Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Kızlar merhaba bizde Pazar başladık eşim beni otele bırakıp gitti opü den önce gelicek tekrardan inşallah, Nisa’n başı başlamayı düşünüyorduk eşim covid olunca ertelendi şimdi başlayabildik ailelerimiz istanbulda olduğu halde güvenemedik risk yüzünden ipek hanıma gidiyorum

İmkan ve vakit varsa transfer öncesi halletmek en güzeli aşıyı:)

Teşekkür ederim cevabınız için. Umarım çok güzel ilerler tedaviniz

Hayirli olsun tedaviniz , İpek hanim da cok iyidir insallah hersey gonlunuce olur

Canım hayırlı olsun inşallah rabbim emeklerini boşa çıkarmasın sizin sıkıntı neydi acaba 4. Deneme dedin

Evet bencede ilk dozu oldum. 2. Doz için 14 temmuz tarihini veriyor bakalım
14 temmuz da aşını tamamlar, sonra sağlıklı gelen embriyolardan birinin transferini olursun inşallah:) son tedaviden önceki tedavide 3 pgt ye giden embriyodan 0 sağlıklı gelmişti. Sonrasında en çok yumurta toplanan tedavim oldu. 6da3 sağlıklı geldi, inşallah senin daha da güzeli olur bu sefer. Allah kolaylık versin

Merhabalar, burada eskilerden biriyim bizim dönemden çok yazana denk gelmiyorum. 3 tedavi 4 transfer 3 kayıp sonrası oğlumu 2 yıl önce kucağıma almıştım.
İkinci için bir süredir buralardayım, yeni uygulama, pandemide eklenen prosedürler var mı diye bilgi sahibi olmak için.
Bir gun buraya bunları yazabilecegime inanmazdım ama transfer için bayram mi yaz mi geçse diye düşünürken hamile olduğumu öğrendim. İstediğim planladığım bir şeydi ama normal yolla olabileceğini denesem de hayal edemiyordum sanırım. 13 haftayı tamamladık çok şükür, şimdilik bir sıkıntımız yok inşallah böyle de devam eder.
Kendimize yaptığımız psikolojik baskılar, acele edislerimiz, kendimize çoğu zaman vakit tanimamamiz normal yolla olabileceği ihtimalini ortadan kaldiriyormus gerçekten. Yaşayarak öğrenmiş oldum. Belki birilerine umut olabilirim diye yazmak istedim.
Şu an gün sayan, tedavi transfer sürecinde olan, test sonucu için o en zor bekleyişte olan herkes için dua ediyorum. İnşallah o güzel duyguyu tez vakitte tadarsiniz. Bir gün mutlu sona ulaşacağıniza hep inanın ve maddi olarak güç yetirebildiginiz surece denemekten vazgeçmeyin..

Canım hayırlı olsun inşallah rabbim emeklerini boşa çıkarmasın sizin sıkıntı neydi acaba 4. Deneme dedin
Eşimde morfoloji ve hareket sorunu var benim yaşımda 40 embriyo oluşuyor ama tutmuyor hep taze transfer oldu 3 günlük bakalım şimdi ne olacak

Evet canim ama iste boyle duygusal aglayislar oldukca yapmasam mi kendimi iyice mi toparlasam diyorum sonrada diyorum ki boyle beklemek dahami strese sokar :)
Biz güçlü anne adaylarıyız bununla başa çıkabiliriz. Bence beklemeye gerek yok bende şimdi hastaneye gidiyorum. Başlıyoruz yeniden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…