Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Bende çok üzülüyorum bu kadar emek acı boşa gidiyo ama herseyin hayirlisi demek ki daha zamanı varmıs :)
35 yumurta toplandi havuz yontemiyle degil normal
32 olgun cikti 27 dollendi geriye 24 kaldi 1 transfer oldu
sperm azlığına göre gayet iyi çıkmış döllenma sayın falan canım bu olmadı ama illa biri olacaktır Allahın izniyle

Boşver olmuş sonuçta boşver :)

Allah şifa versin canımmm eşin içinde. senin kaçıncı denemen

Ahh canım işyerinde yoğunum neyseki hastalanıp tedaviye başlamak için gün sayıyorum. 18-20 arası bakalım bekliyoruz. Sen ne durumdasın canım benim
Kolay gelsin canim sakın stres yapma birak herseyi oldugu kadar, kendini yormadan Ben bildigin gibi devam ediyorum canimcim haftaya toplama yapilacak , insnilmaz cok ilac aldim bu tedavide sonucu da deger olacak insallah

Kızlar slm bu ara gebelik olursa riske atmamak adına kanda pıhtılaşma mevzusunu araştırıyorum benim yaptırdığım tromboli Paneli böyle benimkine benzeyen varmı birde bu konularda bilgisi olan var mı

Evet size sormuştum☺ peki pgt li daha kaliteli olmasına rağmen neden tutmadığına dair bir yorum yaptılar mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…