AminnCok teşekkür ederim inşallah.Darısı isteyen herkesin başına. Allah nasip eder inşallah.
Covid ve akciğer grafiği her iki eşten de isteniyordu onun ucreti ne oldu hastanede? Devlette yaptirabilen var mi peki
Ben izmirden gidiyorum. Gitmeden devlet Hastanesi'nde yaptırıyorum. Tüp Bebek tedavisi istediler diyince hemen yapıyorlar.Cok teşekkür ederim inşallah.Darısı isteyen herkesin başına. Allah nasip eder inşallah.
Covid ve akciğer grafiği her iki eşten de isteniyordu onun ucreti ne oldu hastanede? Devlette yaptirabilen var mi peki
4600dü sanrımKızlar dondurulmuş embriyo transfer ücreti ne kadar biliyor musunuz?
Teşekkür ederim4600dü sanrım
Rica edermTeşekkür ederim
Emin misiniz sanki 6 bin küsürdü burda arkadaşlar öyle yazmıştı4600dü sanrım
Echomarda cevat beyi tercih edersek 900 lira. Fiyat farkı oluyor. Geçen bende telde görüştüm öyle dedilerArtık o merkezde çekim 800₺ cik
Olabilir 6400de olabilir tam hatırlamıyorumEmin misiniz sanki 6 bin küsürdü burda arkadaşlar öyle yazmıştı
6500Kızlar dondurulmuş embriyo transfer ücreti ne kadar biliyor musunuz?
Arkadaşlar merhaba. Tedavinizde kolaylıklar diliyorum. Size umut olsun, ben de şişli memorial hastasıyım. Cok şükür doguma az kaldı. Doğru yerdesiniz, içinizde hic kuşku olmasın. Allah hepinizin yardımcısı olsun.
Ben şimdi görümcemi göndereceğim. Süreç degisti mi biraz bilgi verebilir misiniz? Covid test akciğer grafisi isteniyordu hala öyle mi? Fiyatlar nasıl? Suan güncel tüp bebek ücretleri nasıl yazabilirseniz çok sevinirim
Mikrocip : İyi sperm bulmada kullanılacak teknik (500 ,00 tl)Çok sağ ol canım, fiyat listesi elimde var ama ne olduklarını bilmiyorum. Bu konuda bilgi verir misin?
Çatala yatırıp önce ön görüşmeyi yaptığınız doktor muayene ediyor. Daha sonra Semra hoca gelip tekrar bakıyor canımB beyhude58eluard
Kızlar Memorial için muayene ücretsiz ya hani ,bu muayene şekli görüşme olarak mı yoksa çatala oturup bildiğimiz muayene gibi mi geçiyor ?
Mesela Bahçeci şöyle yapıyormuş.
Muayene ücretsizmiş fakat doktor"bi bakalım ,rezerv ve rahim durumunuza" diyerek koltuğa alıyormuş,çıkışta da muhasebeye uğramanız gerekiyor diye kitliyolarmış .
Çok teşekkür ederim canımMikrocip : İyi sperm bulmada kullanılacak teknik (500 ,00 tl)
Embriyoskop : Oluşan embriyoların ,hangisinin daha iyi düzeyde gelişim gösterdiğini izleme . (1.600,00 tl)
Catalda muayene oluyorsun canim, ama cikista kucuk surprizlerle karsilasmiyorsunB beyhude58eluard
Kızlar Memorial için muayene ücretsiz ya hani ,bu muayene şekli görüşme olarak mı yoksa çatala oturup bildiğimiz muayene gibi mi geçiyor ?
Muayene ücretsizmiş fakat doktor"bi bakalım ,rezerv ve rahim durumunuza" diyerek koltuğa alıyormuş,çıkışta da muhasebeye uğramanız gerekiyor diye kitliyolarmış .
Allah yolunuzu acik etsin , guzel haberle sonlansin tedavin insallah canimMerhaba kızlar, yarin icin randevumu aldim tekrar basliyorum tedaviye bana dua edin olur mu
Bende bakmışlardi .Muayene ücretsiz evetB beyhude58eluard
Teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?