Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Peki bu PGT ne oluyor tam olarak?
12000 içerisinde muayene ücretleri de var mı?
İlaçlar zaten ekstra alınıyormuş 12binin içinde değilmiş galiba
Cevabınız için teşekkürler

Peki bu PGT ne oluyor tam olarak?
12000 içerisinde muayene ücretleri de var mı?
İlaçlar zaten ekstra alınıyormuş 12binin içinde değilmiş galiba
Cevabınız için teşekkürler
Pgt, preimplantasyon genetik tani. Embriyolar uzerinde kromozom incelemesi yapilip down sendromu, turner sendromu gibi hastaliklari tespit edip, sagliksiz embriyolari elemek icin yapiliyor. Oncelikli olarak ileri yas, tekrarlayan gebelik kayiplari olanlar ve genetik hastalik sahibi olanlar yaptiriyo olsa da artik butcesi olan pek cok kisi tercih ediyor.
Evet biraz maliyetli ama saglikli cocuk sahibi olmak paha bicilemez

İlaclar 12binin icinde degil evet, arti 4-5 bin de onlar tutuyor.

Ayrica yakin zamanda cekilmis rahim filminiz yoksa onu da isteyebilirler. O da 750 tl civari bisi.

Onden bazi tahliller de isteyebiliyolar ama ben hepsini devlet hastanesinde bedavaya yaptirdim. Bazilari iki ayda cikiyo gerci devlette, beklemek lazim

Simdilik aklima baska bisk gelmedi

Aminnn .. Büyüksün Allahimm sen bak yuzumuze

Dondurma icin ek ücret mi aliniyor bunu bilmiyordum, paket icinde diye biliyordum 1 yila kadar yani.
Ben de Sisli Memorial Semra Hoca icin cok tesadufen bilgi sagibi oldum ve onu tercih ettim. Populeritesinden dolayi Bülent Trasi dusunmustum iyi ki de Semra Hocayla devam etmisim hem tecrube ve birikimi hem de laboratuvarlarindan dolayi cok dogru bir karar verdigimi gördüm. Ayrica hastanenin tum proseduru cok net ve her detayda ilgileri de cok guzel .. cok kalp

Merhaba, hayirli olsun simdiden insallah saglikli bebislerinize tez zamanda hayirlisiyls kavusursunuz
Gorusme icin on randevunuz Semra Hoca size programinizin nasil ilerleyecegini belirtir. Muayene edileceksiniz ve yaninizda daha once yaptirdiginiz tum tahlilleri goturmenizi tavsiye ederim onlara gore degerlendirme yapilacak. Odemenizle ilgili detaylari da gidince konusursunuz , yapilacak ekstra islemler olursa ona gore odeme detaylarini paylasirlar. İlk kes Memorialda tup bebek yapiyorsaniz 12000 tl , embriyo toplama trasfer ve 1 yila kadar embriyo dondurma bu ucrete dahil. İlaclar ve pgt ekstra ucret

Biz pgt dışında kalanlar için dondurma ücreti vereceğiz yani öyle bilgi verildi. 5 yıllık dondurma ücreti dediler.
Tebrik ederim cok guzel haberler
Çok teşekkür ederim

Yaa ne güzel benim 12 sinde genetiğe gitti benim ama sonuç gelmedi. 3 tane embriyomdan sonuç bekliyorum. Senin ne zaman gitmişti?
10unda gitti canım. Ben sizinki de çıkmıştır demiştim aslında. Fatma sen ve ben birkaç gün arayla opuya girmiştik. İnşallah siz de güzel haber alırsınız

Merhaba inshaAllah sizde memnun kalirsiniz bizim ilk denememiz ve suan hersey yolunda cok sukur pgt yaptirdik genetik hastalik dolayisiyla.. biz odemeyi cok rahat bisekilde yaptik.. 1ci kisimi opu de yani yumurta toplamada odedik asagi yukari bi 3000tl gerisini transfer olacagimiz gun.. size kolaylik taniyorlar ama tabi kisiden kisiye ozel plan yapiliyor ucretler vesayre ozaman daha cok netlesir.. biz butun tahlillerimizi memorial de yaptirdik size sorarlar disarda da yaptirabilirsiniz diye..

Ya siz genetik için embriyo başı ne kadar vermistiniz? Biz 295 dolar verdik ama talasemi vs bakılmıyormus sadece karyotip bakılıyormuş.

Ya siz genetik için embriyo başı ne kadar vermistiniz? Biz 295 dolar verdik ama talasemi vs bakılmıyormus sadece karyotip bakılıyormuş.
Biz gen setup yaptirdik tedaviye baslamadan once ailelerimizden swap alindi esim ve bendende kan aldilar bunun embryoda ayrisimini yaptilar talasemi uzerine yumurta topladiktan sonra.. bunun ucreti 2300$ di ozamanlar smdi nekadar bilmiyorum.. pgt 2 ye ayriliyor zaten bi bu gen setup bide ngs dedikleri 250$ verdik embryo basina toplam 4 tane gondermistik.. iki tane taramadan gecti embryolarimiz

Bence eli kulaginda bacim benimde akintilarim cogaliyordu o donemlerde pazar gunu mu gel dediler? Anca buyuyor benim 2 hafta surdu transfer hazirligi hayirlisi olsun canim guzel dusunelim guzel sonuc alalim insh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…