Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Merhaba kızlar rica etsem embriyoskop ve mikro çip hakkında bilgi verebilir misiniz? Tedavi ücretine onları da dahil edecek miyiz bilmem gerekiyor, şimdiden teşekkür ederim
Bizde yaptırdık cnm embriyoskop 500dü sanırım Mikroçip te 1200 1500 arasıydı öyle hatırlıyorum.

Merhaba kizlar tekrar ignelere başladım bugün 3 günüm yumurtalarım erken cevap verdi bu iyi bisymi anlayamadım.bir oncekinde 15.gun yumurtaların toplanmisti.Fakat şimdiki tedavimde gonalf ve pergoveris kullanıyorum.onceki farkliydi

Pergoveris geriden gelenleri büyütmek için aslında ikisi çok geliyo olabilir tabi doktorunuz daha iyi bilir

selam arkadaslar bu ilaçlardan hangilerini tedavi sürecinde kullanıyoruz. menopur ilk defa duydum onu kullanıyor muyuz ona göre alacağım

menopur 75 iu 5 flakon
gonapeptyl 0,1 mg 7 enjeksiyon
gonalf
ovittelle 250 mcg
cetrotide 0,25 mg

Doktor ha gisini verirse onu alırsınız

Bizde yaptırdık cnm embriyoskop 500dü sanırım Mikroçip te 1200 1500 arasıydı öyle hatırlıyorum.
Çok sağ ol canım, fiyat listesi elimde var ama ne olduklarını bilmiyorum. Bu konuda bilgi verir misin?

Merhaba kızlar ben salı günü transfer oldum Yalnız transferden iki gün sonradan beri devam eden regl olacak gibi kasık ağrım ve göğüslerde ağrı var sizde de bu tip belirtiler olmuş muydu acaba progesterona bağlı da olabilir mi ?

Dediğiniz gibi progesteron hormonuna bağlı oluyor. İnşallah güzel haberlerinizi duyarız. O kadar hormon alınıyor ki bu süreçte 6 ayda anca vücut atıyor. Belirti hissediyor olmanız normal gibi

Kızlar bugün sabah lutinus ilaç kahverengi olarak geldi , stres yaptım ultrasona gittim kese ve yolk göründü batından, buradaki doktor Progestan iğneyi 3 günde bir değil hergün vurulmamı tavsiye etti, doktora yazdım ama daha dönmedi.

Arkadaşlar merhaba. Tedavinizde kolaylıklar diliyorum. Size umut olsun, ben de şişli memorial hastasıyım. Cok şükür doguma az kaldı. Doğru yerdesiniz, içinizde hic kuşku olmasın. Allah hepinizin yardımcısı olsun.

Ben şimdi görümcemi göndereceğim. Süreç degisti mi biraz bilgi verebilir misiniz? Covid test akciğer grafisi isteniyordu hala öyle mi? Fiyatlar nasıl? Suan güncel tüp bebek ücretleri nasıl yazabilirseniz çok sevinirim

Masallah cok da az kalmis, saglikla kucagina almak da nasip olsun

Covid ve akciger grafisi isteniyor hala. Paket ucreti de 12.000 oldu.

Masallah cok da az kalmis, saglikla kucagina almak da nasip olsun

Covid ve akciger grafisi isteniyor hala. Paket ucreti de 12.000 oldu.
Cok teşekkür ederim inşallah. Darısı isteyen herkesin başına. Allah nasip eder inşallah.

Covid ve akciğer grafiği her iki eşten de isteniyordu onun ucreti ne oldu hastanede? Devlette yaptirabilen var mi peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…