Biz hastaligi gecirdigimiz icin Capa'da takipliyiz. Rb1 geninde patojenik mutasyon var. Yani tesadufen ogrenilen bisi degilSizin sıkıntı neydi? Taşıyıcı olduğunuzu nereden öğrendiniz bir de? İnşallah sağlıklı embriyolariniz olur, bence Memorial doktorlarının öngörüleri çok doğru oluyor. Ben tedaviye başlamadan 20civari yumurta elde ederiz dediler öyle de oldu. Pgt tahmini de tuttu.
Merhaba canim hayirli olsun tedavin, takipte tek gidebilirsin eşin opu günü sadece mecburen seninle olmaliKizlar yumurta takibinde kac gunde bir cagirildiniz? Tek gitmem gerekecek, bi sikinti olmaz di mi? Eş lazim degil bu surecte ?
Super, tamamdirMerhaba canim hayirli olsun tedavin, takipte tek gidebilirsin eşin opu günü sadece mecburen seninle olmali
Çok geçmiş olsun, Allah sağlıklı evlatlar nasip etsin.Biz hastaligi gecirdigimiz icin Capa'da takipliyiz. Rb1 geninde patojenik mutasyon var. Yani tesadufen ogrenilen bisi degil
İnsallah, en buyuk temennim bu
Neye göre kaldırır diye karar veriyorlar AcabaMerhaba hayırlı olsun tedaviniz. 300 doz çok normal ben de tedavi boyunca 300 kullandım vki ne göre ayarlıyorlarmış ben çok değil mi diye sorduğumda senin vücudun kaldırır demişti :)
Canım doktorun kim? Çok takma kafana 1 yumurta bile yeter.kaliteli olsun yeter kuzumKızlar benim yumurtalarım eşit büyümedi. Canım çok sıkıldı. Bir tane 18 bir tane 16 bir tane 15, 5-6 tane 14-13, 5-6 tane 11-12 var. Büyükleri eş geçeceğiz dediler. Kaç tanesi toplanabilir hale gelecek acaba? 2gune çatlatma iğnesi olabilirim çünkü. Hepsi 2 güne gelismeyecek sanırım.
Boyun ve kilona göre vücudunun kaldırabileceği doz ayarlanıyor tabi kan tahlillerine de bakıyorlar hepsi beraber bir karar veriliyor ilaç dozuna kan tahlilleri ile kontrol edilip verilen cevaba göre artıp azalıyorNeye göre kaldırır diye karar veriyorlar Acaba
Değil canım ben ilk hafta 3 günde bir son hafta neredeyse her gün gittimKizlar yumurta takibinde kac gunde bir cagirildiniz? Tek gitmem gerekecek, bi sikinti olmaz di mi? Eş lazim degil bu surecte ?
Bazı hocalar adetin 2/3.güne bakılan teste bakmadan direk başlıyor... Öyle duyduklarumda olduBoyun ve kilona göre vücudunun kaldırabileceği doz ayarlanıyor tabi kan tahlillerine de bakıyorlar hepsi beraber bir karar veriliyor ilaç dozuna kan tahlilleri ile kontrol edilip verilen cevaba göre artıp azalıyor
Evet öyle yere ben de denk gelmiştim maalesef. Ama memorial bu konuda çok hasssas.Bazı hocalar adetin 2/3.güne bakılan teste bakmadan direk başlıyor... Öyle duyduklarumda oldu
Haklısin çokta pahali ve garantisi yok. Pgt temiz çıktigi halde çocuğu down olan var.
Yücel bey takip etti beni, 20yumurta toplandı 16 embriyo oluştu. 7 tane 5. güne geldi 4 tane de 6.gun yetişti dediler. Ama son gün iki tanesinin gelişimi bozulmuş. Yani toplamda 9 embriyom vardı. 6 tanesi pgt ye gitti 3 sağlıklı 1 mozaik geldi. 5ab kalitede hepsi. İnşallah çok beklemeden sonuç alırız, ben mart sonu transfere gidiyorum hayırlısıyla.Canım doktorun kim? Çok takma kafana 1 yumurta bile yeter.kaliteli olsun yeter kuzum
İnşaAllah canım hepimiz hayırlı haberler alırızYücel bey takip etti beni, 20yumurta toplandı 16 embriyo oluştu. 7 tane 5. güne geldi 4 tane de 6.gun yetişti dediler. Ama son gün iki tanesinin gelişimi bozulmuş. Yani toplamda 9 embriyom vardı. 6 tanesi pgt ye gitti 3 sağlıklı 1 mozaik geldi. 5ab kalitede hepsi. İnşallah çok beklemeden sonuç alırız, ben mart sonu transfere gidiyorum hayırlısıyla.
Merhaba sizin transferinizi kim gerçekleştirdi acaba?İnsAllah canim guzel haberlerle gelirsin, benim mozaikten umudum yoktu, %100 saglikli embriyom dis gebelik olmustu.. Mozaik transferi istemedim en basta, Semra hanim ve Gonul hanim transfere ikna ettiler, Allah onlardan razi olsun
Bakalim İnsAllah hayirlisiyla saglikla devam eder gebeligim burdan sizlere de haber veririm. Mozaik embriyo ile saglikli dogum yapan 1 arkadas taniyorum sadece, o da bana unut olmustu
Merhaba sizin transferinizi kim gerçekleştirdiİnsAllah canim guzel haberlerle gelirsin, benim mozaikten umudum yoktu, %100 saglikli embriyom dis gebelik olmustu.. Mozaik transferi istemedim en basta, Semra hanim ve Gonul hanim transfere ikna ettiler, Allah onlardan razi olsun
Bakalim İnsAllah hayirlisiyla saglikla devam eder gebeligim burdan sizlere de haber veririm. Mozaik embriyo ile saglikli dogum yapan 1 arkadas taniyorum sadece, o da bana unut olmustu
O diğer arkadaşta bendim benim de negatif ikimizin transferini de Yücel hoca gerçekleştirdi pgt li yüzde yüz dediği embriyo fos çıktı.Guney_ canim naptin ciktimi test sonucun merak ettim.. insh guzel haberler verirsin bir arkadas daha vardi sanki senle ayni zamanda transfer olan.. Allahim pozitifi gostersin size insh
Amin arkadasim, insallahÇok geçmiş olsun, Allah sağlıklı evlatlar nasip etsin.
Dusuklerin sebebi baska bir sey olabilir miPgtli düşükler için açıklamaları biz yumurtanın içini tam olarak goruntuluyemiyoruz.Aslinda tam olarak nedenini aciklayamiyorlar.Nasip+şans çoğu bence bende pgtli dokuz haftalık düşük yapmıştım .
Çok üzüldüm, ilk denemeniz miydi? Dondurulmuş embriyo var mı? Rabbim en kısa zamanda nasip etsin.Merhaba sizin transferinizi kim gerçekleştirdi
O diğer arkadaşta bendim benim de negatif ikimizin transferini de Yücel hoca gerçekleştirdi pgt li yüzde yüz dediği embriyo fos çıktı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?