Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Ovitrella kullanıldığında hcg değeri tahminen kaç çıkıyor ?
Hic bilemiyorum rakamsal olarak, ama icinde hcg oldugu icin erken test yapmak yalanci pozitif gosterebilir. Net sonuc almak icin aslinda doktorun verdigi gunde yapmak lazim tabii ama bekleyemiyoruz genelde

Yok canm ilaçlıydı.. Ovittelle vurulmadm yarın belki kan veririm. Bugün hava alanına otobüsle geldim inşalla bişi olmamıştır çok sarsıldım
Korkma canim, ben de sandalyeden dustum sakinan goze cop batiyor iste, rahat olmak lazim biraz. Kucuk bi yerdeyim tatilde, muayeneye gidemedim ama beta baktirdim bisey olmus mudur diye ancak kanama da olmadigi icin icim rahat.

Guney_
Nasılsın ?
Nasıl geçti , gelişmelerini bildir lütfen

@Zumra77
Rabbim güzel haberle sonuçlandırmayı nasip eylesin , problem neydi ? Hangi dr la görüştünüz ?
Merhaba canım, iyi gecti yarinki telefonlarini bekliyorum sabirsizlikla. 7 tane yumurta toplandi insallah sonuc da guzel olur hayirlisiyla

Merhaba nerede laparoskopi oldunuz acaba

Geçmiş olsun benim de sol tüpümde hidrosalpinks var ve ameliyat olmam gerek.acaba sizin tüpü almadılar mı

Hayırlı olsun canım rabbim ibşallah emeklerinin karşılığını hayırlısıyla versin

Kızlar polikistik over sendromu için önere biliceğiniz bir doktor var mı o doktorla ilerliyen var mı sonuçlarınızı yazar mısınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…