Allah razı olsun canımın içiPastelcim bu cok guzel bir haber cok mutlu ettin beniSabrin sonu selamettir guzel bacim dilerim pozitifide gorursun yavruna kavusursun Allahin izniyle
Çok haklısın cnmEger genetik bozukluk tasimiyorsaniz, bebek kaybiniz dusugunuz yoksa genetik nedenlerle bebek kaybiniz da bulunmuyorsa pgtsiz ilerleyebilirsiniz. Pgt ile basari oranini arttirdiklarini soyluyorlar ama basari orani yine de dunya capinda %30 . Allahin takdiri kisaca benim icin,, yani nasip etmesine bagli
İnşallah sağlıkla alacaksın bebeği kucağınaBulantilarimin hala devam etmesi haricinde iyi sayilirZor da olsa biraz yol aldik ins saglikla kucagimiza da aliriz
Maşallah maşallah çok iyimiş[QUOTE="pastelkiz, post: 67110101,
17 mm olmuş çok şükür tatlımama ben hissetmiştim yumurtlama döneminde olduğumu şahitsiniz
Bende hep tek gittim ama çok sık gittim. Esim sadece toplama zamanı geldi. Bende izmirden gelen biri olduğum için eşim son anda geldi.Kizlar yumurta takibinde kac gunde bir cagirildiniz? Tek gitmem gerekecek, bi sikinti olmaz di mi? Eş lazim degil bu surecte ?
Maşallah maşallah çok iyimiş
Bizim sonuçlarda gelsede hep birlikte transfere gitsekYücel bey takip etti beni, 20yumurta toplandı 16 embriyo oluştu. 7 tane 5. güne geldi 4 tane de 6.gun yetişti dediler. Ama son gün iki tanesinin gelişimi bozulmuş. Yani toplamda 9 embriyom vardı. 6 tanesi pgt ye gitti 3 sağlıklı 1 mozaik geldi. 5ab kalitede hepsi. İnşallah çok beklemeden sonuç alırız, ben mart sonu transfere gidiyorum hayırlısıyla.
Olduktan sonrası güzel olacak herşeyin çok güzel gidiyor masallah bu süreçte al eline kitabını kafa dağıt.darısı başınıza vallahi ya transfer olabilmek bile nasıl heyecan yaptırıyor olduktan sonramı düşünemiyorum
İnşallah canım vallahi kafa dagıtmak sart dogru diyorsunOlduktan sonrası güzel olacak herşeyin çok güzel gidiyor masallah bu süreçte al eline kitabını kafa dağıt.
Insİnşallah sağlıkla alacaksın bebeği kucağınabelli oldu mu cinsiyet
İnşallah bende seni yakalarım ahh sonuç gelsindeİnşallah canım vallahi kafa dagıtmak sart dogru diyorsun
Ayyy maşallah erkek 'eInscarsamba daha netlesir , 12.haftada ki tahmin erkekti
Transfer oldu galiba mi? Acaba eski msjlara bakamadımAyyy maşallah erkek 'eKızınız vardı sanırım kardeşi de erkek ne güzel
Yok yok transfer olacağım inşallah daha olmadım ertelenme durumu vardı da şükür ertelenmedi burada herkesi strese soktumTransfer oldu galiba mi? Acaba eski msjlara bak adım
Hayırlısı olsun inşallah. Stres değil canım heyecanını paylaşmak güzel etiket yaptığın İçin teşekkür ederim. AklımdasınYok yok transfer olacağım inşallah daha olmadım ertelenme durumu vardı da şükür ertelenmedi burada herkesi strese soktum
Ne demek sizler de benim hep aklım ve dualarımdasınızHayırlısı olsun inşallah. Stres değil canım heyecanını paylaşmak güzel etiket yaptığın İçin teşekkür ederim. Aklımdasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?