Hahahh yok canım daha sizin genetik cevabı heyecanınız bitmediBence gelecekhadi peşime takılın pozitif haberler dağıtalım
pastelmom ay insallah yeni heyecanlar yaşayalım bu genetikten gelecek sonuç heyecanına doyduk
Koymuyorlar ki 2 işte üçüncü deneme de 2 koyuyorlar mış burda ilk transferim başka yerlerde daha önce transferim tüp bebek denemem oldu sonuçta bu benim yasal hakkım diyip ısrar edeceğim çift koymaları konusunda bakalım ne diyecekler senin transferini kim yapmıştı canım???Canim cok uzuldum bu habere su aralar hep bir negatif haber aliyoruz.. Uzme kendini tekrar deneyin embryolarin varmis.. Bu pgt de nasil birsey hala anlamis degilim.. bizim tek embryo kalmisti hep bir korkuyla bu da tutmazsa dedik.. ama tutanda tutuyor bilmiyorum Rabbim sizede en kisa zamanda guzel haberler almayi nasib etsin diger embryolar sana can olsunlarIki tane koydur birdaha ki sefer garanti olsun
merhaba eşiniz kullanıyor mu hala ? fayda görebildiniz mi ,Eşi Northvital kullanan var mı
Ben oldum ama 2 yil kadar oldu transferden önce yapıyorlar evet, bin TL idi o zaman , gerçi farklı bir klinikte olmuştu fiyat klinikten de farkedebilir. Sizin ne zaman yapılacak?Kizlar transferden once histeroskopi olan var mi? Bugun kontrolume Semra hoca girdi ve histeroskopi olacagim kesinlesti. Daha cok erken ama butceyi ayarlamak adina fiyatini ve toparlanma sureci var mi vs. merak ettim...
Siz sürekli git gel mi yaptınız izmirden ? Kalmadınız mi yani orda ?Bende hep tek gittim ama çok sık gittim. Esim sadece toplama zamanı geldi. Bende izmirden gelen biri olduğum için eşim son anda geldi.
Yok yok kaldım. Kontrollerim sık oldu o detayı vermek istedim. Eşimi cagirsalar ha diyince gelemeyecekti İzmir'den ondan kontrollerim sık oldu ama tek gittimSiz sürekli git gel mi yaptınız izmirden ? Kalmadınız mi yani orda ?
Yani git gel zor olur tabiYok yok kaldım. Kontrollerim sık oldu o detayı vermek istedim. Eşimi cagirsalar ha diyince gelemeyecekti İzmir'den ondan kontrollerim sık oldu ama tek gittimsenden ses soluk çıkmadı ne durumdasın
Bu arada senin son durum ne, genetik sonucun geldimi , gecmis konuşmalar biraz fazla geldiYok yok kaldım. Kontrollerim sık oldu o detayı vermek istedim. Eşimi cagirsalar ha diyince gelemeyecekti İzmir'den ondan kontrollerim sık oldu ama tek gittimsenden ses soluk çıkmadı ne durumdasın
Ben oldum ama 2 yil kadar oldu transferden önce yapıyorlar evet, bin TL idi o zaman , gerçi farklı bir klinikte olmuştu fiyat klinikten de farkedebilir. Sizin ne zaman yapılacak?
Yok canim ben ilk cocugum olacakAyyy maşallah erkek 'eKızınız vardı sanırım kardeşi de erkek ne güzel
AaaaaYok canim ben ilk cocugum olacakDiger arkadasti o:) hep gonlum kiza ayri bir kayardi kismetimde erkek varmis cok sukur saglikli dogsun da Carsamba da hala erkekse tabi
Ewet izmir irenbe de yapilmisti, bende yeni başlıyorum memoriale, fiyati o kadar artmış olamaz herhalde yaaBana kismet olursa transferden once yapariz dediler. Ben daha igneleri kullaniyorjm, cok basindayimbaska klinik dediginiz Memorial in disinda bir yer herhalde di mi?
O zamanlar fiyati iyiymis, simdi hic sanmiyorum 5in altinda olsun
Bir sonraki gidisimde muhasebeye soracagim
Cok tesekkurler.
Kayinvalidene de gecmis olsun, umarim iyidir
Bende seni merak ediyordum iyi olmana sevindim taniamucumKızlar lütfen umutsuzluğa kapılmayın hele ki ilk denemeniz vede yedekte embriyonuz varsa.İleri yaşta her seferinde sıfırdan başlamak zorunda kaldım tedavilere...4.denemede son embriyo çok şükür tuttuama öncesinde 1 dusugum,2 negatif var ustelik biri pgtli hatta iki kez rahim cizdirne operasyonu bile yaptirmistim olmadi yni tedavi ve tam son tek embroyomda umudum neredeyse yokken pozitif oldu ve bu haftaya gelene kadar dusuk riski vardi (azalarak devam ediyor risk), kanamalar,iğneler,ilaçların yan etkileri ,halen devam eden öğürmeler,kusmalar derken düşe kalka yol aldık moralinizi sakın bozmayın,mücadele edebilecek maddi manevi gücünüz oldıgu sürece ama erken ,ama biraz gec iyi haberi alacaksiniz !
Amooowww biz cok usandik yaa arkadas istiyoruz artik ama iyiz sukur buyuyor yer yapiyoruz kendimizeAllah razı olsun canımın içisen de böyle konusuyorsun beni çok mutlu ediyorsun senin yavruş nasıl iyi dimi selam söyle teyzesinden arkadaş gelecek inşallah
Bencede denemelisin canim birsuru ugrasiyoruz bizi biraz yumusak gorsunler kafalarina gore takiliyorlar.. benim transferi yucel yapti.. hakkindi hayirlisi olsunKoymuyorlar ki 2 işte üçüncü deneme de 2 koyuyorlar mış burda ilk transferim başka yerlerde daha önce transferim tüp bebek denemem oldu sonuçta bu benim yasal hakkım diyip ısrar edeceğim çift koymaları konusunda bakalım ne diyecekler senin transferini kim yapmıştı canım???
YaaaaAmooowww biz cok usandik yaa arkadas istiyoruz artik ama iyiz sukur buyuyor yer yapiyoruz kendimizeaz kaldi inshaAllah Rabbim mutlulugunu artirsin canim yavruna kavusuyorsun bu hafta yarin kontrolumuz var bizimde
Aaaaah keskeeeeeYaaaayarın cinsiyett belli olacak seninnn
Çok geçmiş olsun. Sağlıklar diliyorum. Bu koşturmacalarca da dikkat etYani git gel zor olur tabiben uzun zamandır giremiyorum k.validem rahatsızdı onunla uğraştık 2,3 haftadır. Ben şuanda mart ayının ilk haftasını bekliyorum adet günümü Yani bu sürede yaptirmam gereken testler vardi prolaktin yüksekliği için mr' ım vardi , tiroit için gerekli tahlil ve kontrolüm vardi , bende yoğundum anlayacağın şuan hazırım gün sayıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?