Hayırlısı olsun canım, dondurulmuşun var ilk denemeymis hem. İnşallah kendini toparla en kısa sürede yeniden transfere hazırlan. Allah sağlıkla nasip etsin.7. gün 14.7
9. gün 7,11 çıktı negatif
Çok sık girmiyorum ama hep aklımda grup, çok dua ediyorum hepimize. Sakin ol, Allah a teslim et güzel haberler gelecek inşallah.Transferim 17 den 13e çektiler kızlar dua edin şuan hastanedeyim
Etmez miyiz hiçççTransferim 17 den 13e çektiler kızlar dua edin şuan hastanedeyim
Ay insallah yaaaTüplerde de bir sıkıntı yoksa Allahın izniyle olur
Şöyleki ben daha tedaviye başlamadım şimdilik bulunduğum şehirde oraya gitmeden önceki yaptırmam gereken testleri yapıyorum buna kan pıhtılaşması da dahil keza normal şartlarda tüp bebek raporu için gerekli şartları taşımıyoruz fakat genetik problem olduğu için bir şansımızı deniycez şimdilik durum böyle..
Yaşınız kaç peki ?
Karyotip te belli oluyor evet , bundan 2-3 sene öncesine kadar yaklaşık 3 ayda sonucu çıkıyormuş . Şimdi ise 1 ay .. Tabi bulunduğunuz şehrin imkanlarına göre değişiklik gösteriyor.
Benim eşim 4 kardeşler ve eşim 3 numara ..
Kardeşinin 10 senedir çocuğu olmuyor ,bundan 2 sene öncesinde Allah'tan genetik bölümüne sevk etmiş aklıselim bi hoca da öğrenmişler ... Onca yıl boşa geçmiş düşünün...
Diğer kardeşlerinin çocukları var , bende 1 yılı aşkındır evliyim ve korunmadığım halde oluşmayınca açıksası şüphelendim ve eşimle teste gittik .
Sonuç ne yazık ki 13. ve 14. kromozomun kopması ve yapışması ,üst üste gelmiş ..
Haliyle normal yolla gebelik oluşma şansı %20 lerin altında ..
Üstelik oluşsa bile düşükle sonuçlanan çok örnek varmış araştırmalarıma göre ..
-ki bizde hiç gebelik olmadı ,çünkü sperm kalitesi yerlerde ...
Yani seninle aynı kaderi paylaşıyoruz kardeşim
yok daha biz kaç tanesini dondurucaz hastaneye bilgisini vermedik. Bu hafta bildirirz herhalde. Çözülüp yapılmayı pek uygun bulmuyorlarmış öyle demişlerdi.4 tane mi kaldı geride ?
Dondurulmuş embriyo pgt yapılıyor muydu ?
10 embriyon oluşmuş ve 5’i pgt ‘ye uygundu yanlış mı hatırlıyorum ?yok daha biz kaç tanesini dondurucaz hastaneye bilgisini vermedik. Bu hafta bildirirz herhalde. Çözülüp yapılmayı pek uygun bulmuyorlarmış öyle demişlerdi.
Ee çok güzel bi gelişme bu ..kızlar benım 11 pgt giden vardı. şimdi hastaneyi aradım kaliteleri hakkında bilgi verilmemişti. 7 tane 6aa 2 tane 5aa 2 tane 4ab var. bu 4ab sağlıklı gelen oldu mu? benım bir önce yolladıklarım 4aa ve 4bb di sağlıklı gelmemişti
Bugün 9.gün test günüm kan tahlili sonucum 249
Tebrikler canım hayırlı olsun sağlıkla ilerlesinBugün 9.gün test günüm kan tahlili sonucum 249cuma günü tekrar kan vereceğim.
hayırlı olsun canım inşallah sağlıkla ilerlerBugün 9.gün test günüm kan tahlili sonucum 249cuma günü tekrar kan vereceğim.
Hayırlı olsun, sağlıkla devam etsin inşallah. Nasıl sevindimBugün 9.gün test günüm kan tahlili sonucum 249cuma günü tekrar kan vereceğim.
İnşallaaah çok teşekkür ederimTebrikler canım hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin
İnşallaah çok sağolunhayırlı olsun canım inşallah sağlıkla ilerler
Amin inşallaahh çok sağolunn :)Hayırlısı olsun canım, dondurulmuşun var ilk denemeymis hem. İnşallah kendini toparla en kısa sürede yeniden transfere hazırlan. Allah sağlıkla nasip etsin.
Evet ama pfgt yaptırmamıştık biz :)10 embriyon oluşmuş ve 5’i pgt ‘ye uygundu yanlış mı hatırlıyorum ?
Hayırlı olsun, sağlıkla devam etsin inşallah. Nasıl sevindimböyle güzel haberler gelsin hep
Masallah sana hepsi cok guzelmis insalah genetikten de guzel haberler alacak ve pozitifi yakalayacaksın, Allahin izniylekızlar benım 11 pgt giden vardı. şimdi hastaneyi aradım kaliteleri hakkında bilgi verilmemişti. 7 tane 6aa 2 tane 5aa 2 tane 4ab var. bu 4ab sağlıklı gelen oldu mu? benım bir önce yolladıklarım 4aa ve 4bb di sağlıklı gelmemişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?