Doğru zaman en önemlisiKizlar şimdi çıktım haataneden iptal edildi bu ay benim a senkrondan dört tanesi büyük önden gidiyor Muş
Hayırlısı olsun canım geç olsun da boşa geçen tedavi olmasınKizlar şimdi çıktım haataneden iptal edildi bu ay benim a senkrondan dört tanesi büyük önden gidiyor Muş
İnşallah canım çok teşekkür ederimMaşallahcanım inşallah genetikten de hepsi sağlıklı gelsin canım
İnşallahHarika bir gelişmeinşallah bir an önce güzel sağlıklı haber gelir
İnsallah canimGunaydin kizlar hastaneye geldim ınşallah hayırlısı olur
Umut beyle görüştük adetin 2gunu olmasina rağmen 2tane 9ml yumurta büyümüş geriye kalanlar 7tane 7.4ml 8tane 7.ml yumurta var dedi gonalf igneye başladık carsamba konturol ulucak bu sekil hakimizda hayirlisiİnsallah canimnasil gecti ne dediler
Cok iyimis masallahUmut beyle görüştük adetin 2gunu olmasina rağmen 2tane 9ml yumurta büyümüş geriye kalanlar 7tane 7.4ml 8tane 7.ml yumurta var dedi gonalf igneye başladık carsamba konturol ulucak bu sekil hakimizda hayirlisi
Inşallah âmin hepimize busene hayirli olsun ablalarımCok iyimis masallahhepsi can olsun insallah tatlimm
İnşaallah canım benimMasallah canim nekadar guzel bir sonuc her isin boyle devam etsin
İnşaallah canım benimRabbim hepinizin gönlünden geçeni versin
450 tl ye aldım. Hastane yakınında idil ve ateşte 470tl satıyor. İlaç geliş fiyatı 360 tl bilgin olsun. Ne kadar az ödersen o kadar iyiKizlar gonalf igneyi nerden ne kadara aldiniz
Tamam teşekkür ederim450 tl ye aldım. Hastane yakınında idil ve ateşte 470tl satıyor. İlaç geliş fiyatı 360 tl bilgin olsun. Ne kadar az ödersen o kadar iyigelişine almak mümkün değil çünkü
Amin insh burdaki herkese nasib olsunNekadar güzell Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsinnasil geciyor surecin
Cok uzuldum canim neden boyle olmus ilac dozundami bir sknti vardi? Benimkilerde duzensizdi zaten amh da dusuk benimkide iptal olucakti nerdeyse ama yurtdisindan gelincemi artik nedense iptal etmediler risk aldilar arkadan da olsa gelmiyormuydu yumurta antral dedikleri sey??Kizlar şimdi çıktım haataneden iptal edildi bu ay benim a senkrondan dört tanesi büyük önden gidiyor Muş
Masallah canimmAmin insh burdaki herkese nasib olsunilk 3 ay transferden itibaren cok stressli gecti artik yavas yavas rahatliyorum ilk saglikli gebeligim kalbin atisini bebegin buyusunu gormek cok guzel birseymis.. inshaAllah sizlerde gorun yasayin bu duyguyu migde bulantilarim bitti nerdeyse hafiften gobuste cikti tadini cikarmanin zamani diyelim
Bende çok uzuldum.Yucel hoca dediki devam etsek edilir ama az yumurta elde edilir dedi .bir önceki tedavimde onüç yumurtam toplandı altısı olgundu.Simdikinde sadece sağ tarafta dört yumurta göründü arkadaskile küçüktü .yüksek dozla ilaçla evet buyutulurdu ama benim yumurta kalite sorunum var .yüksek dozda ilaç kaliteyi düşürür dedi.gelecek ay bakacağız artikCok uzuldum canim neden boyle olmus ilac dozundami bir sknti vardi? Benimkilerde duzensizdi zaten amh da dusuk benimkide iptal olucakti nerdeyse ama yurtdisindan gelincemi artik nedense iptal etmediler risk aldilar arkadan da olsa gelmiyormuydu yumurta antral dedikleri sey??
Anladim peki hangi ilaci kullandin buyutmek icin? busefer nasib degilmis ozaman Allahin izniyle birdahaki ay insh bol yumurtali toplaman olur canimBende çok uzuldum.Yucel hoca dediki devam etsek edilir ama az yumurta elde edilir dedi .bir önceki tedavimde onüç yumurtam toplandı altısı olgundu.Simdikinde sadece sağ tarafta dört yumurta göründü arkadaskile küçüktü .yüksek dozla ilaçla evet buyutulurdu ama benim yumurta kalite sorunum var .yüksek dozda ilaç kaliteyi düşürür dedi.gelecek ay bakacağız artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?