Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Embriyonun bir noktasindan aldiklari kisim pgt yapiliyor. eger o bolumde bozuk gene rastlanmazsa saglikli, eger sorunlu hucre varsa tespit ettikleri bozuklugu bildiriyorlar. Tamamina bakma sanlasri yok elbtte yoksa embriyoyu tamamen bozmalari gerek. Yani kisaca taramaya girmeyen bölüm icin Allah kerim.

Çok üzüldüm, ilk denemeniz miydi? Dondurulmuş embriyo var mı? Rabbim en kısa zamanda nasip etsin.
Var evet ilk denememdi. Bir kaç tane daha var ama negatif leri görünce onlarda tutar diye düşünmüyorsun yani onlarda geride embriyonuz var üzülmeyin diyor ama bir sürü ilaç kullanıyoruz boşuna ve de sanki diğerini bedavaya mı koyuyorlar maddi manevi çok yıpratıcı süreç yani...

Eşim ve ben bu sefer pgt talep etmeyeceğiz normal gebeliklerde pgtmi oluyor .Tabiki genetik bozukluğu olanlar yaptırmalı .Ama bu sefer düşünmüyorum.

Merhaba sizin transferinizi kim gerçekleştirdi

O diğer arkadaşta bendim benim de negatif ikimizin transferini de Yücel hoca gerçekleştirdi pgt li yüzde yüz dediği embriyo fos çıktı.
Canim cok uzuldum bu habere su aralar hep bir negatif haber aliyoruz.. Uzme kendini tekrar deneyin embryolarin varmis.. Bu pgt de nasil birsey hala anlamis degilim.. bizim tek embryo kalmisti hep bir korkuyla bu da tutmazsa dedik.. ama tutanda tutuyor bilmiyorum Rabbim sizede en kisa zamanda guzel haberler almayi nasib etsin diger embryolar sana can olsunlar Iki tane koydur birdaha ki sefer garanti olsun

Olsun, süreci baştan yaşamaksa dondurulmuşlarla devam edebilme şansı çok önemli. Allah büyük umutsuz olmayalım ilk denemeymis ya hem inşallah ikincisi olur. Gerçekten yıpranıyor insan ama girince işin içine artık hayırlısını dileyip devam edeceğiz. Allah yardımcımız olsun.

Geçmiş olsun canım üzülme enazindan yedek var iyi düşünmeye devam

Eşim ve ben bu sefer pgt talep etmeyeceğiz normal gebeliklerde pgtmi oluyor .Tabiki genetik bozukluğu olanlar yaptırmalı .Ama bu sefer düşünmüyorum.
Eger genetik bozukluk tasimiyorsaniz, bebek kaybiniz dusugunuz yoksa genetik nedenlerle bebek kaybiniz da bulunmuyorsa pgtsiz ilerleyebilirsiniz. Pgt ile basari oranini arttirdiklarini soyluyorlar ama basari orani yine de dunya capinda %30 . Allahin takdiri kisaca benim icin,, yani nasip etmesine bagli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…