İnsallah canım sakın olumsuzluk getirme aklina , ilaclarina tedavine odaklan ve herseyin guzel olacagini dusun.Cnm Perşembe ilk gunumdu iğne vurulmaya başladım.yarin ikinci kontrol olacak iste inşallah yumurtalar birbirine yakın büyürler .menagone vuruluyorum.Kocaelinden gidiyorum .benim embriyo olusumu sorunu var inşallah bu sefer olur
Yasak verken sorun oluyormu bende sabah 11de hastanede olmam gerekiyo
Tamm teşekkür ederimDoktordan gelen randevu mesajını göstereceğiz durdurma olursa
Yücel Bey olmadığı zaman umut bey de baktığı oldu. Oda hoşuma gitti valla öngörüleri yüksek bir doktorRandevuyu yarın sabah 11dedi umut by
Inşallah âminYücel Bey olmadığı zaman umut bey de baktığı oldu. Oda hoşuma gitti valla öngörüleri yüksek bir doktorhayırlısı olsun inşallah
Harikasın bende bu tedaviye baslamadan 78 idim 66 kg oldum suan 12 kg verdimKizlar bende tam 14kilo verdim ilk tup bebekte 74kiloydum. Çayı .kahveyi. fesput irünlerini tamamen saglikli oluyor insan
Büyük başarıHarikasın bende bu tedaviye baslamadan 78 idim 66 kg oldum suan 12 kg verdimama ben yedim çok spor yaptım
Eliptik bisiklet var benim evde baya sıkı yaptımBüyük başarıbende porsiyonlarımı küçültüm ve hergun yuruyus yaparak basari elde etim.
Ben tedaviler de daha da yedim ohh bıngıl bıngıl her yerim ama mutluyumKizlar bende tam 14kilo verdim ilk tup bebekte 74kiloydum. Çayı .kahveyi. fesput irünlerini tamamen saglikli oluyor insan
HarikaBen iyim hamd olsun 15.ci haftama girmis oldum bugunayin 3 une randevu aldim cinsiyet icin bakalim iptal olmassa
Harikasın canım ooohhh canınıza değsinBen tedaviler de daha da yedim ohh bıngıl bıngıl her yerim ama mutluyumkilo ile alakalı değil tedavi 78 kiloyum ama güzel sonuçlar aldık az kilo ile çok daha rahat hamilelik geçirirsin orası ayrı yemiyim aç mı kalıyımmm ben ay bir yerken mutluyum ama ben ya
Aynen konusmustuk canımKızlar bunun doğru olmadığını düşünüyorum ben 75 kg yim kaç yumurtam toplandı biliyorsunuzMetalwoman seninle mi konuşmuştuk bu konuyu :)
8 tanesi 5aa kalite çıktı. 4 tanesi genetiğe gitti. 4 tane de dondurulduSizin belli oldu mu kaç embriyo pgt ye gidecek?
Çok güzel hayırli olsun8 tanesi 5aa kalite çıktı. 4 tanesi genetiğe gitti. 4 tane de donduruldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?