İnşallah cnm .ignem menagonduAnladim peki hangi ilaci kullandin buyutmek icin? busefer nasib degilmis ozaman Allahin izniyle birdahaki ay insh bol yumurtali toplaman olur canimbirde pgt yapilacaksa ondanda risk almak istememislerdir.. Rabbim dogru zamanda vericektir inshaAllah
Yok kuşum ya.. gecen haftaki kanamadan sonra adet gecikecek mi bakalim... Gecikmezse bu hafta baslar ve gider baslarim
Üzülmeyin, ben Memorial a gerçekten güveniyorum. Şansımızı arttırmak için ellerinden geleni yapıyorlar. Benim de asenkrondu ama çok yumurta olduğu için önemsemediler sanırım. Geride kalanlar yumurtalıklara zarar vermesin diye opu dan sonra 5 gün daha cetrotide kullandım. Zahmetli işler o yüzden emin ilerlemek en güzeli. İnşallah bir dahaki sefere çok sayıda sağlıklı embriyonuz olur. Hayırlısı olsun.Bende çok uzuldum.Yucel hoca dediki devam etsek edilir ama az yumurta elde edilir dedi .bir önceki tedavimde onüç yumurtam toplandı altısı olgundu.Simdikinde sadece sağ tarafta dört yumurta göründü arkadaskile küçüktü .yüksek dozla ilaçla evet buyutulurdu ama benim yumurta kalite sorunum var .yüksek dozda ilaç kaliteyi düşürür dedi.gelecek ay bakacağız artik
Hayırlı olsun, inşallah genetikten sağlıklı gelir hepimizinki8 tanesi 5aa kalite çıktı. 4 tanesi genetiğe gitti. 4 tane de donduruldu
Okmeydanı Deniz eczanesi İdil e göre daha uyguna veriyor bilginiz olsun. Hepsini tlfla arayıp fiyat alın ona göre gidin benceKizlar gonalf igneyi nerden ne kadara aldiniz
Cansin sen..Yok kuşum ya.. gecen haftaki kanamadan sonra adet gecikecek mi bakalim... Gecikmezse bu hafta baslar ve gider baslarimben de simdilik buradaki arkadaslarin iyi haberlerini okuyup motive oluyorum
Sen zatwn en buyuk motivasyon kaynagimizsin bu baslikta bencee
Amin inşallah canımHayırlı olsun, inşallah genetikten sağlıklı gelir hepimizinki
Memorial yüzde yüz özel olduğu için geçmiyor diye biliyorumUniversite hastanesinden rapor çıkarınca ilaçları uyguna alabiliyorsunuz .Ben öyle yaptim
Şöyle üniversite hastanesinden rapor cikarttirisan ilaçları orda hoca yazıyor.Kotasi olan eczaneden daha uyguna alıyorsun.Memorial yüzde yüz özel olduğu için geçmiyor diye biliyorum
Doğru dediğin olur öyleŞöyle üniversite hastanesinden rapor cikarttirisan ilaçları orda hoca yazıyor.Kotasi olan eczaneden daha uyguna alıyorsun.
Çok fazla yazılıyor ilaçlar en üst düzeyde bittikçe alırsın raporlu ilaç almak gibiDoğru dediğin olur öylereçeteyi alır üniversitesi hastanesinden o reçeteyi yine yazdırırsin.
Ben 3 hakkımı da kullandım da artık diğer arkadaşlaraÇok fazla yazılıyor ilaçlar en üst düzeyde bittikçe alırsın raporlu ilaç almak gibi
Görüştnz müMerhaba .
Pazartesi guni benimde Semra hanimda ilk gorusmem
Cok heycanliyimm
Yok önumuzdeki haftaGörüştnz mü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?