Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

rahim filminden sonra kanaması olan oldu mu arkadaslar?
Benim hem histeroskopi öncesi hemde sonrası yaptırdığım iki rahim filmimde de kanama olmuştu ama benimle aynı gün olanların bazısında olmadı, kanama uzun sürerse ve ağrılıysa sorun vardır o durumda acile başvurun dedi doktorum

Aaa hayırlısı bakalım ilk transferim adetimin 20. gününde yapıldı sizin ki sanırım daha önce olacak ozaman :)
Ben daha yumurta toplama kısmındayım nasipse dondurulursa size eşlik ederim bizimkiler devam etmiyorlar maalesef (ama çok sevindim umarım herşey gönlünüzce olur.

Ben daha yumurta toplama kısmındayım nasipse dondurulursa size eşlik ederim bizimkiler devam etmiyorlar maalesef (ama çok sevindim umarım herşey gönlünüzce olur.
Evet ama daha iyi çünkü o ilaçları kullanıp bide üzerine transfer olması duygu karmaşası oluyor en doğru zamanda en güzel zamanda güzel haberler alırız inşallah hepimiz :) Bakarsınız bir sürüü embriyonuz olmuşş hiç belliii olmazz bazen bazı şeyllerin zamanı vardır sadece belki o zaman bu zamanda olur :)

Evet ama daha iyi çünkü o ilaçları kullanıp bide üzerine transfer olması duygu karmaşası oluyor en doğru zamanda en güzel zamanda güzel haberler alırız inşallah hepimiz :)
İnşallah Bu süreçte herkes herşeyin en güzelini hakediyor umarım ellerimiz bedenimiz hep güzellikleri taşır anne olmanın güzelliğini

Merhaba canım, iyi gecti yarinki telefonlarini bekliyorum sabirsizlikla. 7 tane yumurta toplandi insallah sonuc da guzel olur hayirlisiyla
Benim de bugün opu vardı..
Cok sukur önceki opu lar gibi olmadı ilk günüm.
Sizde kaç olgun yumurta çıktı?
Lab da gorevli bir beye sorduk ne kadar olgun çıkar diye çok değişken dedi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…