçası ama hiçbir olumsuz etkisi olmadı, ekstra vitamin yok sadece folik kullanıyorum nar suyu bile önermedi hemşireler ..

Merhaba kizlar herkesin dualari gercek olsun kuacagi dolsun insallah guzel haberler almak nasip olsun benim de dun mozik bir embriyom transfer edildi insallah bizi mutlu eden sonuc aliriz. Saglikla tutunur bana hayata insallah minik damlam
Amin canim burdaki bekleyen herkeze nasib etsin Rabbim seninde transferin hayirli olsun sira guzel haberler almakta inshAllah

Evet canım gonal f beslenmeme hiç dikkat etmedim,hala da edemiyorum açıkçası ama hiçbir olumsuz etkisi olmadı, ekstra vitamin yok sadece folik kullanıyorum nar suyu bile önermedi hemşireler ..
Bende birsey yapmadim folik asit disinda.. tutan bebe herturlu tutuyor rahimde sikinti olmasin yeterki C Civcivle01

Canikocum guzel ilerliyorsun bence daha var transfere benim en buyuk yumurta 17 18 olmustu yavas ilerledi benimkiler ve endometrium da 7 lerdeydi climara bant verdiler o yuzden kalinlasmasi icin dert etme olurmu guzel olucak insh Bide oyle luzumsuz konusmalarina bakma sen duani eksik etme

Canımmm bence de transfere bi 15 gün var gibi geliyor rekor kırabilirim gecikmeler kraliçesi olarak geç olsun da güç olmasın değil mi olumsuz düşüncelerden sıyrılmaya çabalıyorum Allah dualarımızı kabul etsin.. siz nasılsınız bakalım gidildi mi kontrole?

Canim 15 gun fazla gibi, daha once olursun transferi.. gunluk 1,5 mm buyuyor diye hatirliyorum benim usg goruntulerdede oyleydi asagi yukari 1 2 mm buyuyorlardi.. sen odaklan yavastan transferine daha bunun testi var kesesi kalbi var dur hele valla ne yalan soyleyim bende cok stress yaptim ama hic gerek yok pastelcim Allahim guzel sonuclandirsin Benim kontrol yokda kalp dinleme cihazi aldim bir pimpirik kraliceside benim sanirim napiyim kontrole gidemiyorum bari evde arada dinlemek iyi geliyor fazla sklikla dgl tabi.. arastirdim herhangi bir sknti yokmus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…