Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Biz hastaligi gecirdigimiz icin Capa'da takipliyiz. Rb1 geninde patojenik mutasyon var. Yani tesadufen ogrenilen bisi degil

İnsallah, en buyuk temennim bu

Canım doktorun kim? Çok takma kafana 1 yumurta bile yeter.kaliteli olsun yeter kuzum

Neye göre kaldırır diye karar veriyorlar Acaba
Boyun ve kilona göre vücudunun kaldırabileceği doz ayarlanıyor tabi kan tahlillerine de bakıyorlar hepsi beraber bir karar veriliyor ilaç dozuna kan tahlilleri ile kontrol edilip verilen cevaba göre artıp azalıyor

Boyun ve kilona göre vücudunun kaldırabileceği doz ayarlanıyor tabi kan tahlillerine de bakıyorlar hepsi beraber bir karar veriliyor ilaç dozuna kan tahlilleri ile kontrol edilip verilen cevaba göre artıp azalıyor
Bazı hocalar adetin 2/3.güne bakılan teste bakmadan direk başlıyor... Öyle duyduklarumda oldu

Canım doktorun kim? Çok takma kafana 1 yumurta bile yeter.kaliteli olsun yeter kuzum
Yücel bey takip etti beni, 20yumurta toplandı 16 embriyo oluştu. 7 tane 5. güne geldi 4 tane de 6.gun yetişti dediler. Ama son gün iki tanesinin gelişimi bozulmuş. Yani toplamda 9 embriyom vardı. 6 tanesi pgt ye gitti 3 sağlıklı 1 mozaik geldi. 5ab kalitede hepsi. İnşallah çok beklemeden sonuç alırız, ben mart sonu transfere gidiyorum hayırlısıyla.

İnşaAllah canım hepimiz hayırlı haberler alırız

Merhaba sizin transferinizi kim gerçekleştirdi acaba?

Merhaba sizin transferinizi kim gerçekleştirdi
Guney_ canim naptin ciktimi test sonucun merak ettim.. insh guzel haberler verirsin bir arkadas daha vardi sanki senle ayni zamanda transfer olan.. Allahim pozitifi gostersin size insh
O diğer arkadaşta bendim benim de negatif ikimizin transferini de Yücel hoca gerçekleştirdi pgt li yüzde yüz dediği embriyo fos çıktı.

Pgtli düşükler için açıklamaları biz yumurtanın içini tam olarak goruntuluyemiyoruz.Aslinda tam olarak nedenini aciklayamiyorlar.Nasip+şans çoğu bence bende pgtli dokuz haftalık düşük yapmıştım .

Dusuklerin sebebi baska bir sey olabilir mi gerci baslarken bizden bagisiklik testlerini istiyolar, ona gore hareket ediyolardir. Dusuk olunca aklima bagisiklik ve pihtilasma durumlari da geliyo.

İnsallah bu denemede kavusursun canim

Merhaba sizin transferinizi kim gerçekleştirdi

O diğer arkadaşta bendim benim de negatif ikimizin transferini de Yücel hoca gerçekleştirdi pgt li yüzde yüz dediği embriyo fos çıktı.
Çok üzüldüm, ilk denemeniz miydi? Dondurulmuş embriyo var mı? Rabbim en kısa zamanda nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…