Pgt, preimplantasyon genetik tani. Embriyolar uzerinde kromozom incelemesi yapilip down sendromu, turner sendromu gibi hastaliklari tespit edip, sagliksiz embriyolari elemek icin yapiliyor. Oncelikli olarak ileri yas, tekrarlayan gebelik kayiplari olanlar ve genetik hastalik sahibi olanlar yaptiriyo olsa da artik butcesi olan pek cok kisi tercih ediyor.Peki bu PGT ne oluyor tam olarak?
12000 içerisinde muayene ücretleri de var mı?
İlaçlar zaten ekstra alınıyormuş 12binin içinde değilmiş galiba
Cevabınız için teşekkürler
2 kere yazmışım ahaAminn canimminsallah
Az kaldi heyecen dorukta
Ne zaman test gününüz2 kere yazmışım ahavalla az kaldı hem heyecan hem korku karışık Rabbim yüzümüze bak yarabbi...
Sen boyle dedin şimdi beni sardi bi gerginlik2 kere yazmışım ahavalla az kaldı hem heyecan hem korku karışık Rabbim yüzümüze bak yarabbi...
Aminnn .. Büyüksün Allahimm sen bak yuzumuzeKizlaarr nasilsiniz?Transferi olan veya hazirlik yapacak olan arkadaslarima stressiz bol sabir bir surec ve sonucu pozitif olmasini diliyorum.. Yumurtasi toplanan arkadaslarim bol kaliteli saglikli embryolari olmasini diliyorum .. Rabbim hepimizi bu sene saglikli yavrularla mukafatlandirsin inshaAllah cok zor sureclerden geciyoruz.. Bende daha yeni idrak ediyorum gercekten hamile oldugumu inanilmasi guc birseymis Rabbim isteyen ugrasan herkeze taddirsin Olumsuz sonuc alanlar lutfen kendinizi toparlayip tekrar baslamanizi tavsiye ediyorum biz tup bebek annesiysek gucluyuzde Rabbim ne mucizeler veriyor yeterki sabirli olup dogru zamani kollamak lazim Herkeze sabir diliyorum ve guzel pozitif haberler alalim inshaAllah minnos annelerim
Dondurma icin ek ücret mi aliniyor bunu bilmiyordum, paket icinde diye biliyordum 1 yila kadar yani.Bülent tıraş i ben hiç iyi duymuyorum. Bence Memorial doğru adres. 12000 tüp bebek, embriyo sayısına göre 3.700-5400 arası dondurma ücreti var. Bir de pgt düşünürseniz 295 dolar embriyo başına. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.
Tebrik ederim cok guzel haberlerKızlar aradılar mı genetikten? Benim 3saglikli bir mozaik geldi. 2tane de imha edilecek. Heyecanlandım
Merhaba, hayirli olsun simdiden insallah saglikli bebislerinize tez zamanda hayirlisiyls kavusursunuzMerhaba kızlar,
ben pco hastasıyım adetim hiç gelmiyor benim bundan dolayı da yumurtalarım büyüyüp çatlamıyor. Daha önce özel çapada menogon iğnesiyle tedavi gördüm ama gebelik oluşmadı. Şimdi tüp bebek yapmak daha mantıklı denildi ve memorial şişlide Semra Kahramana 23 Şubat için randevu aldım. Kendi kadın doğumcum Bülent Tıraşa yönlendirdi beni ama Acıbademe gitmek istemedim maddi durumdan ötürü.. Yazılarınızı okudum allah hepimize kolaylık versin.
Benim bir kaç sorum olacak sizlere.. Süreç nasıl ilerliyor Memorialde?
Hemen tüp bebek tedavisine mi başlanıyor genel olarak yoksa başka tedaviler de öneriliyor mu?
Ödeme konusu nasıl oluyor? Toplamda fiyat olarak sizlere ne çıkardılar?
Şimdiden teşekkür ederim.
Yaa ne güzelKızlar aradılar mı genetikten? Benim 3saglikli bir mozaik geldi. 2tane de imha edilecek. Heyecanlandım
Biz pgt dışında kalanlar için dondurma ücreti vereceğiz yani öyle bilgi verildi. 5 yıllık dondurma ücreti dediler.Dondurma icin ek ücret mi aliniyor bunu bilmiyordum, paket icinde diye biliyordum 1 yila kadar yani.
Ben de Sisli Memorial Semra Hoca icin cok tesadufen bilgi sagibi oldum ve onu tercih ettim. Populeritesinden dolayi Bülent Trasi dusunmustum iyi ki de Semra Hocayla devam etmisim hem tecrube ve birikimi hem de laboratuvarlarindan dolayi cok dogru bir karar verdigimi gördüm. Ayrica hastanenin tum proseduru cok net ve her detayda ilgileri de cok guzel .. cok kalp
Çok teşekkür ederimTebrik ederim cok guzel haberler
10unda gitti canım. Ben sizinki de çıkmıştır demiştim aslında. Fatma sen ve ben birkaç gün arayla opuya girmiştik. İnşallah siz de güzel haber alırsınızYaa ne güzelbenim 12 sinde genetiğe gitti benim ama sonuç gelmedi. 3 tane embriyomdan sonuç bekliyorum. Senin ne zaman gitmişti?
Merhaba inshaAllah sizde memnun kalirsiniz bizim ilk denememiz ve suan hersey yolunda cok sukur pgt yaptirdik genetik hastalik dolayisiyla.. biz odemeyi cok rahat bisekilde yaptik.. 1ci kisimi opu de yani yumurta toplamada odedik asagi yukari bi 3000tl gerisini transfer olacagimiz gun.. size kolaylik taniyorlar ama tabi kisiden kisiye ozel plan yapiliyor ucretler vesayre ozaman daha cok netlesir.. biz butun tahlillerimizi memorial de yaptirdik size sorarlar disarda da yaptirabilirsiniz diye..Merhaba kızlar,
ben pco hastasıyım adetim hiç gelmiyor benim bundan dolayı da yumurtalarım büyüyüp çatlamıyor. Daha önce özel çapada menogon iğnesiyle tedavi gördüm ama gebelik oluşmadı. Şimdi tüp bebek yapmak daha mantıklı denildi ve memorial şişlide Semra Kahramana 23 Şubat için randevu aldım. Kendi kadın doğumcum Bülent Tıraşa yönlendirdi beni ama Acıbademe gitmek istemedim maddi durumdan ötürü.. Yazılarınızı okudum allah hepimize kolaylık versin.
Benim bir kaç sorum olacak sizlere.. Süreç nasıl ilerliyor Memorialde?
Hemen tüp bebek tedavisine mi başlanıyor genel olarak yoksa başka tedaviler de öneriliyor mu?
Ödeme konusu nasıl oluyor? Toplamda fiyat olarak sizlere ne çıkardılar?
Şimdiden teşekkür ederim.
Ya siz genetik için embriyo başı ne kadar vermistiniz? Biz 295 dolar verdik ama talasemi vs bakılmıyormus sadece karyotip bakılıyormuş.Merhaba inshaAllah sizde memnun kalirsiniz bizim ilk denememiz ve suan hersey yolunda cok sukur pgt yaptirdik genetik hastalik dolayisiyla.. biz odemeyi cok rahat bisekilde yaptik.. 1ci kisimi opu de yani yumurta toplamada odedik asagi yukari bi 3000tl gerisini transfer olacagimiz gun.. size kolaylik taniyorlar ama tabi kisiden kisiye ozel plan yapiliyor ucretler vesayre ozaman daha cok netlesir.. biz butun tahlillerimizi memorial de yaptirdik size sorarlar disarda da yaptirabilirsiniz diye..
Valla canım bilemiyorum ki pazar kontrol var bakalım yumurta büyümüş mü .. bugün bi umutlandım yumurta akı gibi akıntım oldu acaba mı dedim kendi kendimePastelcim sen naptin canim durumlar neyi gosteriyor?pastelmom
Biz gen setup yaptirdik tedaviye baslamadan once ailelerimizden swap alindi esim ve bendende kan aldilar bunun embryoda ayrisimini yaptilar talasemi uzerine yumurta topladiktan sonra.. bunun ucreti 2300$ di ozamanlar smdi nekadar bilmiyorum.. pgt 2 ye ayriliyor zaten bi bu gen setup bide ngs dedikleri 250$ verdik embryo basina toplam 4 tane gondermistik.. iki tane taramadan gecti embryolarimizYa siz genetik için embriyo başı ne kadar vermistiniz? Biz 295 dolar verdik ama talasemi vs bakılmıyormus sadece karyotip bakılıyormuş.
Anladim canim, gittigimde bunu sorucam merak ettim ben deBiz pgt dışında kalanlar için dondurma ücreti vereceğiz yani öyle bilgi verildi. 5 yıllık dondurma ücreti dediler.
Çok teşekkür ederim
Bence eli kulaginda bacim benimde akintilarim cogaliyordu o donemlerde pazar gunu mu gel dediler? Anca buyuyor benim 2 hafta surdu transfer hazirligi hayirlisi olsun canim guzel dusunelim guzel sonuc alalim inshValla canım bilemiyorum ki pazar kontrol var bakalım yumurta büyümüş mü .. bugün bi umutlandım yumurta akı gibi akıntım oldu acaba mı dedim kendi kendimegeç yumurtlama falan olabilir mi ki hayırlısı bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?