Olleyy cokk cok sevindim canim benim, Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah su gibi aksin hamileligin@pastelkizcgdm5525 @BBUSRA4192 @Civcivle01 pucky06 B beyhude58 D dengtev Guney_ @yldz90 N Nesliist ve
etiketlemeyi unuttugum arkadaslar
Assolist gibi en son geldimkusura bakmayin. cok sagolun merak edip sormussunuz ozel bi labta vereyim dedim, korona korkusundan, onlarda da gec cikti sonuc
9. gun degerim 243 cikti, sukurler olsuncok emekli bir yol oldu ama karsiligini alinca tum zorluklari unutuluyormus insallah tamamina erdigini de gormek nasip olur.
Yaa ne verdiler ki bulamadin canim acaba? Benim de gonal f dozum artti biraz miniklerim oldugu icin .Iyi geçti çok şükür gecen tedavi iptal olmuştu bakalum bunda devam edecekmiyiz..ilacı sonradan söylemeleri kötü oldu
Simdi ilaç arıyorum Anadolu yakasındaki depolarda yok ..
Canim sen nerdesin hic sesin cikmiyor, yolunda mi herseyBen 35 eşim 36 ve Memorial de Yücel Bey'in hastasıyım. Eşimde morfoloji %1-2 şeklinde sayı düşük hız düşük. Bende hiç sorun yok. İkidir burada yaptırıyorum. Gebelikten olumlu sonuç gelmedi. Transfer kısmına geçemedik. Bende neden genetikten sağlıklı gelmiyor sperm kaynaklı demi diyince. Yücel bey tüp bebekte %85 yumurta kalitesi %15 spern etkili dedi. Bende bir sey yoktu o zaman ilaçlar mi benim yumurta kalite mi etkiliyor dedim. Tabiki dedi. Çünkü biz spermi seçebiliyoruz ama yumurta da ne çıkarsa onu alıp ona işlem yapıyoruz dedi.Bilgi anlamında benim edindiğim bu yönde 18-20 arası başlayacağım tekrat bakalım
İlaç olarak ilave menogon yazdılar,neden yazıldı bilemedim..fena da değil demişti halbuki Gönül hoca.anadolu yakasında bulamadım o ilacı muadilini aldim,merional diye..tabi hemşirenin dr a danışmasiyla aldim muadilYaa ne verdiler ki bulamadin canim acaba? Benim de gonal f dozum artti biraz miniklerim oldugu icin .
Menagone yumurta kalitesini daha iyi koruyor diye biliyorum az yumurtası olanlardaİlaç olarak ilave menogon yazdılar,neden yazıldı bilemedim..fena da değil demişti halbuki Gönül hoca.anadolu yakasında bulamadım o ilacı muadilini aldim,merional diye..tabi hemşirenin dr a danışmasiyla aldim muadil
evet daha önce asla böyle bırseyle karsılasmamıştım 30 ymurtadan 3 adet 4aa ve 4bb cıkmıstıEe çok güzel bi gelişme bu ..
7 tane 6AA kalitesi şahane değil mi
insallah canım insallahMasallah sana hepsi cok guzelmis insalah genetikten de guzel haberler alacak ve pozitifi yakalayacaksın, Allahin izniyle
o kdr sevindim ki biliyordum bu haberi alcağımızı tebrik ederim canım@pastelkizcgdm5525 @BBUSRA4192 @Civcivle01 pucky06 B beyhude58 D dengtev Guney_ @yldz90 N Nesliist ve
Assolist gibi en son geldimkusura bakmayin. cok sagolun merak edip sormussunuz ozel bi labta vereyim dedim, korona korkusundan, onlarda da gec cikti sonuc
9. gun degerim 243 cikti, sukurler olsuncok emekli bir yol oldu ama karsiligini alinca tum zorluklari unutuluyormus insallah tamamina erdigini de gormek nasip olur.
Çok çok mutlu oldum, bugün iki güzel haber@pastelkizcgdm5525 @BBUSRA4192 @Civcivle01 pucky06 B beyhude58 D dengtev Guney_ @yldz90 N Nesliist ve
Bana da pazartesi eklemisti 4.gunde, yumurta gelisimi icin destekleyici demisti. Bir de LH hormonu icin sanirim onu tam anlayamadim okadar tibbi detayi aklimda tutamiyorum artikİlaç olarak ilave menogon yazdılar,neden yazıldı bilemedim..fena da değil demişti halbuki Gönül hoca.anadolu yakasında bulamadım o ilacı muadilini aldim,merional diye..tabi hemşirenin dr a danışmasiyla aldim muadil
Ahhhh ahhhh nasıl güzel haber , nasıl....@pastelkizcgdm5525 @BBUSRA4192 @Civcivle01 pucky06 B beyhude58 D dengtev Guney_ @yldz90 N Nesliist ve
Canım nasıl gelişti ?Transferim 17 den 13e çektiler kızlar dua edin şuan hastanedeyim
Insallah öyle etki eder yumurtalarimiza,güzel güzel sonuçlar alırız Allah in izniyleMenagone yumurta kalitesini daha iyi koruyor diye biliyorum az yumurtası olanlarda
Evet doğru hemsire lh da demişti, yumurta kalitesini arttırmak içinmiş..inşallah öyle de reaksiyon verir bizlerdeBana da pazartesi eklemisti 4.gunde, yumurta gelisimi icin destekleyici demisti. Bir de LH hormonu icin sanirim onu tam anlayamadim okadar tibbi detayi aklimda tutamiyorum artik
Ahh canım işyerinde yoğunumCanim sen nerdesin hic sesin cikmiyor, yolunda mi hersey
Aynı durumu gecen hafta yasadim7. gün 14.7
9. gün 7,11 çıktı negatif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?