Hadi insallah doğru zamanda guzel sonuclarla olsun , folukuller 20 mm civarina gelince yaptırıyorlar catlatma ignesini senin de olduysa sonrasi bildigimiz gibiBenim muhtemelen cuma günü olacaktır, daha henüz catlatma iğnesi dahi kullanmadim. Bugun surec belli olacak,tekrar kontrole gidecegim.
Olan yumurtalar 17 ile 20mm arasında..Hadi insallah doğru zamanda guzel sonuclarla olsun , folukuller 20 mm civarina gelince yaptırıyorlar catlatma ignesini senin de olduysa sonrasi bildigimiz gibi
Evet ilk denemeydiİlk denememiydi ?
Benimde amh iyiydi 20 yumurta toplandı ama Olgun 7 yumurta çıktı önemli olan Olgun spermi dölleyebilecek yumurtan olmasıBenim bugün randevum vardı adetin 5. Günü 6 yumurta saydı doktor toplamda çok canım sıkıldı . Çok az sanki . Doktor normalin biraz altı dedi . Amh 1.50 .toplamsda daha da azalıyor mu acaba ?
Çok iyi toplanmış . İnşallah gönlünüze göre olur .Darısı bize olsunBenimde amh iyiydi 20 yumurta toplandı ama Olgun 7 yumurta çıktı önemli olan Olgun spermi dölleyebilecek yumurtan olması
Önemli olan doktor ne diyor? Mesela ben hastalanmayi bekliyorum. Yücel Bey gelmeden folikül sayısını bana şöyle az ise gelme derim dedi mesela. Bir keresinde 4 yumurta toplandı benden 5. Güne 1 embriyo kaldı oda genetikten sağlıksız geldi ve tedavi tekrarladık. 2. Tedavide 7 toplandı 5. Güne 3 tane embriyo kaldı ama pgtden yine sağlıksız bilgi geldi transfer olmadı. Bakalım bu ay ne olacakÇok iyi toplanmış . İnşallah gönlünüze göre olur .Darısı bize olsun
Benim doktorum soner Bey . Bana da normalin biraz altında sayı dedi . Benim de genetiğe gitmesi lazım . O sıkıntı yaratıyor . 5. Güne ulaşacak bir de genetiğe gidecek elde ne kalır diye dertleniyorum şimdiden . Hakkında hayırlısı olsun canım senin de senin de genetiğe gitmesi lazım değil mi ? Amh kaç senin ? Amh ile yumurta sayısı pek uyumlu değil dedi soner bey .Önemli olan doktor ne diyor? Mesela ben hastalanmayi bekliyorum. Yücel Bey gelmeden folikül sayısını bana şöyle az ise gelme derim dedi mesela. Bir keresinde 4 yumurta toplandı benden 5. Güne 1 embriyo kaldı oda genetikten sağlıksız geldi ve tedavi tekrarladık. 2. Tedavide 7 toplandı 5. Güne 3 tane embriyo kaldı ama pgtden yine sağlıksız bilgi geldi transfer olmadı. Bakalım bu ay ne olacako kadar zor süreçler ki canim endiseni anlıyorum. İnşallah hakkında hayırlısı olur.
Cnm pgtsiz transfer olmayı deneÖnemli olan doktor ne diyor? Mesela ben hastalanmayi bekliyorum. Yücel Bey gelmeden folikül sayısını bana şöyle az ise gelme derim dedi mesela. Bir keresinde 4 yumurta toplandı benden 5. Güne 1 embriyo kaldı oda genetikten sağlıksız geldi ve tedavi tekrarladık. 2. Tedavide 7 toplandı 5. Güne 3 tane embriyo kaldı ama pgtden yine sağlıksız bilgi geldi transfer olmadı. Bakalım bu ay ne olacako kadar zor süreçler ki canim endiseni anlıyorum. İnşallah hakkında hayırlısı olur.
İnşallah 2 tane 3. Gün embiriyosu donduruldu bizim Allah isteyen herkese bizlere hayırlı tez vakitte nasip etsin inşallahÇok iyi toplanmış . İnşallah gönlünüze göre olur .Darısı bize olsun
Canım öncelikle tedavin hayırlı olsunBenim bugün randevum vardı adetin 5. Günü 6 yumurta saydı doktor toplamda çok canım sıkıldı . Çok az sanki . Doktor normalin biraz altı dedi . Amh 1.50 .toplamsda daha da azalıyor mu acaba ?
Çok teşekkür ederim . İnşallah emeklerimiz boşa gitmez. Allah hepimizin yüzüne baksın .Sizin genetikten geldi mi sonuçlarınız ?Kumrusumru Hayırlı olsun canım tedavin. Öncelikle endişelenme benden de 7 yumurta toplandi 4 tane genetiğe uygun görüldü o yüzden senden de gelir insallah . Ayrica amh benim 0.8 di bencede senin ki uyumlu değil belki bu aya özeldir ama güzel haberlerini bekliyoruz
İnşallah canım , maşallah Sağlıkla büyüsünCanım öncelikle tedavin hayırlı olsunlütfen sayıya takılıp enerjini aşağı çekme. Benim amh 2.92 erkek infertilitesi sebebiyle tedavi gördüm. Tedavide 10 folikül gözüküyordu opude 7 olgun yumurta toplandı. 2 embriyomuz 5. Güne gidebildi. Biri şuan içimde büyüyor çok şükür İhtiyacın olan canına can olacak altın yumurta gerisini düşünme. Allah emeklerini boşa çıkarmasın
Evet canım geldi 2 adet göndermistim biri sağlıklıydı fakat negatif oldu sonuçÇok teşekkür ederim . İnşallah emeklerimiz boşa gitmez. Allah hepimizin yüzüne baksın .Sizin genetikten geldi mi sonuçlarınız ?
cnm pgt gidenler hangi kalitedeydi.. bir de yaşın kaç?Önemli olan doktor ne diyor? Mesela ben hastalanmayi bekliyorum. Yücel Bey gelmeden folikül sayısını bana şöyle az ise gelme derim dedi mesela. Bir keresinde 4 yumurta toplandı benden 5. Güne 1 embriyo kaldı oda genetikten sağlıksız geldi ve tedavi tekrarladık. 2. Tedavide 7 toplandı 5. Güne 3 tane embriyo kaldı ama pgtden yine sağlıksız bilgi geldi transfer olmadı. Bakalım bu ay ne olacako kadar zor süreçler ki canim endiseni anlıyorum. İnşallah hakkında hayırlısı olur.
Hayırlısı olsun canım , hakkımızda hayırlısı olsun . Devam edecek misin memoriel da ?Evet canım geldi 2 adet göndermistim biri sağlıklıydı fakat negatif oldu sonuç
Süper inşallah güzel haberler alırızEvet canım edeceğim dondurulmuş pgt siz var onların transferiyle baslayacağı inşallah. Ben çok memnunum memorial dan insallah burada pozitifleri paylaşabiliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?