Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Canım ben aradım biraz önce sen sonucum çıktı diyince Dr ariyacak sonuclariniz çıkmış dedi olumsuz birşey yoktur değil mi ya herkesi Dr mu arıyor acaba
Canim beni dün 6 gibi doktorum aradi o söyledi, ben hatta arayınca Allah allah neden arıyorlar ki dedim , o kadar unutmuşum, sonrada 20 gün oldumu acaba diye düşündüm ama hesaplamadimda kac gun geçtiğini, herkesin o zaman aynı olmuyor diye biliyorum canım, kötü düşünme hemen

Sonuç olumsuz olunca mi bekletiyorlar canım sizin nasıl oldu çok heyacanladim birazcikta korkuyorum
Korkma korkma bize genetik labindan carsamba gibi cikar demislerdi, aradik ciktigini ve sonucunu ogrendik. Ama raporu hazirlaniyor, doktorunuz sizi birkac gun icinde arayip detayli bilgilendirecek dedi. Ama Yucel beyin izinli oldugunu okudum simdi, belki uzar aramasi.
Seninki de simdi rapor asamasindadir veya doktoruna raporun iletilmistir. Eli kulagindadir arar

Kızlar yücel bey bugün izinli mii randevumuz vardııı

Allah razı olsun sizden ne kadar rahat olsanda insan korkuyo cidden bu razı terapi merkezi gibi resmen

Sen histeroskopi olsunmu ben cok
Korkuyorum anestezide
Ben daha olmadim canim, simdi Yucel beyin aramasini bekliyorum, genetikten yeni cikti sonuclar. Ona gore bi yol cizilecek artik.

Ama daha once laparoskopi oldum, o daha buyuk bi operasyondu, hic korkma bence. İyi bir doktorla yapildiginda korkulacak operasyonlar degil. Heleki histeroskopiyi cok cok basit bir islem olarak goruyor Semra hoca, sanirim kendisi yapiyor zaten. Bana muhasebeden oyle dediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…