Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Kızlar ben bu sabah adet oldum bundan sonraki surec nasil ilerleyecek bilginiz varmi

Ayy hafi bakalimmm can olsun hepsi Gunluk bir degisiklik var mi durumunda nasilsin?
Ayy ben hiçbirşey hissetmiyorum yani olan şeyleri de ilaçlarda yapabiliyor ya hiç araştırıyorum da kendimi test günü bakıcaz artık ne çıkarsa sürekli yatmıyorum keyfimi de yapıyorum çay kahve iç dediler ya içiyorum komşulara da gidiyorum gündüz dedikodu akşam netfliks

Ciddimisin cay kahve ic mi dediler , ben korkudan kahve bile icrmedim ki bagimlisiyim aslinda beslenme icin hic biraey soylemediler ama ben bilemedim yanlis bisey yapmak istemiyorum

Merhaba kizlar herkesin dualari gercek olsun kuacagi dolsun insallah guzel haberler almak nasip olsun benim de dun mozik bir embriyom transfer edildi insallah bizi mutlu eden sonuc aliriz. Saglikla tutunur bana hayata insallah minik damlam
İnşallah sağlıkla kucağına aldığın günleri görürsün canım

Ciddimisin cay kahve ic mi dediler , ben korkudan kahve bile icrmedim ki bagimlisiyim aslinda beslenme icin hic biraey soylemediler ama ben bilemedim yanlis bisey yapmak istemiyorum
Ben de okuduklarima gore daha tedaviye baslamadan cayi biraktim, kahveyi de kafeinsiz iciyorum ama gercekten super kisitlayici beslee seklindense olculu bir sekilde insan sevdigi seyleri de tuketsim ki mutlu olsun. Cay ve kahveye de bello bir miktara kadar izin var zaten.
Ben anladim ki kafein bagimliligim yokmus. Benim derdim nikotinle

O zaman arayip yarin icin randevu al canim. Sabahtan oldugun icin bugunu tam sayarlar, yarin da ikinci gun olmis oluyor. Aksamuzeri-aksam baslayinca adet, o gunu sıfır sayiyorlar.

Gozun aydin
Randevuyu yarın sabah 11dedi umut by

Haklisin canim ölçülü miktarda tuketim önemli, nikotin işi sıkıntı normalde ben de gunde bir iciyordum transfer olana kadar stresten canim daha cok icmek istedi akil oyunlari resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…