- 7 Kasım 2020
- 420
- 194
- 23
- 32
Bizde yaptırdık cnm embriyoskop 500dü sanırım Mikroçip te 1200 1500 arasıydı öyle hatırlıyorum.Merhaba kızlar rica etsem embriyoskop ve mikro çip hakkında bilgi verebilir misiniz? Tedavi ücretine onları da dahil edecek miyiz bilmem gerekiyor, şimdiden teşekkür ederim
Pergoveris geriden gelenleri büyütmek için aslında ikisi çok geliyo olabilir tabi doktorunuz daha iyi bilirMerhaba kizlar tekrar ignelere başladım bugün 3 günüm yumurtalarım erken cevap verdi bu iyi bisymi anlayamadım.bir oncekinde 15.gun yumurtaların toplanmisti.Fakat şimdiki tedavimde gonalf ve pergoveris kullanıyorum.onceki farkliydi
Doktor ha gisini verirse onu alırsınızselam arkadaslar bu ilaçlardan hangilerini tedavi sürecinde kullanıyoruz. menopur ilk defa duydum onu kullanıyor muyuz ona göre alacağım
menopur 75 iu 5 flakon
gonapeptyl 0,1 mg 7 enjeksiyon
gonalf
ovittelle 250 mcg
cetrotide 0,25 mg
Çok sağ ol canım, fiyat listesi elimde var ama ne olduklarını bilmiyorum. Bu konuda bilgi verir misin?Bizde yaptırdık cnm embriyoskop 500dü sanırım Mikroçip te 1200 1500 arasıydı öyle hatırlıyorum.
Canım merhaba, ben de Kahramanmaraştayım. Burada önerebileceğin kadın doğum uzmanı var mı? Yeni geldim bilmiyorum pekElbette tecrübelyz ama öyle gerekti bide burası maraş küçük bi şehir doğru düzgün özel hastane bile yok
Vatan hastanesinde önder bey var ona iyi diyolar ben maraşta doktora gitmyrm canm ama önder beyi çok duydumCanım merhaba, ben de Kahramanmaraştayım. Burada önerebileceğin kadın doğum uzmanı var mı? Yeni geldim bilmiyorum pek
Ben izmirden geliyorum. Gitmeden yaptırıyorum. Devlet Hastanesi'ne tüp bebek tedavisi için diyorum. Hemen sürüntü testi ve ciğer filmini cekitorlar ücretsiz.röntgen de mi istiyorlar
Transfer oldunuz mu?Genetik test yaptırmayacağımız için sanırım. Yarın İpek hocaya muayene olacakmışım ohss için duruma göre aynı gün transfer yapılacakmış. Başka da bişey bilmiyorumYarın embriyolarımızın 5.günü
Hayır maalesef ohss tespit edildi transfer ertelendi şimdi 2.adetimi bekliyorum transfer içinTransfer oldunuz mu?
Dediğiniz gibi progesteron hormonuna bağlı oluyor. İnşallah güzel haberlerinizi duyarız. O kadar hormon alınıyor ki bu süreçte 6 ayda anca vücut atıyor. Belirti hissediyor olmanız normal gibiMerhaba kızlar ben salı günü transfer oldum Yalnız transferden iki gün sonradan beri devam eden regl olacak gibi kasık ağrım ve göğüslerde ağrı var sizde de bu tip belirtiler olmuş muydu acaba progesterona bağlı da olabilir mi ?
Çok teşekkür ederim umarım hepimiz güzel haberler alırız beraber bu sevinci yaşarızDediğiniz gibi progesteron hormonuna bağlı oluyor. İnşallah güzel haberlerinizi duyarız. O kadar hormon alınıyor ki bu süreçte 6 ayda anca vücut atıyor. Belirti hissediyor olmanız normal gibi
Çok nadir transfer sonrası olumsuz sonuç duydum. Memorial iyiÇok teşekkür ederim umarım hepimiz güzel haberler alırız beraber bu sevinci yaşarız
İçime su serptiniz çok teşekkür umarım hepimiz mutlu haberlerimizi alırızÇok nadir transfer sonrası olumsuz sonuç duydum. Memorial iyişimdiden tuttuğuna inanıyorum
MasallahArkadaşlar merhaba. Tedavinizde kolaylıklar diliyorum. Size umut olsun, ben de şişli memorial hastasıyım. Cok şükür doguma az kaldı. Doğru yerdesiniz, içinizde hic kuşku olmasın. Allah hepinizin yardımcısı olsun.
Ben şimdi görümcemi göndereceğim. Süreç degisti mi biraz bilgi verebilir misiniz? Covid test akciğer grafisi isteniyordu hala öyle mi? Fiyatlar nasıl? Suan güncel tüp bebek ücretleri nasıl yazabilirseniz çok sevinirim
Cok teşekkür ederim inşallah.Masallahcok da az kalmis, saglikla kucagina almak da nasip olsun
Covid ve akciger grafisi isteniyor hala. Paket ucreti de 12.000 oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?