Maşallahsağol canım şimdi aradılar 6 tane gitmiş genetiğe hayırlısı inşallahh
Amin çok teşekkür ederim darısı sizlerin başına hayırlısıylaCevabınız için teşekkürler, umarım sağlıklı bir şekilde sağlıkla alırsınız bebeğinizi kucağınıza.
Merhaba, Zorlu kelimesinin en güzel örneğiyiz biz, eşimde ileri doğrusal hareketlilik %1 sperm sayımız düşük ben de endomestriozis çikolata kisti düşük amh. Semra hocayla ilk görüşmemizi hatırlıyorum en zorlu hastalarımızdansınız dedi cümlesinin başında o an bir karamsarlık kapladı içimi yıl 2018di ama sonra topladım kendimi inancımı hiç yitirmedim hep inandım işin tuhafı normal yolla gebe kalacağıma daha çok inandım eşime her ay ben hamileyim diyordumBanada yol zorlu dedi
Siz arayınKızlar benim bugün 5.günüm embriyolarla ilgili arayacaklardı ama hala aramadılar geçmi arıyorlar 5.gün
sıkma canını canım inann doktorların heppsi haberdar oluyor benimde soner beydi doktorum ilaç dozumu yücel bey öğlen toplantısında değiştirmiş hiç beni görmedi ama hakkımda fikir sunması hepsinin danıştıklarını gösteririlk görüsmeye yücel beye gitmistim. şimdi yarına soner beye ve gönül hanıma randevu verdiklerini söylediler. işte bu durumy pek sevmiyorum zaten yücel bey beni iki saate anca tanıdı sorunlu hasta oldugum için şimdi yarın tekrardan tanısma asaması sorunları anltma falan. canım sıkıldı bu ise biraz benim
anldım anım hayırlısı bakalım ya cıktık bi yola Rabbim güldürdün yüzümüzüsıkma canını canım inann doktorların heppsi haberdar oluyor benimde soner beydi doktorum ilaç dozumu yücel bey öğlen toplantısında değiştirmiş hiç beni görmedi ama hakkımda fikir sunması hepsinin danıştıklarını gösterir
aminnnn amin canım zor yorucu bi sınav ama Allah büyükanldım anım hayırlısı bakalım ya cıktık bi yola Rabbim güldürdün yüzümüzü
Sizin hikayenizi daha önceden biliyordumMaşallahHepsi sağlıklı bir şekilde geri döner inşallah
Yarin Yucel bey izinliymis canim, benim de randevumu Umut beyle degistirdiler izin isteyip. Zaten arkadaslar da hep soyluyor, kafana takma bu durumu, farkli doktorlarin gormesi guzel bir seyilk görüsmeye yücel beye gitmistim. şimdi yarına soner beye ve gönül hanıma randevu verdiklerini söylediler. işte bu durumy pek sevmiyorum zaten yücel bey beni iki saate anca tanıdı sorunlu hasta oldugum için şimdi yarın tekrardan tanısma asaması sorunları anltma falan. canım sıkıldı bu ise biraz benim
Sperm sayınız mı yüksektiMerhaba, Zorlu kelimesinin en güzel örneğiyiz biz, eşimde ileri doğrusal hareketlilik %1 sperm sayımız düşük ben de endomestriozis çikolata kisti düşük amh. Semra hocayla ilk görüşmemizi hatırlıyorum en zorlu hastalarımızdansınız dedi cümlesinin başında o an bir karamsarlık kapladı içimi yıl 2018di ama sonra topladım kendimi inancımı hiç yitirmedim hep inandım işin tuhafı normal yolla gebe kalacağıma daha çok inandım eşime her ay ben hamileyim diyordumtek çizgiyi görünce öbür ay görceksin diyordum 23 kasım günü ben hamileyim test kalmadı dedim yine oflaya poflaya eczaneye gitti bu sefer çift çizgiydi inanamadık ama aslında en başından beri inandığımı ben de eşimde biliyordu oyüzden zorlu birşey yok Allah’ a teslimiyet içten edilen dualar sabırla beklemek hepsi bir bütün Rabbim ol deyince oluyor işte üstelik 2. Normal gebeliğim sağlıklı ilerledi bu sefer ki çok şükür darısı sizlere umudunuzu yitirmeyin olur mu güzel anne adayları ( Bu süreçte 5tüp bebek denememiz var hepsi negatif biri kimyasal gebelikti )
Hayır çok düşüktüSperm sayınız mı yüksekti
Evettt umut olsun diye yazdım tekrar inanın herşey çok güzel olcak biraz sabır sadeceSizin hikayenizi daha önceden biliyordumgeçen oturduğum yerde ne yapıyor acaba derken tekrar cika geldiniz umutlarımızı yeserrtiniz iyiki varsınız sağlıklar diliyorum.
Ben 37 yaşındayım, 2 arkadaşım daha var hamile biri 40 birisi 42 yaşında gayette güzel ilerliyor hamilelikleri doktorların inanması ya da motive etmesi önemli değil kendikendimize motive olmamız çok önemli varsın kimse inanmasın bırakın doktoru eşim inanmıyordu banaBen 39 um ama inşallah beni de motive ederler :) Cidden moral ve inanmak çok önemli. Dr lar inanıyorsa sende inanıyorsun. Hayırlısı olsun herkes için.
Allah razı olsun.Destek için teşekkürlerMerhaba, Zorlu kelimesinin en güzel örneğiyiz biz, eşimde ileri doğrusal hareketlilik %1 sperm sayımız düşük ben de endomestriozis çikolata kisti düşük amh. Semra hocayla ilk görüşmemizi hatırlıyorum en zorlu hastalarımızdansınız dedi cümlesinin başında o an bir karamsarlık kapladı içimi yıl 2018di ama sonra topladım kendimi inancımı hiç yitirmedim hep inandım işin tuhafı normal yolla gebe kalacağıma daha çok inandım eşime her ay ben hamileyim diyordumtek çizgiyi görünce öbür ay görceksin diyordum 23 kasım günü ben hamileyim test kalmadı dedim yine oflaya poflaya eczaneye gitti bu sefer çift çizgiydi inanamadık ama aslında en başından beri inandığımı ben de eşimde biliyordu oyüzden zorlu birşey yok Allah’ a teslimiyet içten edilen dualar sabırla beklemek hepsi bir bütün Rabbim ol deyince oluyor işte üstelik 2. Normal gebeliğim sağlıklı ilerledi bu sefer ki çok şükür darısı sizlere umudunuzu yitirmeyin olur mu güzel anne adayları ( Bu süreçte 5tüp bebek denememiz var hepsi negatif biri kimyasal gebelikti )
Yapisiklik ile gayette hamile kaldı esimin kuzeni ama dusuk oldu gittiği doktorlar 2 sene oyaladi kurtaj sonrasi kadını yapisiklik olmus sonra yine hamile kaldı dusuk oldu sonra bi tup bebek doktoruna gitti ultrasonda direk yapisikligini gordu histeroskopi oldu şu an 7 aylık hamile Semra hoca rahim konusunda turkiyede en iyi doktor kendisi nerden biliyorum acibadem de ismini vermek istemediğim bir doktor kendisi profesör bu arada ve amerikada bilmem ne derneğine kabul edilmiş tek turk doktormus kendisine gebelik öncesi gittim cunku riskli gebelik doktoru bana ultrason yapar yapmaz senin rahmin kalp şeklinde 3500 liraydi yanlış hatirlamiyorsam acibademde emara sokmak peşine histeroskopi yapmam lazım dedi ben ordan ciktim kalktım direk memoriale gittim Semra hanımı buldum kadin 15 dk abartmıyorum ultrason ile rahmimi inceledi 4 boyutlu çekti ve fotoğrafı verdi bana al bunu ona götür dedi aldim direk gittim Semra hocanın adını duyunca kendisi hemen geri adım attı o diyorsa tamam xedi ben şimdi Semra hocaya guvenmeseydim hem canıma para için eziyet olacaktı hem de param gidecekti Semra hoca rahimde bir sorun gördüyse güvenmelisin para için bu işi yapan biri olsaydı inan Benden ne paralar götürürdüDüşükten sonra 4 farklı doktora muayene oldum, ikisi proftu ve dedikleri şu, bu tanı ultrason ile konulamaz laporoskopi yapmadan ben sana kesin tanı koyuyorum denemez, ve gördüğüm kist yok dendi. Ben Semra hanımdan tüp bebeğe çekmeye çalışma enerjisi aldım, kromozom için gitmiştim ben oraya pgt ile tüp bebek için rahimde yapışıklık var sen zaten tüp bebek yapmalısın dedi. Kendi prof kadın dooğum doktorumunda yorumu şu; sende yapışıklık olsa hamile kalamazdın dedi (Endometriozis tanısı için)
Doğrudur, zaten herhangi bir operasyon gerektiren bir durum değil dedi. Belki de diğer doktorların göremediği bir şey görmüştür, operasyona gerek olmadığı için iyi tarafından bakalım öyleyseYapisiklik ile gayette hamile kaldı esimin kuzeni ama dusuk oldu gittiği doktorlar 2 sene oyaladi kurtaj sonrasi kadını yapisiklik olmus sonra yine hamile kaldı dusuk oldu sonra bi tup bebek doktoruna gitti ultrasonda direk yapisikligini gordu histeroskopi oldu şu an 7 aylık hamile Semra hoca rahim konusunda turkiyede en iyi doktor kendisi nerden biliyorum acibadem de ismini vermek istemediğim bir doktor kendisi profesör bu arada ve amerikada bilmem ne derneğine kabul edilmiş tek turk doktormus kendisine gebelik öncesi gittim cunku riskli gebelik doktoru bana ultrason yapar yapmaz senin rahmin kalp şeklinde 3500 liraydi yanlış hatirlamiyorsam acibademde emara sokmak peşine histeroskopi yapmam lazım dedi ben ordan ciktim kalktım direk memoriale gittim Semra hanımı buldum kadin 15 dk abartmıyorum ultrason ile rahmimi inceledi 4 boyutlu çekti ve fotoğrafı verdi bana al bunu ona götür dedi aldim direk gittim Semra hocanın adını duyunca kendisi hemen geri adım attı o diyorsa tamam xedi ben şimdi Semra hocaya guvenmeseydim hem canıma para için eziyet olacaktı hem de param gidecekti Semra hoca rahimde bir sorun gördüyse güvenmelisin para için bu işi yapan biri olsaydı inan Benden ne paralar götürürdü
Kalp atışını duyduk çok şükür sıkıntı yok şimdilik. Ama ben kucağıma alsam da stres bitmeyecek herhaldenaptın canım gittin mi inşallahh sağlıklıdır bebeğin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?