Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Kızlar lütfen umutsuzluğa kapılmayın hele ki ilk denemeniz vede yedekte embriyonuz varsa.İleri yaşta her seferinde sıfırdan başlamak zorunda kaldım tedavilere...4.denemede son embriyo çok şükür tuttu ama öncesinde 1 dusugum,2 negatif var ustelik biri pgtli hatta iki kez rahim cizdirne operasyonu bile yaptirmistim olmadi yni tedavi ve tam son tek embroyomda umudum neredeyse yokken pozitif oldu ve bu haftaya gelene kadar dusuk riski vardi (azalarak devam ediyor risk), kanamalar,iğneler,ilaçların yan etkileri ,halen devam eden öğürmeler,kusmalar derken düşe kalka yol aldık moralinizi sakın bozmayın,mücadele edebilecek maddi manevi gücünüz oldıgu sürece ama erken ,ama biraz gec iyi haberi alacaksiniz !

Pastelcim bu cok guzel bir haber cok mutlu ettin beni Sabrin sonu selamettir guzel bacim dilerim pozitifide gorursun yavruna kavusursun Allahin izniyle
Allah razı olsun canımın içi sen de böyle konusuyorsun beni çok mutlu ediyorsun senin yavruş nasıl iyi dimi selam söyle teyzesinden arkadaş gelecek inşallah

Çok haklısın cnm

[QUOTE="pastelkiz, post: 67110101,

17 mm olmuş çok şükür tatlım ama ben hissetmiştim yumurtlama döneminde olduğumu şahitsiniz
[/QUOTE]
Maşallah maşallah çok iyimiş

[QUOTE="pastelkiz, post: 67110101,

17 mm olmuş çok şükür tatlım ama ben hissetmiştim yumurtlama döneminde olduğumu şahitsiniz
Maşallah maşallah çok iyimiş
[/QUOTE]
darısı başınıza vallahi ya transfer olabilmek bile nasıl heyecan yaptırıyor olduktan sonramı düşünemiyorum

Bizim sonuçlarda gelsede hep birlikte transfere gitsek

darısı başınıza vallahi ya transfer olabilmek bile nasıl heyecan yaptırıyor olduktan sonramı düşünemiyorum
Olduktan sonrası güzel olacak herşeyin çok güzel gidiyor masallah bu süreçte al eline kitabını kafa dağıt.
[/QUOTE]
İnşallah canım vallahi kafa dagıtmak sart dogru diyorsun

Yok yok transfer olacağım inşallah daha olmadım ertelenme durumu vardı da şükür ertelenmedi burada herkesi strese soktum
Hayırlısı olsun inşallah. Stres değil canım heyecanını paylaşmak güzel etiket yaptığın İçin teşekkür ederim. Aklımdasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…