Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Banada yol zorlu dedi
Merhaba, Zorlu kelimesinin en güzel örneğiyiz biz, eşimde ileri doğrusal hareketlilik %1 sperm sayımız düşük ben de endomestriozis çikolata kisti düşük amh. Semra hocayla ilk görüşmemizi hatırlıyorum en zorlu hastalarımızdansınız dedi cümlesinin başında o an bir karamsarlık kapladı içimi yıl 2018di ama sonra topladım kendimi inancımı hiç yitirmedim hep inandım işin tuhafı normal yolla gebe kalacağıma daha çok inandım eşime her ay ben hamileyim diyordum tek çizgiyi görünce öbür ay görceksin diyordum 23 kasım günü ben hamileyim test kalmadı dedim yine oflaya poflaya eczaneye gitti bu sefer çift çizgiydi inanamadık ama aslında en başından beri inandığımı ben de eşimde biliyordu oyüzden zorlu birşey yok Allah’ a teslimiyet içten edilen dualar sabırla beklemek hepsi bir bütün Rabbim ol deyince oluyor işte üstelik 2. Normal gebeliğim sağlıklı ilerledi bu sefer ki çok şükür darısı sizlere umudunuzu yitirmeyin olur mu güzel anne adayları ( Bu süreçte 5tüp bebek denememiz var hepsi negatif biri kimyasal gebelikti )

ilk görüsmeye yücel beye gitmistim. şimdi yarına soner beye ve gönül hanıma randevu verdiklerini söylediler. işte bu durumy pek sevmiyorum zaten yücel bey beni iki saate anca tanıdı sorunlu hasta oldugum için şimdi yarın tekrardan tanısma asaması sorunları anltma falan. canım sıkıldı bu ise biraz benim

Arkadaslar tekrardan hepinize merhabalar yeni arkadaslar katilmis ara ara takip ediyorum sizleri dualarimdasiniz hep simdi size bir sorum var eskiler bilir mozaik iki embryom var ve transferine karar verdim temmuz gibi dusunuyorum gitmeye ama transfer oncesi bi islem uygulaniyormu surec nasil oluyor bilen anlatabilir mi

sıkma canını canım inann doktorların heppsi haberdar oluyor benimde soner beydi doktorum ilaç dozumu yücel bey öğlen toplantısında değiştirmiş hiç beni görmedi ama hakkımda fikir sunması hepsinin danıştıklarını gösterir

anldım anım hayırlısı bakalım ya cıktık bi yola Rabbim güldürdün yüzümüzü

Yarin Yucel bey izinliymis canim, benim de randevumu Umut beyle degistirdiler izin isteyip. Zaten arkadaslar da hep soyluyor, kafana takma bu durumu, farkli doktorlarin gormesi guzel bir sey Tedavi icin baslangic randevusuysa zaten ilac dozunu sabah yaptirdigin tahlillere ve muyenene gore oglen toplantida belirliyorlar ve sana sms atiyorlar. Daha sonraki kontrollerde gerek gorurlerse doz degisimi yapiliyor. Yucel bey olmasa da tedavinin seyri ayni olacak

Sperm sayınız mı yüksekti

Sizin hikayenizi daha önceden biliyordum geçen oturduğum yerde ne yapıyor acaba derken tekrar cika geldiniz umutlarımızı yeserrtiniz iyiki varsınız sağlıklar diliyorum.
Evettt umut olsun diye yazdım tekrar inanın herşey çok güzel olcak biraz sabır sadece Biz napalım günden güne büyüyoruz çok şükür dilimde sürekli sizler varsınız Allah’ ım bu duyguyu sizlere de tattırsın en hayırlı doğru zamanda inşallah

Ben 39 um ama inşallah beni de motive ederler :) Cidden moral ve inanmak çok önemli. Dr lar inanıyorsa sende inanıyorsun. Hayırlısı olsun herkes için.
Ben 37 yaşındayım, 2 arkadaşım daha var hamile biri 40 birisi 42 yaşında gayette güzel ilerliyor hamilelikleri doktorların inanması ya da motive etmesi önemli değil kendikendimize motive olmamız çok önemli varsın kimse inanmasın bırakın doktoru eşim inanmıyordu bana Olcak hayırlısıyla Hepinize kocaman sevgiler

Allah razı olsun.Destek için teşekkürler

Yapisiklik ile gayette hamile kaldı esimin kuzeni ama dusuk oldu gittiği doktorlar 2 sene oyaladi kurtaj sonrasi kadını yapisiklik olmus sonra yine hamile kaldı dusuk oldu sonra bi tup bebek doktoruna gitti ultrasonda direk yapisikligini gordu histeroskopi oldu şu an 7 aylık hamile Semra hoca rahim konusunda turkiyede en iyi doktor kendisi nerden biliyorum acibadem de ismini vermek istemediğim bir doktor kendisi profesör bu arada ve amerikada bilmem ne derneğine kabul edilmiş tek turk doktormus kendisine gebelik öncesi gittim cunku riskli gebelik doktoru bana ultrason yapar yapmaz senin rahmin kalp şeklinde 3500 liraydi yanlış hatirlamiyorsam acibademde emara sokmak peşine histeroskopi yapmam lazım dedi ben ordan ciktim kalktım direk memoriale gittim Semra hanımı buldum kadin 15 dk abartmıyorum ultrason ile rahmimi inceledi 4 boyutlu çekti ve fotoğrafı verdi bana al bunu ona götür dedi aldim direk gittim Semra hocanın adını duyunca kendisi hemen geri adım attı o diyorsa tamam xedi ben şimdi Semra hocaya guvenmeseydim hem canıma para için eziyet olacaktı hem de param gidecekti Semra hoca rahimde bir sorun gördüyse güvenmelisin para için bu işi yapan biri olsaydı inan Benden ne paralar götürürdü

Haziran ayına Memorial yolcusu 3 oldu S Saylove @gny06
Haziran'nın ilk haftası ön görüşme /başlama ordayım Allah nasip ederse

Bende 5 kez farklı merkezlerde tup bebek tedavisi gormus biri olarak suanda memoriale basladim , sistemleri cok iyi , cok begendim, ayrica tedavimde cok guzel gidiyor doktorum yücel sahin,

Doğrudur, zaten herhangi bir operasyon gerektiren bir durum değil dedi. Belki de diğer doktorların göremediği bir şey görmüştür, operasyona gerek olmadığı için iyi tarafından bakalım öyleyse teşekkürler cevabınız için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…