Embriyonun bir noktasindan aldiklari kisim pgt yapiliyor. eger o bolumde bozuk gene rastlanmazsa saglikli, eger sorunlu hucre varsa tespit ettikleri bozuklugu bildiriyorlar. Tamamina bakma sanlasri yok elbtte yoksa embriyoyu tamamen bozmalari gerek. Yani kisaca taramaya girmeyen bölüm icin Allah kerim.Pgtli düşükler için açıklamaları biz yumurtanın içini tam olarak goruntuluyemiyoruz.Aslinda tam olarak nedenini aciklayamiyorlar.Nasip+şans çoğu bence bende pgtli dokuz haftalık düşük yapmıştım .
Yaaa bizi beklemedin hahahKızlaaaarrhayrusz S Saylove Metalwoman eluard haftaya cumartesi günü büyük kavuşma var hayırlısıyla sizlerle paylaşmak istedim
Yaaa bizi beklemedin hahahbekleme tabi sen git bizde arkandan gelelim inşallah çok sevindim iyiki beklemedin
Var evet ilk denememdi. Bir kaç tane daha var ama negatif leri görünce onlarda tutar diye düşünmüyorsun yani onlarda geride embriyonuz var üzülmeyin diyor ama bir sürü ilaç kullanıyoruz boşuna ve de sanki diğerini bedavaya mı koyuyorlar maddi manevi çok yıpratıcı süreç yani...Çok üzüldüm, ilk denemeniz miydi? Dondurulmuş embriyo var mı? Rabbim en kısa zamanda nasip etsin.
Eşim ve ben bu sefer pgt talep etmeyeceğiz normal gebeliklerde pgtmi oluyor .Tabiki genetik bozukluğu olanlar yaptırmalı .Ama bu sefer düşünmüyorum.Embriyonun bir noktasindan aldiklari kisim pgt yapiliyor. eger o bolumde bozuk gene rastlanmazsa saglikli, eger sorunlu hucre varsa tespit ettikleri bozuklugu bildiriyorlar. Tamamina bakma sanlasri yok elbtte yoksa embriyoyu tamamen bozmalari gerek. Yani kisaca taramaya girmeyen bölüm icin Allah kerim.
Ay hayirlinolsunKızlaaaarrhayrusz S Saylove Metalwoman eluard haftaya cumartesi günü büyük kavuşma var hayırlısıyla sizlerle paylaşmak istedim
Canim cok uzuldum bu habere su aralar hep bir negatif haber aliyoruz.. Uzme kendini tekrar deneyin embryolarin varmis.. Bu pgt de nasil birsey hala anlamis degilim.. bizim tek embryo kalmisti hep bir korkuyla bu da tutmazsa dedik.. ama tutanda tutuyor bilmiyorum Rabbim sizede en kisa zamanda guzel haberler almayi nasib etsin diger embryolar sana can olsunlarMerhaba sizin transferinizi kim gerçekleştirdi
O diğer arkadaşta bendim benim de negatif ikimizin transferini de Yücel hoca gerçekleştirdi pgt li yüzde yüz dediği embriyo fos çıktı.
Olsun, süreci baştan yaşamaksa dondurulmuşlarla devam edebilme şansı çok önemli. Allah büyük umutsuz olmayalım ilk denemeymis ya hem inşallah ikincisi olur. Gerçekten yıpranıyor insan ama girince işin içine artık hayırlısını dileyip devam edeceğiz. Allah yardımcımız olsun.Var evet ilk denememdi. Bir kaç tane daha var ama negatif leri görünce onlarda tutar diye düşünmüyorsun yani onlarda geride embriyonuz var üzülmeyin diyor ama bir sürü ilaç kullanıyoruz boşuna ve de sanki diğerini bedavaya mı koyuyorlar maddi manevi çok yıpratıcı süreç yani...
Yaaa gelcem ben diyorValla bekleyemedim benim yumoş süpriz yaptı şükür Allaha hepimiz hamiş olalım inşallah
Geçmiş olsun canım üzülme enazindan yedek varVar evet ilk denememdi. Bir kaç tane daha var ama negatif leri görünce onlarda tutar diye düşünmüyorsun yani onlarda geride embriyonuz var üzülmeyin diyor ama bir sürü ilaç kullanıyoruz boşuna ve de sanki diğerini bedavaya mı koyuyorlar maddi manevi çok yıpratıcı süreç yani...
Yumurta büyüklüğün kaç olmuş canımAy hayirlinolsunyine bi heyecanli bekleyis basladi ama sayili gun cabuk geciyo neysekiii
Yumurta büyüklüğün kaç olmuş canımValla bekleyemedim benim yumoş süpriz yaptı şükür Allaha hepimiz hamiş olalım inşallah
Çook şükür vallahi bol telaşlı ve heyecanlı günlerAy hayirlinolsunyine bi heyecanli bekleyis basladi ama sayili gun cabuk geciyo neysekiii
Ayyyy inşallah canımmYaaa gelcem ben diyorbekle geliyorrrrrrr
17 mm olmuş çok şükür tatlımYumurta büyüklüğün kaç olmuş canım
Çok mu çok mutlu oldum .Kızlaaaarrhayrusz S Saylove Metalwoman eluard haftaya cumartesi günü büyük kavuşma var hayırlısıyla sizlerle paylaşmak istedim
Ayyyyy inşallah canım benimÇok mu çok mutlu oldum .önderimiz olarak seni mutluluğa önden uğurluyoruz ❤ ❤
Amin inşallahAyyyyy inşallah canım benimhepimiz hepimiz kavuşalım
Eger genetik bozukluk tasimiyorsaniz, bebek kaybiniz dusugunuz yoksa genetik nedenlerle bebek kaybiniz da bulunmuyorsa pgtsiz ilerleyebilirsiniz. Pgt ile basari oranini arttirdiklarini soyluyorlar ama basari orani yine de dunya capinda %30 . Allahin takdiri kisaca benim icin,, yani nasip etmesine bagliEşim ve ben bu sefer pgt talep etmeyeceğiz normal gebeliklerde pgtmi oluyor .Tabiki genetik bozukluğu olanlar yaptırmalı .Ama bu sefer düşünmüyorum.
Hadi hayırlısı,iyi haberlerini bize de ilet.Kızlaaaarrhayrusz S Saylove Metalwoman eluard haftaya cumartesi günü büyük kavuşma var hayırlısıyla sizlerle paylaşmak istedim
Pastelcim bu cok guzel bir haber cok mutlu ettin beniKızlaaaarrhayrusz S Saylove Metalwoman eluard haftaya cumartesi günü büyük kavuşma var hayırlısıyla sizlerle paylaşmak istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?