Hadi inşallaah hayırla sağlıkla ne zaman adet oldun :)Benim bu üç olacak inşallahta son olur
Seninde ikinci olacak sanırım. Hangi aşamadasınız şimdi ?Hadi inşallaah hayırla sağlıkla ne zaman adet oldun :)
Rabbim yardımcın olsun inşallahEşimde morfoloji ve hareket sorunu var benim yaşımda 40 embriyo oluşuyor ama tutmuyor hep taze transfer oldu 3 günlük bakalım şimdi ne olacak
Benim hem histeroskopi öncesi hemde sonrası yaptırdığım iki rahim filmimde de kanama olmuştu ama benimle aynı gün olanların bazısında olmadı, kanama uzun sürerse ve ağrılıysa sorun vardır o durumda acile başvurun dedi doktorumrahim filminden sonra kanaması olan oldu mu arkadaslar?
İnşallah canım sağolasın hepimize güzel sağlıklı hayırlı mucizeler nasip etsin inşallahRabbim yardımcın olsun inşallah
Bu kaçıncı tedaviniz olucak sizdeki sorun ne acabaRabbim yardımcın olsun inşallah
Bende 12 haziranda adet oldum 13 ünde gittim 22 sinde tekrar kontrolüm var :)Seninde ikinci olacak sanırım. Hangi aşamadasınız şimdi ?
dün adet oldum. Bugün ilk kontrolüm vardı.
İnşallah güzel haberler alırsınız bu seferBende 12 haziranda adet oldum 13 ünde gittim 22 sinde tekrar kontrolüm
Aaa hayırlısı bakalım ilk transferim adetimin 20. gününde yapıldı sizin ki sanırım daha önce olacak ozaman :)Bende sizinle beraber başlamışım bana Cumartesi ye randevu verdiler
İnşallaah sizin kaçıncı transferiniz olacak ?İnşallah güzel haberler alırsınız bu sefer
Ben daha yumurta toplama kısmındayım nasipse dondurulursa size eşlik ederim bizimkiler devam etmiyorlar maalesef (ama çok sevindim umarım herşey gönlünüzce olur.Aaa hayırlısı bakalım ilk transferim adetimin 20. gününde yapıldı sizin ki sanırım daha önce olacak ozaman :)
Daha önce 2 transferim var başka hastanede 1 tanede hiç döllenme oluşmayan sürecim olursa 3. Transferim inşallahİnşallaah sizin kaçıncı transferiniz olacak ?
Evet ama daha iyi çünkü o ilaçları kullanıp bide üzerine transfer olması duygu karmaşası oluyor en doğru zamanda en güzel zamanda güzel haberler alırız inşallah hepimiz :) Bakarsınız bir sürüü embriyonuz olmuşş hiç belliii olmazz bazen bazı şeyllerin zamanı vardır sadece belki o zaman bu zamanda olur :)Ben daha yumurta toplama kısmındayım nasipse dondurulursa size eşlik ederim bizimkiler devam etmiyorlar maalesef (ama çok sevindim umarım herşey gönlünüzce olur.
İnşallah Bu süreçte herkes herşeyin en güzelini hakediyor umarım ellerimiz bedenimiz hep güzellikleri taşır anne olmanın güzelliğiniEvet ama daha iyi çünkü o ilaçları kullanıp bide üzerine transfer olması duygu karmaşası oluyor en doğru zamanda en güzel zamanda güzel haberler alırız inşallah hepimiz :)
Hadi bakalım bu sefer güzel sonuçlar alacağız inşallahBende 12 haziranda adet oldum 13 ünde gittim 22 sinde tekrar kontrolüm var :)
Sizinde tedaviniz de hayırlı olur inşallahİnşallah Bu süreçte herkes herşeyin en güzelini hakediyor umarım ellerimiz bedenimiz hep güzellikleri taşır anne olmanın güzelliğini
İnşallah Bu süreçte herkes herşeyin en güzelini hakediyor umarım ellerimiz bedenimiz hep güzellikleri taşır anne olmanın güzelliğini
Aminn inşallahh :)Hadi bakalım bu sefer güzel sonuçlar alacağız inşallah
Benim de bugün opu vardı..Merhaba canım, iyi gecti yarinki telefonlarini bekliyorum sabirsizlikla. 7 tane yumurta toplandi insallah sonuc da guzel olur hayirlisiyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?