Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Benim muhtemelen cuma günü olacaktır, daha henüz catlatma iğnesi dahi kullanmadim. Bugun surec belli olacak,tekrar kontrole gidecegim.
Hadi insallah doğru zamanda guzel sonuclarla olsun , folukuller 20 mm civarina gelince yaptırıyorlar catlatma ignesini senin de olduysa sonrasi bildigimiz gibi

Benim bugün randevum vardı adetin 5. Günü 6 yumurta saydı doktor toplamda çok canım sıkıldı . Çok az sanki . Doktor normalin biraz altı dedi . Amh 1.50 .toplamsda daha da azalıyor mu acaba ?

Benim bugün randevum vardı adetin 5. Günü 6 yumurta saydı doktor toplamda çok canım sıkıldı . Çok az sanki . Doktor normalin biraz altı dedi . Amh 1.50 .toplamsda daha da azalıyor mu acaba ?
Benimde amh iyiydi 20 yumurta toplandı ama Olgun 7 yumurta çıktı önemli olan Olgun spermi dölleyebilecek yumurtan olması

Çok iyi toplanmış . İnşallah gönlünüze göre olur .Darısı bize olsun
Önemli olan doktor ne diyor? Mesela ben hastalanmayi bekliyorum. Yücel Bey gelmeden folikül sayısını bana şöyle az ise gelme derim dedi mesela. Bir keresinde 4 yumurta toplandı benden 5. Güne 1 embriyo kaldı oda genetikten sağlıksız geldi ve tedavi tekrarladık. 2. Tedavide 7 toplandı 5. Güne 3 tane embriyo kaldı ama pgtden yine sağlıksız bilgi geldi transfer olmadı. Bakalım bu ay ne olacak o kadar zor süreçler ki canim endiseni anlıyorum. İnşallah hakkında hayırlısı olur.

Benim doktorum soner Bey . Bana da normalin biraz altında sayı dedi . Benim de genetiğe gitmesi lazım . O sıkıntı yaratıyor . 5. Güne ulaşacak bir de genetiğe gidecek elde ne kalır diye dertleniyorum şimdiden . Hakkında hayırlısı olsun canım senin de senin de genetiğe gitmesi lazım değil mi ? Amh kaç senin ? Amh ile yumurta sayısı pek uyumlu değil dedi soner bey .

Cnm pgtsiz transfer olmayı dene

Kumrusumru Hayırlı olsun canım tedavin. Öncelikle endişelenme benden de 7 yumurta toplandi 4 tane genetiğe uygun görüldü o yüzden senden de gelir insallah . Ayrica amh benim 0.8 di bencede senin ki uyumlu değil belki bu aya özeldir ama güzel haberlerini bekliyoruz

Canım öncelikle tedavin hayırlı olsun lütfen sayıya takılıp enerjini aşağı çekme. Benim amh 2.92 erkek infertilitesi sebebiyle tedavi gördüm. Tedavide 10 folikül gözüküyordu opude 7 olgun yumurta toplandı. 2 embriyomuz 5. Güne gidebildi. Biri şuan içimde büyüyor çok şükür İhtiyacın olan canına can olacak altın yumurta gerisini düşünme. Allah emeklerini boşa çıkarmasın

Çok teşekkür ederim . İnşallah emeklerimiz boşa gitmez. Allah hepimizin yüzüne baksın .Sizin genetikten geldi mi sonuçlarınız ?

İnşallah canım , maşallah Sağlıkla büyüsün Allahım bizlere de nasip etsin çok istiyorum

cnm pgt gidenler hangi kalitedeydi.. bir de yaşın kaç?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…