Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Çok guzel bir değer tebrik ederim sağlıkla gelsin ya hic belirtiniz oldu mu benim cuma günü test günüm dünden beri çok belim ağrıyor acaba psikolojik mi yapıyorum emin olamadım
Bana mı dediniz emin olamadım ama
Belim hep ağrıyordu kuyruk sokumum dahil 3 gündür kasık ağrısı var ve sürekli devam eden göz kararması baş dönmesi gibi güzel haberlerinizi bekliyoruz

Arkadaşlar bu arada Anadolu yakasında idil eczanesi gibi tup bebek ilaçlarını ekonomik veren eczane var mi,biliyor musunuz?
Simdi hastane aradi ilave ilaç verdi, tekrardan Avrupa yakasına geçmek zor olacak

Arkadaşlar bu arada Anadolu yakasında idil eczanesi gibi tup bebek ilaçlarını ekonomik veren eczane var mi,biliyor musunuz?
Simdi hastane aradi ilave ilaç verdi, tekrardan Avrupa yakasına geçmek zor olacak
Merhabalar , nasil gecti gorusmen ben de sabah ordaydim keske gorusseydik haberlesip ben de ilave alicam bana da yetmeyecek ilaclarim.

Canım benim harika bir haber buu sağlıkla gelsin inşallah minnoşşş

Yaaa nasıl sevindim anlatamam tebrik ederim darısı başıma

Çok sevindim darısı başımıza Allah tamamına erdirsin

Merhabalar , nasil gecti gorusmen ben de sabah ordaydim keske gorusseydik haberlesip ben de ilave alicam bana da yetmeyecek ilaclarim

Merhabalar , nasil gecti gorusmen ben de sabah ordaydim keske gorusseydik haberlesip ben de ilave alicam bana da yetmeyecek ilaclarim.
Iyi geçti çok şükür gecen tedavi iptal olmuştu bakalum bunda devam edecekmiyiz..ilacı sonradan söylemeleri kötü oldu
Simdi ilaç arıyorum Anadolu yakasındaki depolarda yok ..

yaaaa süper haber canım bak umut oldun bile bize çok şükür inşallahhh sağlıkla gelir canım :))))

Muhtesem haber cok guzel oldu böyle haberler almamız.. maşallah sağlıkla hayirla kucağınıza almak nasip olsun inşallah

Ben 35 eşim 36 ve Memorial de Yücel Bey'in hastasıyım. Eşimde morfoloji %1-2 şeklinde sayı düşük hız düşük. Bende hiç sorun yok. İkidir burada yaptırıyorum. Gebelikten olumlu sonuç gelmedi. Transfer kısmına geçemedik. Bende neden genetikten sağlıklı gelmiyor sperm kaynaklı demi diyince. Yücel bey tüp bebekte %85 yumurta kalitesi %15 spern etkili dedi. Bende bir sey yoktu o zaman ilaçlar mi benim yumurta kalite mi etkiliyor dedim. Tabiki dedi. Çünkü biz spermi seçebiliyoruz ama yumurta da ne çıkarsa onu alıp ona işlem yapıyoruz dedi. Bilgi anlamında benim edindiğim bu yönde 18-20 arası başlayacağım tekrat bakalım

Tesekkur ederim bilgi için bende bir ara görüştüğümde kadın faktörü daha önemli dediler..siz daha öncesinde tedaviye başladığınızda hiç takviye vs aldınız mı, takviyeler cok etkili diyen cok arkadaş var burada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…