Anne baba adayinda talasemi gibi genetik hastalik varsa Pgt setup yapiliyo, o baska bir islem ve ucreti 2500 dolar. Tum embriyolar bu fiyat icinde taraniyorYa siz genetik için embriyo başı ne kadar vermistiniz? Biz 295 dolar verdik ama talasemi vs bakılmıyormus sadece karyotip bakılıyormuş.
Bacikom cok daha guzel anlattin agzina saglikAnne baba adayinda talasemi gibi genetik hastalik varsa Pgt setup yapiliyo, o baska bir islem ve ucreti 2500 dolar. Tum embriyolar bu fiyat icinde taraniyor
1 de olsa 20 de olsa fark etmez, o genetik hastaliktan olmayan, saglikli embriyolar ayiklaniyo. Bi daha tekrar bu sagliklilar uzerinden embriyo basina 295 dolarlik olan pgt yapiliyo.
Yani genetik hastaligi olup pgt yaptiranin masrafi oldukca yuklu malesef...
Evwt canım pazr günü yücel bey son kez bi görmek istediBence eli kulaginda bacim benimde akintilarim cogaliyordu o donemlerde pazar gunu mu gel dediler? Anca buyuyor benim 2 hafta surdu transfer hazirligi hayirlisi olsun canim guzel dusunelim guzel sonuc alalim insh
Bi gorsun bakalim nediyomus kac gun oldu smdi adet olaliki?Evwt canım pazr günü yücel bey son kez bi görmek istedi
Oofff valla stres oldum şuan sanki eli kulağında gibi oldu bak şimdi10unda gitti canım. Ben sizinki de çıkmıştır demiştim aslında. Fatma sen ve ben birkaç gün arayla opuya girmiştik. İnşallah siz de güzel haber alırsınız
Hahahah alemsin, senin tatli dillerine kurbanBacikom cok daha guzel anlattin agzina saglikaah benim su gurbetci anlatma seklim yokmu idare edin beni olurmu kizlar
3 şubatta oldum bugün döngümün 15.günü ama önden giden yumurtam görünmüyordu..Bi gorsun bakalim nediyomus kac gun oldu smdi adet olaliki?
Anne baba adayinda talasemi gibi genetik hastalik varsa Pgt setup yapiliyo, o baska bir islem ve ucreti 2500 dolar. Tum embriyolar bu fiyat icinde taraniyor
1 de olsa 20 de olsa fark etmez, o genetik hastaliktan olmayan, saglikli embriyolar ayiklaniyo. Bi daha tekrar bu sagliklilar uzerinden embriyo basina 295 dolarlik olan pgt yapiliyo.
Yani genetik hastaligi olup pgt yaptiranin masrafi oldukca yuklu malesef...
İkiniz de çok güzel anlattınızBiz gen setup yaptirdik tedaviye baslamadan once ailelerimizden swap alindi esim ve bendende kan aldilar bunun embryoda ayrisimini yaptilar talasemi uzerine yumurta topladiktan sonra.. bunun ucreti 2300$ di ozamanlar smdi nekadar bilmiyorum.. pgt 2 ye ayriliyor zaten bi bu gen setup bide ngs dedikleri 250$ verdik embryo basina toplam 4 tane gondermistik.. iki tane taramadan gecti embryolarimiz
Ya biz böyle adım adım her şeyini düşünüyoruz kendiliğinden olması nasıl bir mucizeOofff valla stres oldum şuan sanki eli kulağında gibi oldu bak şimdiinşallah sonuç senin gibi yüzümüzü güldürür şimdi transfer için bekleme
Anladim canim ozamanlar benim adetim 27,28 ekim de basladi 19 kasimda transfer oldum belki de mumkundur yine neden olmasin bakalim pazar nedicek hakkinda hayirlisi olsun3 şubatta oldum bugün döngümün 15.günü ama önden giden yumurtam görünmüyordu..
Tasiyici degilseniz bence takmayin kafaniza.. keske fiyatlar bukadar pahali olmasa malesef bebeklerimiz icin katlaniyoruz.. Rabbim guzel sonuclandirsin.. diger tahliller yapildiysa sknti yokİkiniz de çok güzel anlattınızya bizde taşıyıcılık var mı bilmiyorum ki. İnşallah yoktur çok pahalı oluyor biz yanasamadik buna. Ben her şeyi yaptırmak istiyordum ama eşim tevekkül et biraz dedi haklı da aslında. Rabbim evlat yokluğuyla sinadi varlığıyla sinamaz inşallah.
İnşallah kuzumAnladim canim ozamanlar benim adetim 27,28 ekim de basladi 19 kasimda transfer oldum belki de mumkundur yine neden olmasin bakalim pazar nedicek hakkinda hayirlisi olsun
Ben şimdi 6 gün önceyi gösteren gebelik testlerinden yaptım çıkmadı canım benim ki tutmadı belli yaniSen boyle dedin şimdi beni sardi bi gerginlikAllahin izniyle hersey istedigimiz gibi olacak diyelim
Cuma günü ama erken gebelik testlerinden yaptım çıkmadı benim ki tutmadı malesefNe zaman test gününüz
Yaa ne güzel diyorsunYa biz böyle adım adım her şeyini düşünüyoruz kendiliğinden olması nasıl bir mucizeama senin iyi gelecek biliyorum
Belli olmaz ya kandan çıkan önemliCuma günü ama erken gebelik testlerinden yaptım çıkmadı benim ki tutmadı malesef
Hay Allah, üzüldüm dogrusu .. belki yanlistir yarin kan testi ver mutlakaBen şimdi 6 gün önceyi gösteren gebelik testlerinden yaptım çıkmadı canım benim ki tutmadı belli yaniyakın zaman da 3 arkadaşım transfer oldu onlar 7. Gün bu testi yaptığın da çift çizgi çıkmıştı bende çıkmadı...
Valla bende gelecek sonuç için o kadar tedirginimki zaten 3 tanecik gönderebildik sonucunu iyi gelir diye pozitif olsamda olumsuz duyma ihtimalini de içimden atamıyorum. En azından senin için doğru anda transfer süreci var. Dedim ya benim arkadaşımın 3 ayda anca transfer ettiler. İnşallah o kadar uzamaz ama sonuda güzel oldu bunlar hep senin için tedbirS SayloveMetalwoman kızlar transferimiz aynı dönem olacak galiba benimki pazar netleşecek ama öyle hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?