- 17 Eylül 2020
- 529
- 392
- 23
- 33
sperm azlığına göre gayet iyi çıkmış döllenma sayın falan canım bu olmadı ama illa biri olacaktır Allahın izniyleBende çok üzülüyorum bu kadar emek acı boşa gidiyo ama herseyin hayirlisi demek ki daha zamanı varmıs :)
35 yumurta toplandi havuz yontemiyle degil normal
32 olgun cikti 27 dollendi geriye 24 kaldi 1 transfer oldu
Çok sagol tüm isteyenlere nasip olur insallahsperm azlığına göre gayet iyi çıkmış döllenma sayın falan canım bu olmadı ama illa biri olacaktır Allahın izniyle
Boşver olmuş sonuçta boşver :)Yani aslinda bende oyle dusundum normal olsa pgt mi olcakti diye
Ama doktor 2 3 defa yaptialim yaptirmak gerekli deyince eger tutmazsa geri kendimizi suclamayalim diye yaptirmak istedik
Ve bence hicte gerek yoktu cunku genetik bi prblem yok zaten ama o piskolojiyle 2 tane gonderdik
Allah şifa versin canımmm eşin içinde. senin kaçıncı denemenya inan o kadar karışık ki canım aslında bu olay sağlıklı gelip tutmayanda oluyor tutmayınca açıklayamıyorlar da sadece pgt l tutma oranı daha yüksek diyorlar ama eminde olamıyoruz biz mecbur yaptırıyoruz eşimde translakasyon var diye
2 kere denemiştim canım ben devlette 2 side düşük oldu öyle olunca araştırdık eşimde translakosyon çıktı ortaya memorialde pgt li ilk olacakAllah şifa versin canımmm eşin içinde. senin kaçıncı denemen
İyi geçti uzanıyorum sürekli. Şimdi sağlık ocağına geldim iğnem warCanım nasıl gelişti ?
Haberlerini bekliyoruz ... ?
Sizin sorun neydi peki neden istediler pgt yapmaniBoşver olmuş sonuçta boşver :)
Hadiii güzel haberler alırsınız inşallah :)2 kere denemiştim canım ben devlette 2 side düşük oldu öyle olunca araştırdık eşimde translakosyon çıktı ortaya memorialde pgt li ilk olacak
Bizim eşimde morfoloji %1 di o yüzden istedi ama bende de çikolata kisti yok ama hastalığı var demişti doktor. Doktorumuz Beril Yüksel sizinki?Sizin sorun neydi peki neden istediler pgt yapmani
Bide doktorun kimdi :)
Anladim bu defa guzel haberlerini aliriz insallah :)Bizim eşimde morfoloji %1 di o yüzden istedi ama bende de çikolata kisti yok ama hastalığı var demişti doktor. Doktorumuz Beril Yüksel sizinki?
morofloji çok etkilemiyor diye biliyorum canım merak etme bizim de soner düzgünerBizim eşimde morfoloji %1 di o yüzden istedi ama bende de çikolata kisti yok ama hastalığı var demişti doktor. Doktorumuz Beril Yüksel sizinki?
Cok iyi bi doktor gerecektenmorofloji çok etkilemiyor diye biliyorum canım merak etme bizim de soner düzgüner
bildiğim kadarıyla girmiyor canım soner bey transfereCok iyi bi doktor gerecekten
Soner bey trasnfere giriyo mu benim transferimi yucel bey yapmisti da
Kolay gelsin canim sakın stres yapma birak herseyi oldugu kadar, kendini yormadanAhh canım işyerinde yoğunumneyseki hastalanıp tedaviye başlamak için gün sayıyorum. 18-20 arası bakalım bekliyoruz. Sen ne durumdasın canım benim
İnsallah canimEvet doğru hemsire lh da demişti, yumurta kalitesini arttırmak içinmiş..inşallah öyle de reaksiyon verir bizlerde
Canim benim takipleri de transferi de Yucel bey yaptiEluard canim senin transferini kim yapmisti acaba ?
Benim bu transfer sürecinde 2 kere muayene olmuştum onada :)morofloji çok etkilemiyor diye biliyorum canım merak etme bizim de soner düzgüner
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?