Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

İnşallah cnm .ignem menagondu

eluard canikom nasilsin varmi gelen giden aklim sende..
Yok kuşum ya.. gecen haftaki kanamadan sonra adet gecikecek mi bakalim... Gecikmezse bu hafta baslar ve gider baslarim ben de simdilik buradaki arkadaslarin iyi haberlerini okuyup motive oluyorum
Sen zatwn en buyuk motivasyon kaynagimizsin bu baslikta bencee

Üzülmeyin, ben Memorial a gerçekten güveniyorum. Şansımızı arttırmak için ellerinden geleni yapıyorlar. Benim de asenkrondu ama çok yumurta olduğu için önemsemediler sanırım. Geride kalanlar yumurtalıklara zarar vermesin diye opu dan sonra 5 gün daha cetrotide kullandım. Zahmetli işler o yüzden emin ilerlemek en güzeli. İnşallah bir dahaki sefere çok sayıda sağlıklı embriyonuz olur. Hayırlısı olsun.

Cansin sen.. transferimden sonra burasi bana cok iyi geldi kafam dagildi.. yine burda baskalarina faydali olabilmek, motive olabilmek mutlu ediyor benide Rabbim herkeze nasib etsin anne olmayi kucaklarimiz dolsun inshaAllah bu senenin sonunda.. insh tez vakte kadar gelir adetin bizim acelemiz var arkadas istiyoruz biz artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…