Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Ya siz genetik için embriyo başı ne kadar vermistiniz? Biz 295 dolar verdik ama talasemi vs bakılmıyormus sadece karyotip bakılıyormuş.
Anne baba adayinda talasemi gibi genetik hastalik varsa Pgt setup yapiliyo, o baska bir islem ve ucreti 2500 dolar. Tum embriyolar bu fiyat icinde taraniyor
1 de olsa 20 de olsa fark etmez, o genetik hastaliktan olmayan, saglikli embriyolar ayiklaniyo. Bi daha tekrar bu sagliklilar uzerinden embriyo basina 295 dolarlik olan pgt yapiliyo.

Yani genetik hastaligi olup pgt yaptiranin masrafi oldukca yuklu malesef...

Bacikom cok daha guzel anlattin agzina saglik aah benim su gurbetci anlatma seklim yokmu idare edin beni olurmu kizlar

10unda gitti canım. Ben sizinki de çıkmıştır demiştim aslında. Fatma sen ve ben birkaç gün arayla opuya girmiştik. İnşallah siz de güzel haber alırsınız
Oofff valla stres oldum şuan sanki eli kulağında gibi oldu bak şimdi inşallah sonuç senin gibi yüzümüzü güldürür şimdi transfer için bekleme

İkiniz de çok güzel anlattınız ya bizde taşıyıcılık var mı bilmiyorum ki. İnşallah yoktur çok pahalı oluyor biz yanasamadik buna. Ben her şeyi yaptırmak istiyordum ama eşim tevekkül et biraz dedi haklı da aslında. Rabbim evlat yokluğuyla sinadi varlığıyla sinamaz inşallah.

Tasiyici degilseniz bence takmayin kafaniza.. keske fiyatlar bukadar pahali olmasa malesef bebeklerimiz icin katlaniyoruz.. Rabbim guzel sonuclandirsin.. diger tahliller yapildiysa sknti yok

Sen boyle dedin şimdi beni sardi bi gerginlik Allahin izniyle hersey istedigimiz gibi olacak diyelim
Ben şimdi 6 gün önceyi gösteren gebelik testlerinden yaptım çıkmadı canım benim ki tutmadı belli yani yakın zaman da 3 arkadaşım transfer oldu onlar 7. Gün bu testi yaptığın da çift çizgi çıkmıştı bende çıkmadı...

Merbahaba inş size bir tanesi can olur yeniyim aslında takip ediyorum ama yazmadım benimde 6 kaybım var birer sene arayla yeni iki bebeğimi kaybettim 5,5 aylarında biri ölü diğerinnbbbbn erken dogum bir dondurulmuşum var pgt li geçen ay tekrar toplattırdım 5 gönderdim 5.gün pgtye 3 saglam 1 mozaik geldi mozaik nedir transfer yaptıran varmı

Ya biz böyle adım adım her şeyini düşünüyoruz kendiliğinden olması nasıl bir mucize ama senin iyi gelecek biliyorum
Yaa ne güzel diyorsun ben bir kere hamile kaldım kendiliğinden ahh ahh keske sonu güzel olaydı çok basitti inşallah güzel yüreğinden agizindan çıkan gibi iyi sonuç gelir canim benim transfer planlamalarinda bilgilerini paylaşmanı bekliyorum

Cuma günü ama erken gebelik testlerinden yaptım çıkmadı benim ki tutmadı malesef
Belli olmaz ya kandan çıkan önemli benim bir tanıdık tüp bebek sürecinde olmadığını düşünmüştü ve kanda 5 çıkmışti değeri. Sonra 5 ve üzeri pozitif sonuç olduğu için katlamasi var mi takip edelim demişlerdi. Nitekim suan doğdu 19 aylık maşallah inşallah mucize olur sanada

Hay Allah, üzüldüm dogrusu .. belki yanlistir yarin kan testi ver mutlaka peki hic vucudunda agri sizi bisey oldu mu , ne bilyim mesela kasik agrisi gogus sisligi karin sisligi vs gibi?

S Saylove Metalwoman kızlar transferimiz aynı dönem olacak galiba benimki pazar netleşecek ama öyle hissediyorum
Valla bende gelecek sonuç için o kadar tedirginimki zaten 3 tanecik gönderebildik sonucunu iyi gelir diye pozitif olsamda olumsuz duyma ihtimalini de içimden atamıyorum. En azından senin için doğru anda transfer süreci var. Dedim ya benim arkadaşımın 3 ayda anca transfer ettiler. İnşallah o kadar uzamaz ama sonuda güzel oldu bunlar hep senin için tedbir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…