Perşembe gününden bu yana hiçbir gelişme yokmuş moraller çöküşte canım.. pazar günü tekrar görecek yücel bey yine gelişme yoksa söktürücü kullanıp ilaçlı transfere hazırlanacağız...pastelmom ne durumdasın nasıl gidiyor canım )
Hay Allah nasil oldu boyle kuzum? Adet gecikmen de bu yuzdenmiydi acaba? Skma canini dogru zamani bekle Rabbimin bir bildigi vardir saglikli bir gebelik icin mecbur katlanicazPerşembe gününden bu yana hiçbir gelişme yokmuş moraller çöküşte canım.. pazar günü tekrar görecek yücel bey yine gelişme yoksa söktürücü kullanıp ilaçlı transfere hazırlanacağız...
Vallahi anlamadım canım her şey yolunda gözüküyordu çok normal dedi doktor ama işte insan bi çöküyor moralmen.. inşallah geç yumurtluyorumdurHay Allah nasil oldu boyle kuzum? Adet gecikmen de bu yuzdenmiydi acaba? Skma canini dogru zamani bekle Rabbimin bir bildigi vardir saglikli bir gebelik icin mecbur katlanicaz
Tatlim napiyosun nasil geciryor gunlerin, var mi gelisme?Evet çayını kahveni iç hiçbir kısıtlama yok dedilerkahvesiz yapamam bende ben çok keyifçi kız
Her şey güzel olacak emin ellerdesin langur lungur işlem yapılmıyorPerşembe gününden bu yana hiçbir gelişme yokmuş moraller çöküşte canım.. pazar günü tekrar görecek yücel bey yine gelişme yoksa söktürücü kullanıp ilaçlı transfere hazırlanacağız...
Kafanı rahatlatVallahi anlamadım canım her şey yolunda gözüküyordu çok normal dedi doktor ama işte insan bi çöküyor moralmen.. inşallah geç yumurtluyorumduryoksa bir sonraki adetin 20.günü ilaçlı transfer..
Ahh canım ne güzel söyledin inşallah inşallah...Her şey güzel olacak emin ellerdesin langur lungur işlem yapılmıyorbenim arkadaşımın memorial de hormonlarını ayarlayana kadar 3 ay uğraştılar ve tek embriyosunu transfer ettiler suan 3 yaşına girecek sende en doğru zamanda bekle canım
Aheste aheste vallahi ha bu gün ha yarın bekleme stresi varken ertelenme durumu olunca insan bi şey oluyor işteKafanı rahatlatdemesi kolay desene insallah gelecek ah ah çok kıymetli olacak nazlı nazlı geliyorlar
Çok haklısın stres olabiliyor ama gelişi güzel bir transferin sonucundaki hüsran daha yorucu insan zor toparlıyorAhh canım ne güzel söyledin inşallah inşallah...
Aheste aheste vallahi ha bu gün ha yarın bekleme stresi varken ertelenme durumu olunca insan bi şey oluyor işte
AğzınÇok haklısın stres olabiliyor ama gelişi güzel bir transferin sonucundaki hüsran daha yorucu insan zor toparlıyorsen geçen her süreyi yediklerinle okuduklarinla avantaja dönüştür boşver gelecek gelecek sonra burdan yazacağız yaa ne stres yapmıştın şimdi karnında diyeceğiz
Regl oldum 2. Bekleniyor
Bende bugün hastalandim. Bende genetikten heyecanla sonuç bekliyorum. Ama sonuç gelsede mart adetine planlanır transfer ya demi.Regl oldum 2. Bekleniyorheyecan dorukta zamanla heyecan yerini endişe ve korkuya bırakacak gibi müphem herşey . Sen nasılsın nasıl gidiyor
Ah ah artik piyasada bile yokArkadaşlar aranızda elinde fazladan crinone jel bulunan var mı acaba. Ucreti karsiliginda temin etmek isterim. Sevgiler herkese
Canım aynı valla yarın 7.gün ya idrar testi yapsam mı? Diye düşünüyorum meraklardayım vallaTatlim napiyosun nasil geciryor gunlerin, var mi gelisme?
Evet 2. Adetten sonra transfer olacak canımBende bugün hastalandim. Bende genetikten heyecanla sonuç bekliyorum. Ama sonuç gelsede mart adetine planlanır transfer ya demi.
Ahh inşallah canım iyi haberler gelsindeEvet 2. Adetten sonra transfer olacak canım
Hadi hayirlisi insallah canimmCanım aynı valla yarın 7.gün ya idrar testi yapsam mı? Diye düşünüyorum meraklardayım vallabelimde ağrı yoğun bugün başka bir değişiklik yok sen nasılsın?
Hadi hayirlisi insallah canimmİnan ben de cok merak ediyorum ama disimi sıkıp beklemeyi dusunuyorum soyledikleri gun test yapicam, moralim etkilenmesin son ana kadar umudumu yitirmiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?