- 5 Ocak 2021
- 55
- 47
- 3
- 25
Amin insalahAminn insallah canim, hepimiz bekledigimiz guzel haberleri alalim
Sen nasilsin ne durumdasin tatlisimAmin insalah
O zaman arayip yarin icin randevu al canim. Sabahtan oldugun icin bugunu tam sayarlar, yarin da ikinci gun olmis oluyor. Aksamuzeri-aksam baslayinca adet, o gunu sıfır sayiyorlar.Kızlar ben bu sabah adet oldum bundan sonraki surec nasil ilerleyecek bilginiz varmi
Ayy ben hiçbirşey hissetmiyorum yani olan şeyleri de ilaçlarda yapabiliyor ya hiç araştırıyorum da kendimi test günü bakıcaz artık ne çıkarsaAyy hafi bakalimmm can olsun hepsiGunluk bir degisiklik var mi durumunda nasilsin?
Sizin belli oldu mu kaç embriyo pgt ye gidecek?Aynen ya karnıma ağrılar giriyor heyecandanbiraz önce aradılar 22 tanesi 1. Kalite dediler diğerleri biraz geriden geliyormuş yarın netleşecek
Sen kar olayini mesele etme canim 1 gunluk sey İstanbul icin , kaçıncı kontrolün olacak?Yarın benimde yumurta büyüme kontrolüm var.Kar çok yağmaz inşallah .inşallah devam der kizlar
Ciddimisin cay kahve ic mi dediler , ben korkudan kahve bile icrmedim ki bagimlisiyimAyy ben hiçbirşey hissetmiyorum yani olan şeyleri de ilaçlarda yapabiliyor ya hiç araştırıyorum da kendimi test günü bakıcaz artık ne çıkarsasürekli yatmıyorum keyfimi de yapıyorum çay kahve iç dediler ya içiyorum komşulara da gidiyorum gündüz dedikodu akşam netfliks
Gozun aydin canım hemen randevunu almak icin hastaneyi ara , bol şans diliyorumKızlar ben bu sabah adet oldum bundan sonraki surec nasil ilerleyecek bilginiz varmi
İnşallah sağlıkla kucağına aldığın günleri görürsün canımMerhaba kizlar herkesin dualari gercek olsun kuacagi dolsun insallah guzel haberler almak nasip olsunbenim de dun mozik bir embriyom transfer edildi insallah bizi mutlu eden sonuc aliriz. Saglikla tutunur bana hayata insallah minik damlam
Aminn canimm insallah tum isteyenlereİnşallah sağlıkla kucağına aldığın günleri görürsün canım
Ben de okuduklarima gore daha tedaviye baslamadan cayi biraktim, kahveyi de kafeinsiz iciyorumCiddimisin cay kahve ic mi dediler , ben korkudan kahve bile icrmedim ki bagimlisiyimaslinda beslenme icin hic biraey soylemediler ama ben bilemedim yanlis bisey yapmak istemiyorum
Evet çayını kahveni iç hiçbir kısıtlama yok dedilerCiddimisin cay kahve ic mi dediler , ben korkudan kahve bile icrmedim ki bagimlisiyimaslinda beslenme icin hic biraey soylemediler ama ben bilemedim yanlis bisey yapmak istemiyorum
Gozun aydin canım hemen randevunu almak icin hastaneyi ara , bol şans diliyorum
Randevuyu yarın sabah 11dedi umut byO zaman arayip yarin icin randevu al canim. Sabahtan oldugun icin bugunu tam sayarlar, yarin da ikinci gun olmis oluyor. Aksamuzeri-aksam baslayinca adet, o gunu sıfır sayiyorlar.
Gozun aydin
Randevuyu yarın sabah 11dedi umut by
Bol sanslar diliyorumRandevuyu yarın sabah 11dedi umut by
Haklisin canim ölçülü miktarda tuketim önemli, nikotin işi sıkıntıBen de okuduklarima gore daha tedaviye baslamadan cayi biraktim, kahveyi de kafeinsiz iciyorumama gercekten super kisitlayici beslee seklindense olculu bir sekilde insan sevdigi seyleri de tuketsim ki mutlu olsun. Cay ve kahveye de bello bir miktara kadar izin var zaten.
Ben anladim ki kafein bagimliligim yokmus. Benim derdim nikotinle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?