Bana mı dediniz emin olamadım amaÇok guzel bir değer tebrik ederim sağlıkla gelsinya hic belirtiniz oldu mu benim cuma günü test günüm dünden beri çok belim ağrıyor acaba psikolojik mi yapıyorum emin olamadım
Bu üzüntü simgesi sevinç olarak kabul ediyoruz ... Rabbim gününe gün katarak inş kucağına da almayı nasip eylesin ..Bugün 9.gün test günüm kan tahlili sonucum 249cuma günü tekrar kan vereceğim.
Tabii kiiiii hatta mutluluk gözyaşları ama forumda farklı çıktıBu üzüntü simgesi sevinç olarak kabul ediyoruz ... Rabbim gününe gün katarak inş kucağına da almayı nasip eylesin ..
Cok guzelBugün 9.gün test günüm kan tahlili sonucum 249cuma günü tekrar kan vereceğim.
Cok sevindim canim, Allah saglikla devam ettirsin ve kucaginiza almayi nasip etsin. Tebrik ederimBugün 9.gün test günüm kan tahlili sonucum 249cuma günü tekrar kan vereceğim.
AminCok guzelmaşallah cok mutlu oldum hepimize umut oluyorsunuz böyle sonuçlar gelince..Rabbım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Çok çok teşekkür ederim güzel dileklerinizeCok sevindim canim, Allah saglikla devam ettirsin ve kucaginiza almayi nasip etsin. Tebrik ederim
Merhabalar , nasil gecti gorusmen ben de sabah ordaydim keske gorusseydik haberlesipArkadaşlar bu arada Anadolu yakasında idil eczanesi gibi tup bebek ilaçlarını ekonomik veren eczane var mi,biliyor musunuz?
Simdi hastane aradi ilave ilaç verdi, tekrardan Avrupa yakasına geçmek zor olacak
Canım benim harika bir haber buupastelmom cgdm5525 B BBUSRA4192 C Civcivle01 pucky06 B beyhude58 D dengtev Guney_ Y yldz90 N Nesliist ve
etiketlemeyi unuttugum arkadaslar
Assolist gibi en son geldimkusura bakmayin. cok sagolun merak edip sormussunuz ozel bi labta vereyim dedim, korona korkusundan, onlarda da gec cikti sonuc
9. gun degerim 243 cikti, sukurler olsuncok emekli bir yol oldu ama karsiligini alinca tum zorluklari unutuluyormus insallah tamamina erdigini de gormek nasip olur.
Yaaa nasıl sevindim anlatamam tebrik ederim darısı başımapastelmom cgdm5525 B BBUSRA4192 C Civcivle01 pucky06 B beyhude58 D dengtev Guney_ Y yldz90 N Nesliist ve
Assolist gibi en son geldimkusura bakmayin. cok sagolun merak edip sormussunuz ozel bi labta vereyim dedim, korona korkusundan, onlarda da gec cikti sonuc
9. gun degerim 243 cikti, sukurler olsuncok emekli bir yol oldu ama karsiligini alinca tum zorluklari unutuluyormus insallah tamamina erdigini de gormek nasip olur.
Çok sevindim darısı başımıza Allah tamamına erdirsinpastelmom cgdm5525 B BBUSRA4192 C Civcivle01 pucky06 B beyhude58 D dengtev Guney_ Y yldz90 N Nesliist ve
Merhabalar , nasil gecti gorusmen ben de sabah ordaydim keske gorusseydik haberlesipben de ilave alicam bana da yetmeyecek ilaclarim
Iyi geçti çok şükür gecen tedavi iptal olmuştu bakalum bunda devam edecekmiyiz..ilacı sonradan söylemeleri kötü olduMerhabalar , nasil gecti gorusmen ben de sabah ordaydim keske gorusseydik haberlesipben de ilave alicam bana da yetmeyecek ilaclarim.
yaaaa süper haber canım bak umut oldun bile bize çok şükür inşallahhh sağlıkla gelir canım :))))pastelmom cgdm5525 B BBUSRA4192 C Civcivle01 pucky06 B beyhude58 D dengtev Guney_ Y yldz90 N Nesliist ve
Muhtesem haberpastelmom cgdm5525 B BBUSRA4192 C Civcivle01 pucky06 B beyhude58 D dengtev Guney_ Y yldz90 N Nesliist ve
Ben 35 eşim 36 ve Memorial de Yücel Bey'in hastasıyım. Eşimde morfoloji %1-2 şeklinde sayı düşük hız düşük. Bende hiç sorun yok. İkidir burada yaptırıyorum. Gebelikten olumlu sonuç gelmedi. Transfer kısmına geçemedik. Bende neden genetikten sağlıklı gelmiyor sperm kaynaklı demi diyince. Yücel bey tüp bebekte %85 yumurta kalitesi %15 spern etkili dedi. Bende bir sey yoktu o zaman ilaçlar mi benim yumurta kalite mi etkiliyor dedim. Tabiki dedi. Çünkü biz spermi seçebiliyoruz ama yumurta da ne çıkarsa onu alıp ona işlem yapıyoruz dedi.Dogru söylüyorsunuz aslında ama bana söyle söylenmişti ,tup bebek te morfoloji seçim olduğundan dolayı önemli değil diye.esimin morfoloji %2 gelmişti en son.
Ben daha önce aret kamar da ve sonra Ali Osman koyuncuoglu diye bir dr da yaptırmıştım.
Siz peki daha öncesinde yaptırdınız mi herhangi bir işlem? Ayrica kaç yasindasiniz?
Tesekkur ederim bilgi içinBen 35 eşim 36 ve Memorial de Yücel Bey'in hastasıyım. Eşimde morfoloji %1-2 şeklinde sayı düşük hız düşük. Bende hiç sorun yok. İkidir burada yaptırıyorum. Gebelikten olumlu sonuç gelmedi. Transfer kısmına geçemedik. Bende neden genetikten sağlıklı gelmiyor sperm kaynaklı demi diyince. Yücel bey tüp bebekte %85 yumurta kalitesi %15 spern etkili dedi. Bende bir sey yoktu o zaman ilaçlar mi benim yumurta kalite mi etkiliyor dedim. Tabiki dedi. Çünkü biz spermi seçebiliyoruz ama yumurta da ne çıkarsa onu alıp ona işlem yapıyoruz dedi.Bilgi anlamında benim edindiğim bu yönde 18-20 arası başlayacağım tekrat bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?