Ovitrella kullanıldığında hcg değeri tahminen kaç çıkıyor ?Senin naturel miydi transferin canim? Eger ovitrelle kullandiysan, onun icindeki hcg nin etkisi gecsin diye beklemek iyi olur, 12 gun suruyor etkisi diye biliyorum.
Kullanmadiysan da bence 7. gunu bekle kan icin
Hic bilemiyorum rakamsal olarak, ama icinde hcg oldugu icin erken test yapmak yalanci pozitif gosterebilir. Net sonuc almak icin aslinda doktorun verdigi gunde yapmak lazim tabii ama bekleyemiyoruz geneldeOvitrella kullanıldığında hcg değeri tahminen kaç çıkıyor ?
Korkma canim, ben de sandalyeden dustumYok canm ilaçlıydı.. Ovittelle vurulmadm yarın belki kan veririm. Bugün hava alanına otobüsle geldim inşalla bişi olmamıştır çok sarsıldım
Evet iste o kisi benim :)) dayanamayip 7. Gun yaptim ovitrella kulanmama ragmenHic bilemiyorum rakamsal olarak, ama icinde hcg oldugu icin erken test yapmak yalanci pozitif gosterebilir. Net sonuc almak icin aslinda doktorun verdigi gunde yapmak lazim tabii ama bekleyemiyoruz genelde
Merhaba canım, iyi gecti yarinki telefonlarini bekliyorum sabirsizlikla. 7 tane yumurta toplandi insallah sonuc da guzel olur hayirlisiyla
İyiyim canim kwfam anca kendine geldi , narkozdan bugun uzay boslugunda gibiydim
Ben 6 . Gun kan verdim degerim 20 cıktiOvitrella kullanıldığında hcg değeri tahminen kaç çıkıyor ?
Hadi bakalım çocuk cıvıltılarindan başın dönsün inşallahİyiyim canim kwfam anca kendine geldi , narkozdan bugun uzay boslugunda gibiydimyarin icin sabirsizlaniyorum
Insallah cok guzel sonuclar alacağınız ve sonunun hayirli güzel haberlerin geldiği bir yarin başlasın inşallahİyiyim canim kwfam anca kendine geldi , narkozdan bugun uzay boslugunda gibiydimyarin icin sabirsizlaniyorum
Aminnn insallahInsallah cok guzel sonuclar alacağınız ve sonunun hayirli güzel haberlerin geldiği bir yarin başlasın inşallah
Aminnn insallah hepimiz o guzel gunleri bir an once görelimHadi bakalım çocuk cıvıltılarindan başın dönsün inşallah
Merhaba nerede laparoskopi oldunuz acaba10 gün önce laparoskopi ile sol tüpüm kapatıldı en az 2 ay bekleyeceğim zaten ama ilk aşı 26 hazitnada ikinci doz bayrama gelir ikinci dozdan sonra bir iki ay daha mı beklemeliyim ona emin olamadım hemşire hattına sordum bakalım ne yazacaklar
Geçmiş olsun benim de sol tüpümde hidrosalpinks var ve ameliyat olmam gerek.acaba sizin tüpü almadılar mıSaol canım iyiyim iyi geçti sol tüpü kapattılar sağ sağlamış Oraya bir işlem yapmadılar aynı anda Aysu hoca Rahime çizik attı artık 2 ay sonra transfer olacak Semra hoca naturel transfer olacak dedi transferini natural yapan var mı aramızda
Benim muhtemelen cuma günü olacaktır, daha henüz catlatma iğnesi dahi kullanmadim. Bugun surec belli olacak,tekrar kontrole gidecegim.Aminnn insallahsenin nezaman yarin mi opu günün?
Tüpü bağladılar benim almadılar eğer dış gebelik olursa tüpü alıyorlarGeçmiş olsun benim de sol tüpümde hidrosalpinks var ve ameliyat olmam gerek.acaba sizin tüpü almadılar mı
Ben memorial Şişli de oldum biraz pahalı oldu ama her süreç tek yerde olsun istedimMerhaba nerede laparoskopi oldunuz acaba
İlk denememiydi ?Ben 6 . Gun kan verdim degerim 20 cıkti
Ama negatifmis ovitrella vuruldugum icin oyle cikmis
Hayırlı olsun canım rabbim ibşallah emeklerinin karşılığını hayırlısıyla versinMerhabalar kizlar Bizde bugün sürece başladık iki doktorla görüştüm güleryüzlüler güven verici konuşmaları süreci en ince ayrıntısına kadar anlatmalari ve samimiyetlerini çok beğendim gerçekten profosyenelliklerini hissediyorsunuz ben gayet memnun kaldım uzaktan geldiğimiz içinde randevu konusunda yardımcı olacaklarını söylediler hadi hayırlı olur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?