Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

İnşallah her şeyin hayırlısı olur biz de bu yolda Rabbim utandırmasın ramazan bayramı sonrası ben de gelişmeleri burada paylaşacağım çok teşekkür ederim

Yaa çok şükür canım umarım güzel haberler almışsındır

bak ne güzel işte .. İnan çok sevindim, Allahım sonuna kadar böyle etsin .. :)

Yaa muhteşem bir haber bu . Çok sevindim canım .

Semra hoca dosyaları görüşürken bazen kendi görmek istiyor ya da takip doktorları özellikle siz de görün diye talep ediyor. Son iki transferimi Semra hoca yapmıştı ama ben talep etmedim, Gönül hanım öncesindeki kayıplardan dolayı not alayım mümkünse semra hoca girsin transfere demişti.
Transferi kimin yaptığının önemi yok ama o ortamda hocayı görünce psikolojik olarak daha rahat olunuyor. Transferlerden biri düşük oldu birinde de oğluma kavuştum. Allah herkesin yardımcısı olsun, sen de inşallah tez vakitte kavuş muradına..

Merhabalar, tedavisinde transfer hazırlığında kan sulandırıcı iğne kullanan var mı? Burada geçen yıl covidden dolayı bu iğneler piyasada bulunamıyor diye yazanlar olmuştu, şu an durum değişti mi merak ettim. Bilgisi olan yazabilirse memnun olurum.

Cook sevindim canim bu kadar olumlu donmene gecmis olsun ve hayirlisi olsun insallah

Memorialda histeroskopi olan varmı daha önce bende kaygı bozukluğu var.Galiba işlem genel anesteziyle oluyormuş.Zor mu acaba korku sardı beni

Memorialda histeroskopi olan varmı daha önce bende kaygı bozukluğu var.Galiba işlem genel anesteziyle oluyormuş.Zor mu acaba korku sardı beni
Canim semra hoca yapiyor. Fiyati baska merkezlere gore uygun. Anestezi altinda yapiliyor hicbirsey hissetmiyorsun. Yumurta toplamadan daha kolay. Kisa suruyor. Odaya gecip anestezinin etkisi gecince biseyler yeyip cikiyorsun. Endiselenmeni gerektirecek bisey yok.

Genel anestezi veriliyormuş ama sedasyon değil dimi

Hepsini istisnasiz Semra hoca mi yapiyor?

Baskasida yapiyormu onu bilemiyorum canim. Zaten kendi yapmayacaksa daha ehil olan bir hocayada yonlendirdigi oluyor. Beni bruksel tup bebekteki yucel hocaya yonlendirmisti ozel durumumdan dolayi.
Anladim canim, cok tesskkurler. Yani bizim takip doktorlarimiz, Yucel bey, Umut bey gibi doktorlar degil de kendisi yapiyor bu islemi merkezde o zaman. Benim polip alinacak, o zaman kendisi yapacaktir buyuk ihtimal, sevindim
Sana da cok gecmis olsun

3 ay önce ben oldum canım umut hoca ile birlikte Semra hoca yaptı ve ameliyattan ilk defa hiçbişey hissetmedim daha önce farklı yerlerde bu ameliyatı oldum ve çok ağrı sızı çektim sonrası burada ameliyat oldum sonra bile dedim siz beni ameliyat ettiniz mi emin misiniz neden ben ağrı hissetmiyorum umut hoca gülmüştü iyi işte daha ne istiyorsun kullanılan aletler de fark eder burada ki aletler son sistem demişti için rahat olsun yani canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…