Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Olleyy cokk cok sevindim canim benim, Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah su gibi aksin hamileligin

Iyi geçti çok şükür gecen tedavi iptal olmuştu bakalum bunda devam edecekmiyiz..ilacı sonradan söylemeleri kötü oldu
Simdi ilaç arıyorum Anadolu yakasındaki depolarda yok ..
Yaa ne verdiler ki bulamadin canim acaba? Benim de gonal f dozum artti biraz miniklerim oldugu icin .

Canim sen nerdesin hic sesin cikmiyor, yolunda mi hersey

Yaa ne verdiler ki bulamadin canim acaba? Benim de gonal f dozum artti biraz miniklerim oldugu icin .
İlaç olarak ilave menogon yazdılar,neden yazıldı bilemedim..fena da değil demişti halbuki Gönül hoca.anadolu yakasında bulamadım o ilacı muadilini aldim,merional diye..tabi hemşirenin dr a danışmasiyla aldim muadil

Menagone yumurta kalitesini daha iyi koruyor diye biliyorum az yumurtası olanlarda

o kdr sevindim ki biliyordum bu haberi alcağımızı tebrik ederim canım

Çok çok mutlu oldum, bugün iki güzel haber Allah tamamına erdirsin canım. Sanki biliyordum senin olumlu geleceğini. Çok şükür Allah'a. Sağlıkla kucağımıza alalım inşallah

Bana da pazartesi eklemisti 4.gunde, yumurta gelisimi icin destekleyici demisti. Bir de LH hormonu icin sanirim onu tam anlayamadim okadar tibbi detayi aklimda tutamiyorum artik

Ahhhh ahhhh nasıl güzel haber , nasıl....
Rabbim hayırlısıyla tez vakitte , sıkıntısız , stressiz bi avazda kucağına kondursun
İnan içim kıpır kıpır oldu , çok mutlu ol inş

Merhaba hayırlı olsun öncelikle merak ettiğim bir durum var geçen sefer 2 tane göndermissiniz 2 tane mi 5.güne ulaşmıştı, Yani gecen sefer 2 adet olup bu sefer 11 adet mi gelisti ?

Amin ben de çok üzüldüm sizler adına ama tekrar tekrar deneyeceğiz yapılacak birşey yok hayırlısı sizlerin embriyolarinız pgt li miydi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…