6AB, 4AA, 5AB kaliteleri bu sekildeydicnm pgt gidenler hangi kalitedeydi.. bir de yaşın kaç?
Genetik yani pgt yapıldıysa kesin yapmıyorlar.Arkadaslar ikinci denemede iki embriyo transfer ediliyo mu istege bagli ?
Benim kendiliğinden bir tane hamileliğim olmuştu. Trizomi 21 çıkmıştı. Kalbi 10. Haftada durmuştu. Zaten sağlıklı gelse sorun yok. Sağlıklı bu şekilde gelmiyor. Dediğini sağlıklı gelse transfer olsa tutmasa aman yapmayın pgt derim ama suan yaptırdığım halde sağlıklı gelmiyor cesaret edememCnm pgtsiz transfer olmayı dene
6AB, 4AA, 5AB kaliteleri bu sekildeydicnm pgt gidenler hangi kalitedeydi.. bir de yaşın kaç?
Neden acaba ?Genetik yani pgt yapıldıysa kesin yapmıyorlar.
kaliteleri de iyiymiş. Rabbim hayırlı zamanı biliyor6AB, 4AA, 5AB kaliteleri bu sekildeydiyaş 35 1986 doğumluyum. Amh 1,43 çıktı. Mart 2021 baktırdım.
Genetikten haber cikti miyaaa yarın bir arayayım ben tesekkurler canım
Hepimize güzel haberler versin tattırsınkaliteleri de iyiymiş. Rabbim hayırlı zamanı biliyor
Yani pgtli sağlıklı gelen Embriyo kaliteli olduğu için bölünme ihtimali yüksek bulunduğu için pgtli de cift transfer yapmıyorlar. Ama pgtsizler için yapabilirler danismanda fayda varNeden acaba ?
Benim 1 tane pgt yapilmis embriyom var kalanlari yailmadi
Kalanlarini 2 transfer etirebiliyomuyum
Anladin TesekurlerYani pgtli sağlıklı gelen Embriyo kaliteli olduğu için bölünme ihtimali yüksek bulunduğu için pgtli de cift transfer yapmıyorlar. Ama pgtsizler için yapabilirler danismanda fayda var
yarın cıkarmıs canım sabırsızlıkla bekliyorumGenetikten haber cikti mi
Benim biraz agrim olmustu bir de opu sonrasi gibi az kanama da yapti canim.rahim filminden sonra kanaması olan oldu mu arkadaslar?
Evet benim olmuştu çok azrahim filminden sonra kanaması olan oldu mu arkadaslar?
Ahh olmaz mi canimArkadaslar merhaba ilk negatif transferimden sonra boyle icimden sglamak geliyor arada 2. Transfer icinde bunu yapma diyorum ama aglayincada rahatliyorum cok duygusallastim sacmaxsapan bisi olunca direk gozumden yas akiyor boyle yasayan oldumu
Ben konuştumMemorialle aşı hakkında konuşan oldu mu acaba. Ben temmuzda görüşmeye gideceğim aşı yaptırsam mı kararsız kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?