Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

İnsallah canim nasil gecti ne dediler
Umut beyle görüştük adetin 2gunu olmasina rağmen 2tane 9ml yumurta büyümüş geriye kalanlar 7tane 7.4ml 8tane 7.ml yumurta var dedi gonalf igneye başladık carsamba konturol ulucak bu sekil hakimizda hayirlisi

Nekadar güzell Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin nasil geciyor surecin
Amin insh burdaki herkese nasib olsun ilk 3 ay transferden itibaren cok stressli gecti artik yavas yavas rahatliyorum ilk saglikli gebeligim kalbin atisini bebegin buyusunu gormek cok guzel birseymis.. inshaAllah sizlerde gorun yasayin bu duyguyu migde bulantilarim bitti nerdeyse hafiften gobuste cikti tadini cikarmanin zamani diyelim

Kizlar şimdi çıktım haataneden iptal edildi bu ay benim a senkrondan dört tanesi büyük önden gidiyor Muş
Cok uzuldum canim neden boyle olmus ilac dozundami bir sknti vardi? Benimkilerde duzensizdi zaten amh da dusuk benimkide iptal olucakti nerdeyse ama yurtdisindan gelincemi artik nedense iptal etmediler risk aldilar arkadan da olsa gelmiyormuydu yumurta antral dedikleri sey??

Masallah canimm keyfini cikar

Bende çok uzuldum.Yucel hoca dediki devam etsek edilir ama az yumurta elde edilir dedi .bir önceki tedavimde onüç yumurtam toplandı altısı olgundu.Simdikinde sadece sağ tarafta dört yumurta göründü arkadaskile küçüktü .yüksek dozla ilaçla evet buyutulurdu ama benim yumurta kalite sorunum var .yüksek dozda ilaç kaliteyi düşürür dedi.gelecek ay bakacağız artik

Anladim peki hangi ilaci kullandin buyutmek icin? busefer nasib degilmis ozaman Allahin izniyle birdahaki ay insh bol yumurtali toplaman olur canim birde pgt yapilacaksa ondanda risk almak istememislerdir.. Rabbim dogru zamanda vericektir inshaAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…