Sendeki motivasyon gercekten muthis bayildim tarzinaEvet çayını kahveni iç hiçbir kısıtlama yok dedilerkahvesiz yapamam bende ben çok keyifçi kız
Kizlar bende tam 14kilo verdim ilk tup bebekte 74kiloydum. Çayı .kahveyi. fesput irünlerini tamamen saglikli oluyor insanHaklisin canim ölçülü miktarda tuketim önemli, nikotin işi sıkıntınormalde ben de gunde bir iciyordum transfer olana kadar stresten canim daha cok icmek istedi akil oyunlari resmen
Bravo canımKizlar bende tam 14kilo verdim ilk tup bebekte 74kiloydum. Çayı .kahveyi. fesput irünlerini tamamen saglikli oluyor insan
Evet kilolu insan daha zor yumurtalik üretiyormuşBravo canımne kadar güzel yapmissin kilo vererek , okuduklarima gore kilo da cok onemliymis tedavide
Haydi bakalim bol şansınız olsun cokca saglikli yumurta ve spermle kaliteli ve saglikli embriyolariniz olsun tatlimmEvet kilolu insan daha zor yumurtalik üretiyormuş
Sağol teşekkür ederim ınşallah umutlarimiz gerçek olur ınşallahHaydi bakalim bol şansınız olsun cokca saglikli yumurta ve spermle kaliteli ve saglikli embriyolariniz olsun tatlimm
Ben iyim hamd olsun 15.ci haftama girmis oldum bugunSenin durumun nedir canım?
Hadi hayirli olsun insh yumurtami toplanicak yoksa transfer hazirligimi?Randevuyu yarın sabah 11dedi umut by
Nekadar güzell Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsinBen iyim hamd olsun 15.ci haftama girmis oldum bugunayin 3 une randevu aldim cinsiyet icin bakalim iptal olmassa
Yaaa içimi ferahlatıyorsun canımsınCanim 15 gun fazla gibi, daha once olursun transferi.. gunluk 1,5 mm buyuyor diye hatirliyorumbenim usg goruntulerdede oyleydi asagi yukari 1 2 mm buyuyorlardi.. sen odaklan yavastan transferine daha bunun testi var kesesi kalbi var dur hele valla ne yalan soyleyim bende cok stress yaptim ama hic gerek yok pastelcim Allahim guzel sonuclandirsin Benim kontrol yokda kalp dinleme cihazi aldim bir pimpirik kraliceside benim sanirim napiyim kontrole gidemiyorum bari evde arada dinlemek iyi geliyor fazla sklikla dgl tabi.. arastirdim herhangi bir sknti yokmus
Kızlar bunun doğru olmadığını düşünüyorum ben 75 kg yim kaç yumurtam toplandı biliyorsunuzEvet kilolu insan daha zor yumurtalik üretiyormuş
Daha igneleri kararlaştırıcaz yarınHadi hayirli olsun insh yumurtami toplanicak yoksa transfer hazirligimi?
Ben kiloluyken tup bebek tutmamıştı doktorda kilo neden demistiKızlar bunun doğru olmadığını düşünüyorum ben 75 kg yim kaç yumurtam toplandı biliyorsunuzMetalwoman seninle mi konuşmuştuk bu konuyu :)
Peki öyle olsa bizi önceden uyarmaz mıydı diye de düşünüyorum ki 70 li kilolar zaten yüksek kilo sayılmıyorBen kiloluyken tup bebek tutmamıştı doktorda kilo neden demisti
Bilmiyorum bendeki bahane buydu bende bu sefer 60kilo oldum hayırlısıPeki öyle olsa bizi önceden uyarmaz mıydı diye de düşünüyorum ki 70 li kilolar zaten yüksek kilo sayılmıyor
Cnm Perşembe ilk gunumdu iğne vurulmaya başladım.yarin ikinci kontrol olacak iste inşallah yumurtalar birbirine yakın büyürler .menagone vuruluyorum.Kocaelinden gidiyorum .benim embriyo olusumu sorunu var inşallah bu sefer olurSen kar olayini mesele etme canim 1 gunluk sey İstanbul icin , kaçıncı kontrolün olacak?
Sen ne asamadasin benim gibi iğne olan yokmu bugunlerdeTeşekkür ederim ınşallah hayırlı olur
Kısmet olursa yarin baslicam igne dozu ayarlanicak yarinSen ne asamadasin benim gibi iğne olan yokmu bugunlerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?