Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

BHCG hormonu döllenmeden ortalama 7 ila 12 gün sonra kanda hormon salgılamaya başlar ve bu salgılama 5 ml üstüne çıkınca gebelik var demektir. Böyle de yazıyor en iyisi beklemek idrara çok sonra geçiyor demek ki erkenden üzülmeyeyim şimdi

Bekleyelim bence de o tarihi vermelerinin bir sebebi vardir yoksa neden bekletsinler, bizim meraktan ölmemizin onlara katkisi ne

Merhaba arkadaşlar tedavisi olumlu sonuçlananlar inşallah kucaklarına sağ salim alırlar transfer olan arkadaşlar da güzel haberi buraya paylaşırlar inşallah. Bende bugün hastanedey dim perşembe günü tekrar kontrolum var büyük ihtimal haftaya çarşamba transferim olacakmış çok heyecanlıyım

Hayırlı olsun naturel miydi sizin takip

Ne güzel bende embriyolarim için Genetik sonuç bekliyorum daha

Ne güzel bende embriyolarim için Genetik sonuç bekliyorum daha
Bizde çok bekledik eylül de yaptık ilk görüşmeyi sonra eşimin ilaç tedavisi iki ay sonra covid belası yüzünden hep birşeyler çıktı nasip bu güneymış sonu güzel olsun yeter ki bu bekleyişleri unutalım yeter ki. sizde güzel sonuçları alırsınız inşallah

Selamlar, hayırlı geceler :) 2020 Şubat ayında şişli memorialde naturel transfer oldum.. Sonucum o kadar gıdım gıdım ilerliyordu ki çok korkmuştumm. O stres, o heyecan hiç bi zaman bitmiyor, prensesim şimdi 4 aylık.. Rabbim tüm isteyen herkese sağlıkla sıhhatle nasip eylesin sevgiler :) Umudunuzu, isteğinizi hiç kaybetmeyin.

Aynen inşallah sonları güzel bitsin önemli değil sizden de güzel haberler almaya devam edelim

Ne güzel bilgi ve haber sizler umut oluyorsunuz sağlıklı günleriniz olsun inşallah

Yücel hoca yapti canım , Gönül hoca ile kontrolleri yürüttük. Senin kimdi
Yücel hoca benimde elleri uğurlu gelsin ikimize de inşallah canım
Yücel hoca yapti canım , Gönül hoca ile kontrolleri yürüttük. Senin kimdi
Benimde Yücel hoca canım elleri uğurlu gelsin ikimize de inşallah

Kizlaarr nasilsiniz? Transferi olan veya hazirlik yapacak olan arkadaslarima stressiz bol sabir bir surec ve sonucu pozitif olmasini diliyorum.. Yumurtasi toplanan arkadaslarim bol kaliteli saglikli embryolari olmasini diliyorum.. Rabbim hepimizi bu sene saglikli yavrularla mukafatlandirsin inshaAllah cok zor sureclerden geciyoruz.. Bende daha yeni idrak ediyorum gercekten hamile oldugumu inanilmasi guc birseymis Rabbim isteyen ugrasan herkeze taddirsin Olumsuz sonuc alanlar lutfen kendinizi toparlayip tekrar baslamanizi tavsiye ediyorum biz tup bebek annesiysek gucluyuzde Rabbim ne mucizeler veriyor yeterki sabirli olup dogru zamani kollamak lazim Herkeze sabir diliyorum ve guzel pozitif haberler alalim inshaAllah minnos annelerim

Çok çok amin

Merhaba kızlar,
ben pco hastasıyım adetim hiç gelmiyor benim bundan dolayı da yumurtalarım büyüyüp çatlamıyor. Daha önce özel çapada menogon iğnesiyle tedavi gördüm ama gebelik oluşmadı. Şimdi tüp bebek yapmak daha mantıklı denildi ve memorial şişlide Semra Kahramana 23 Şubat için randevu aldım. Kendi kadın doğumcum Bülent Tıraşa yönlendirdi beni ama Acıbademe gitmek istemedim maddi durumdan ötürü.. Yazılarınızı okudum allah hepimize kolaylık versin.
Benim bir kaç sorum olacak sizlere.. Süreç nasıl ilerliyor Memorialde?
Hemen tüp bebek tedavisine mi başlanıyor genel olarak yoksa başka tedaviler de öneriliyor mu?
Ödeme konusu nasıl oluyor? Toplamda fiyat olarak sizlere ne çıkardılar?
Şimdiden teşekkür ederim.

Bülent tıraş i ben hiç iyi duymuyorum. Bence Memorial doğru adres. 12000 tüp bebek, embriyo sayısına göre 3.700-5400 arası dondurma ücreti var. Bir de pgt düşünürseniz 295 dolar embriyo başına. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…