Cok sevindim boyle olmasina3 ay önce ben oldum canım umut hoca ile birlikte Semra hoca yaptı ve ameliyattan ilk defa hiçbişey hissetmedim daha önce farklı yerlerde bu ameliyatı oldum ve çok ağrı sızı çektim sonrası burada ameliyat oldum sonra bile dedim siz beni ameliyat ettiniz mi emin misiniz neden ben ağrı hissetmiyorumumut hoca gülmüştü iyi işte daha ne istiyorsun kullanılan aletler de fark eder burada ki aletler son sistem demişti için rahat olsun yani canım
5600 ödemiştik bizde 3 ay önce canım şuan fiyatlar değişti mi bilmiyorumCok sevindim boyle olmasinagecmis olsun fiyati nasildi? Ben bize ilk gorusme sonrasi verilen genel bilgilendirme kagidinda bi 5600 gordum ama guncel mi o fiyat acaba?
Cok gecmis olsun canim. Ben de polip ameliyati oldum. Atasehir memorialde yaptirmistim. Cem hoca yapmisti. Rabbim butun hastaliklarimiza sifalar versin canim.Anladim canim, cok tesskkurler. Yani bizim takip doktorlarimiz, Yucel bey, Umut bey gibi doktorlar degil de kendisi yapiyor bu islemi merkezde o zaman. Benim polip alinacak, o zaman kendisi yapacaktir buyuk ihtimal, sevindim
Sana da cok gecmis olsun
Transfer en son 6 bin civarindaydi.Benim ilk transferim tutmadı 2. Transfer ücretini de sormadım açıkcası2. Transfer ücreti ne kadar bilgisi olan arkadaşlar var mı? Bize fiyat kağıdı da vermediler.
Çok teşekkür ederim cevabın için yücel hocada bugün dedi yumurta toplamadan daha kolay dedi.Bakalim önce yumoslar güzel oluşsun.Bana havuz yöntemide uygulayabilirler yumurtam az olduğu için .Hayırlısı bakalım3 ay önce ben oldum canım umut hoca ile birlikte Semra hoca yaptı ve ameliyattan ilk defa hiçbişey hissetmedim daha önce farklı yerlerde bu ameliyatı oldum ve çok ağrı sızı çektim sonrası burada ameliyat oldum sonra bile dedim siz beni ameliyat ettiniz mi emin misiniz neden ben ağrı hissetmiyorumumut hoca gülmüştü iyi işte daha ne istiyorsun kullanılan aletler de fark eder burada ki aletler son sistem demişti için rahat olsun yani canım
Pgt yapilmismiydi senin cnmBenim ilk transferim tutmadı 2. Transfer ücretini de sormadım açıkcası2. Transfer ücreti ne kadar bilgisi olan arkadaşlar var mı? Bize fiyat kağıdı da vermediler.
Aman bunlarda diğer transferleri biraz uygun yapsalar ölürler yaniTransfer en son 6 bin civarindaydi.
Pgt li idi hemde yüzde yüz kaliteli embriyo dediler sonucu olumsuz oldu malesefPgt yapilmismiydi senin cnm
Böyle durumlarda her nasip vaktine esirdir cümlesini soylerim hep bendede aynı olmustuPgt li idi hemde yüzde yüz kaliteli embriyo dediler sonucu olumsuz oldu malesef
3 gün diye hatırlıyorum canımKizlar opudan önce eş kaç gün perhiz yapmalı hemşire anlattı ama karıştırdım bilen yazabilirmi
Suan guncel fiyati 6700 tlBenim ilk transferim tutmadı 2. Transfer ücretini de sormadım açıkcası2. Transfer ücreti ne kadar bilgisi olan arkadaşlar var mı? Bize fiyat kağıdı da vermediler.
Transferi kendi doktorumuz mu yapiyo acabaSemra hoca dosyaları görüşürken bazen kendi görmek istiyor ya da takip doktorları özellikle siz de görün diye talep ediyor. Son iki transferimi Semra hoca yapmıştı ama ben talep etmedim, Gönül hanım öncesindeki kayıplardan dolayı not alayım mümkünse semra hoca girsin transfere demişti.
Transferi kimin yaptığının önemi yok ama o ortamda hocayı görünce psikolojik olarak daha rahat olunuyor. Transferlerden biri düşük oldu birinde de oğluma kavuştum. Allah herkesin yardımcısı olsun, sen de inşallah tez vakitte kavuş muradına..
Sorununuz neydi acabaPgt li idi hemde yüzde yüz kaliteli embriyo dediler sonucu olumsuz oldu malesef
3 veya 5 gun dediler bizeKizlar opudan önce eş kaç gün perhiz yapmalı hemşire anlattı ama karıştırdım bilen yazabilir
Aksam uzeri 4 den önce adet olursaniz ariyosunuz eger 4 den sonra olursaniz o gunu 0. Gun sayiyolar ertesi gün ariyosunuz ertesi gun 1. Gün oluyoKızlarDünden beri İstanbula geldim adetin gelmesini bekliyorum ama gelmedihemşireler de adetin ilk günü arayım randewu alın dedi böyle mi oluyo normalde
Birşey bildirmediler tüp bebekte şansın yüzde yüz olduğunu kim söyledi ki yüzde elli elli dedi Semra hoca...Sorununuz neydi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?