Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Cnm pgtsiz transfer olmayı dene
Benim kendiliğinden bir tane hamileliğim olmuştu. Trizomi 21 çıkmıştı. Kalbi 10. Haftada durmuştu. Zaten sağlıklı gelse sorun yok. Sağlıklı bu şekilde gelmiyor. Dediğini sağlıklı gelse transfer olsa tutmasa aman yapmayın pgt derim ama suan yaptırdığım halde sağlıklı gelmiyor cesaret edemem

Neden acaba ?
Benim 1 tane pgt yapilmis embriyom var kalanlari yailmadi
Kalanlarini 2 transfer etirebiliyomuyum
Yani pgtli sağlıklı gelen Embriyo kaliteli olduğu için bölünme ihtimali yüksek bulunduğu için pgtli de cift transfer yapmıyorlar. Ama pgtsizler için yapabilirler danismanda fayda var

Arkadaslar merhaba ilk negatif transferimden sonra boyle icimden sglamak geliyor arada 2. Transfer icinde bunu yapma diyorum ama aglayincada rahatliyorum cok duygusallastim sacmaxsapan bisi olunca direk gozumden yas akiyor boyle yasayan oldumu

Arkadaslar merhaba ilk negatif transferimden sonra boyle icimden sglamak geliyor arada 2. Transfer icinde bunu yapma diyorum ama aglayincada rahatliyorum cok duygusallastim sacmaxsapan bisi olunca direk gozumden yas akiyor boyle yasayan oldumu
Ahh olmaz mi canim ben de duygugecisleri yasadim sık sık zamanla azaliyor tabi, cok normal boyle olman duygusal canlilariz .. insallah sevinc gozyaslarimiz da dökülsün yakin zamanda

Memorialle aşı hakkında konuşan oldu mu acaba. Ben temmuzda görüşmeye gideceğim aşı yaptırsam mı kararsız kaldım

Memorialle aşı hakkında konuşan oldu mu acaba. Ben temmuzda görüşmeye gideceğim aşı yaptırsam mı kararsız kaldım
Ben konuştum hatta Yücel Bey olabilirsin dedi bende sinovac oldum. Diğerini tercih edemedim. Bari aşı oluyorum intaktif olan aşı olan sinovac olayım dedim kaldı ki ben şuan bir iki güne hastalanmayi bekliyorum tedaviye başlayacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…