Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Hay Allah nasil oldu boyle kuzum? Adet gecikmen de bu yuzdenmiydi acaba? Skma canini dogru zamani bekle Rabbimin bir bildigi vardir saglikli bir gebelik icin mecbur katlanicaz

Hay Allah nasil oldu boyle kuzum? Adet gecikmen de bu yuzdenmiydi acaba? Skma canini dogru zamani bekle Rabbimin bir bildigi vardir saglikli bir gebelik icin mecbur katlanicaz
Vallahi anlamadım canım her şey yolunda gözüküyordu çok normal dedi doktor ama işte insan bi çöküyor moralmen.. inşallah geç yumurtluyorumdur yoksa bir sonraki adetin 20.günü ilaçlı transfer..

Her şey güzel olacak emin ellerdesin langur lungur işlem yapılmıyor benim arkadaşımın memorial de hormonlarını ayarlayana kadar 3 ay uğraştılar ve tek embriyosunu transfer ettiler suan 3 yaşına girecek sende en doğru zamanda bekle canım

Vallahi anlamadım canım her şey yolunda gözüküyordu çok normal dedi doktor ama işte insan bi çöküyor moralmen.. inşallah geç yumurtluyorumdur yoksa bir sonraki adetin 20.günü ilaçlı transfer..
Kafanı rahatlat demesi kolay desene insallah gelecek ah ah çok kıymetli olacak nazlı nazlı geliyorlar

Ahh canım ne güzel söyledin inşallah inşallah...
Kafanı rahatlat demesi kolay desene insallah gelecek ah ah çok kıymetli olacak nazlı nazlı geliyorlar
Aheste aheste vallahi ha bu gün ha yarın bekleme stresi varken ertelenme durumu olunca insan bi şey oluyor işte

Ahh canım ne güzel söyledin inşallah inşallah...

Aheste aheste vallahi ha bu gün ha yarın bekleme stresi varken ertelenme durumu olunca insan bi şey oluyor işte
Çok haklısın stres olabiliyor ama gelişi güzel bir transferin sonucundaki hüsran daha yorucu insan zor toparlıyor sen geçen her süreyi yediklerinle okuduklarinla avantaja dönüştür boşver gelecek gelecek sonra burdan yazacağız yaa ne stres yapmıştın şimdi karnında diyeceğiz

Ağzın yesin canım

Canım aynı valla yarın 7.gün ya idrar testi yapsam mı? Diye düşünüyorum meraklardayım valla belimde ağrı yoğun bugün başka bir değişiklik yok sen nasılsın?
Hadi hayirlisi insallah canimm İnan ben de cok merak ediyorum ama disimi sıkıp beklemeyi dusunuyorum soyledikleri gun test yapicam, moralim etkilenmesin son ana kadar umudumu yitirmiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…