- 9 Temmuz 2008
- 1.861
- 2.532
- 658
Rahim filmi çekilecektim aslında ama arayıp sorduğumda doktor gerekli görürse istiyor dediler. Ben miyom ameliyatı oldum kesin isteyecektir.4 yıl öncede şişli echomarda çektirdim . Yine oraya giderim muhakkak. Çok teşekkürlerNerden gideceksin bilmiyorum ama şişli de echomar da cekilebilirsin. Onların istedikleri yer. 750 tl yücel bey oraya yönlendirmişti. Memorial da tedavi görüyorum diyip cekilirsin. Başka illerde cekileni sağlıklı bulmuyorlar.
Artık o merkezde çekim 800₺ cikNerden gideceksin bilmiyorum ama şişli de echomar da cekilebilirsin. Onların istedikleri yer. 750 tl yücel bey oraya yönlendirmişti. Memorial da tedavi görüyorum diyip cekilirsin. Başka illerde cekileni sağlıklı bulmuyorlar.
Canım çok şükür Rabbime iyiyiz sen nasılsın hep duamdasiniz Rabbim tez zamanda emeklerinizin karşılığı sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah Rabbim o güzel gönlüne göre versin canım maddi manevi kolaylık versin çok yıpratıcı bir zaman ama sonunda güzellik var cennet kokusu var inşallah en kısa sürede güzel haberler verirsin o kadar çok istiyorum ki Rabbim burdaki tüm arkadaşlara nasip etsin tüm isteyenlere ama sana, Saklicennet beyhude58 için ayrı dua ediyorum çok uzun zamandır uğraş veriyorsunuz inşallah en kısa sürede sağlıklı hayırlı pıtırcık haberleri verirsiniz şu mübarek günlerin hürmetine inşallahCanim nasilsin. Masaallah bebegini buyutuyorsun. Rabbim bizede nasip etsin.
Bende yer arıyorum sorma ya ...Arkadaşlar tüp bebek için 20 gün vs. İstanbul'da kalacağız şişli de aceba kalacak yer tavsiyesi olan yardımcı olabilir mi veya bu durumda ne yapabilirim
Bende yer arıyorum sorma ya ...
En sonunda eşimle şöylr bir karar aldık ..
“Gidelim , ilk muayeneyi görelim süreç hakkında bilgi alalım .. Çünkü hemen başlamayabiliriz doktor ne derse o ... Eğer o gün başlanacaksa ilaç tedavi vs diye aynı gün yer yurt araştırcaz” keza adetli gidicem denk getirip .. Sahibinden falan çok uygun yazıyorlar , arıyosun kısa konaklama diyor .
Hastane cevresinde çok fazla kiralayabileceginiz yerler var arkadaşlar. Hastane merkezi olarak çok orta bir konumda oldugu için belki airbnb aracılıgıyla da kalacagınız süre için rahatlıkla ev bulabilirsiniz.Bende yer arıyorum sorma ya ...
En sonunda eşimle şöylr bir karar aldık ..
“Gidelim , ilk muayeneyi görelim süreç hakkında bilgi alalım .. Çünkü hemen başlamayabiliriz doktor ne derse o ... Eğer o gün başlanacaksa ilaç tedavi vs diye aynı gün yer yurt araştırcaz” keza adetli gidicem denk getirip .. Sahibinden falan çok uygun yazıyorlar , arıyosun kısa konaklama diyor .
Opuya kadar istiyolar, aslinda mantik su, pozitif cikarsa bosuna igneleri kullanmayin diyorlar. Ben ancak opudan once verebilmistim ama test yaptiniz mi diye sormaya baslamisti hemsireler bana kontroller sirasindaşişli memorialde ilk covid testini hangi asamada yaptırıorlar arkadaslar? ben burda yaptırıp gitmeyi düşünüyorum. tüp bebek tedavisine başladıgımızda yaptırıyorlar mı, yoksa yumurta toplama islemi öncesi mi
aa tamam canım cok tesekkur ederimOpuya kadar istiyolar, aslinda mantik su, pozitif cikarsa bosuna igneleri kullanmayin diyorlar. Ben ancak opudan once verebilmistim ama test yaptiniz mi diye sormaya baslamisti hemsireler bana kontroller sirasinda
Tedaviye başladığınız zaman vermeniz yeterli, bizde memlekette yaptırıp yolladık, fakat akciğer röntgeni çektirip muhakkak raporunu yollayınşişli memorialde ilk covid testini hangi asamada yaptırıorlar arkadaslar? ben burda yaptırıp gitmeyi düşünüyorum. tüp bebek tedavisine başladıgımızda yaptırıyorlar mı, yoksa yumurta toplama islemi öncesi mi
röntgen de mi istiyorlarTedaviye başladığınız zaman vermeniz yeterli, bizde memlekette yaptırıp yolladık, fakat akciğer röntgeni çektirip muhakkak raporunu yollayın
Evet akciger grafisi, her ikinizden deröntgen de mi istiyorlar
Biz yumurta toplamadan önce yaptirdikşişli memorialde ilk covid testini hangi asamada yaptırıorlar arkadaslar? ben burda yaptırıp gitmeyi düşünüyorum. tüp bebek tedavisine başladıgımızda yaptırıyorlar mı, yoksa yumurta toplama islemi öncesi mi
tesekkurlerEvet akciger grafisi, her ikinizden de
tesekkurlerBiz yumurta toplamadan önce yaptirdik
Insallah canim.guzel haberimizi alincaya kadar dua edersen sevinirim. Evet saklicennet ide takip ediyorum ve beyhudeyiCanım çok şükür Rabbime iyiyiz sen nasılsın hep duamdasiniz Rabbim tez zamanda emeklerinizin karşılığı sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah Rabbim o güzel gönlüne göre versin canım maddi manevi kolaylık versin çok yıpratıcı bir zaman ama sonunda güzellik var cennet kokusu var inşallah en kısa sürede güzel haberler verirsin o kadar çok istiyorum ki Rabbim burdaki tüm arkadaşlara nasip etsin tüm isteyenlere ama sana, Saklicennet beyhude58 için ayrı dua ediyorum çok uzun zamandır uğraş veriyorsunuz inşallah en kısa sürede sağlıklı hayırlı pıtırcık haberleri verirsiniz şu mübarek günlerin hürmetine inşallah
Her zaman duamdasiniz canım hamile kalınca da bu sefer sağlıkla kucağınıza alın diye dua ederimInsallah canim.guzel haberimizi alincaya kadar dua edersen sevinirim. Evet saklicennet ide takip ediyorum ve beyhudeyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?