İmkan ve vakit varsa transfer öncesi halletmek en güzeli aşıyı:)Ben konuştumhatta Yücel Bey olabilirsin dedi bende sinovac oldum. Diğerini tercih edemedim. Bari aşı oluyorum intaktif olan aşı olan sinovac olayım dedim kaldı ki ben şuan bir iki güne hastalanmayi bekliyorum tedaviye başlayacağım
Teşekkür ederim cevabınız için. Umarım çok güzel ilerler tedavinizBen konuştumhatta Yücel Bey olabilirsin dedi bende sinovac oldum. Diğerini tercih edemedim. Bari aşı oluyorum intaktif olan aşı olan sinovac olayım dedim kaldı ki ben şuan bir iki güne hastalanmayi bekliyorum tedaviye başlayacağım
Hayirli olsun tedaviniz , İpek hanim da cok iyidir insallah hersey gonlunuce olurKızlar merhaba bizde Pazar başladık eşim beni otele bırakıp gitti opü den önce gelicek tekrardan inşallah, Nisa’n başı başlamayı düşünüyorduk eşim covid olunca ertelendi şimdi başlayabildik ailelerimiz istanbulda olduğu halde güvenemedik risk yüzünden ipek hanıma gidiyorum
Ben bugün biontech aşısının ilk dozunu oldum hemşireler grubuna yazmıştım yaptırın dediler ikinci dozdan sonraki adette transfer olurumMemorialle aşı hakkında konuşan oldu mu acaba. Ben temmuzda görüşmeye gideceğim aşı yaptırsam mı kararsız kaldım
O zaman ben de olayım sağolun cevap içinBen bugün biontech aşısının ilk dozunu oldum hemşireler grubuna yazmıştım yaptırın dediler ikinci dozdan sonraki adette transfer olurum
Teşekkür ederim inşallah sizde güzel haberler alırsınız, zor benimde 4. DenememHayirli olsun tedaviniz , İpek hanim da cok iyidir insallah hersey gonlunuce olur
Canım hayırlı olsun inşallah rabbim emeklerini boşa çıkarmasınKızlar merhaba bizde Pazar başladık eşim beni otele bırakıp gitti opü den önce gelicek tekrardan inşallah, Nisa’n başı başlamayı düşünüyorduk eşim covid olunca ertelendi şimdi başlayabildik ailelerimiz istanbulda olduğu halde güvenemedik risk yüzünden ipek hanıma gidiyorum
Evet bencede ilk dozu oldum. 2. Doz için 14 temmuz tarihini veriyor bakalımİmkan ve vakit varsa transfer öncesi halletmek en güzeli aşıyı:)
Hepimizin inşallahTeşekkür ederim cevabınız için. Umarım çok güzel ilerler tedaviniz
14 temmuz da aşını tamamlar, sonra sağlıklı gelen embriyolardan birinin transferini olursun inşallah:) son tedaviden önceki tedavide 3 pgt ye giden embriyodan 0 sağlıklı gelmişti. Sonrasında en çok yumurta toplanan tedavim oldu. 6da3 sağlıklı geldi, inşallah senin daha da güzeli olur bu sefer. Allah kolaylık versinEvet bencede ilk dozu oldum. 2. Doz için 14 temmuz tarihini veriyor bakalım
Eşimde morfoloji ve hareket sorunu var benim yaşımda 40 embriyo oluşuyor ama tutmuyor hep taze transfer oldu 3 günlük bakalım şimdi ne olacakCanım hayırlı olsun inşallah rabbim emeklerini boşa çıkarmasınsizin sıkıntı neydi acaba 4. Deneme dedin
aminn inşallah :) stres değil ama duygusallığı yoğun yaşıyorummm nedense :)Ahh olmaz mi canimben de duygugecisleri yasadim sık sık zamanla azaliyor tabi, cok normal boyle olman duygusal canlilariz .. insallah sevinc gozyaslarimiz da dökülsün yakin zamanda
Yalnız değilsin canım bu aralar bebek bezi reklamlarında bile ağlayasım geliyoraminn inşallah :) stres değil ama duygusallığı yoğun yaşıyorummm nedense :)
Evet canim ama iste boyle duygusal aglayislar oldukca yapmasam mi kendimi iyice mi toparlasam diyorum sonrada diyorum ki boyle beklemek dahami strese sokar :)Yalnız değilsin canım bu aralar bebek bezi reklamlarında bile ağlayasım geliyorBaşladın mı yeni transfer sürecine ?
Biz güçlü anne adaylarıyız bununla başa çıkabiliriz. Bence beklemeye gerek yok bende şimdi hastaneye gidiyorum. Başlıyoruz yenidenEvet canim ama iste boyle duygusal aglayislar oldukca yapmasam mi kendimi iyice mi toparlasam diyorum sonrada diyorum ki boyle beklemek dahami strese sokar :)
Kaçıncı deneme seninki hadi hayırlı haberler alırsın inşaallahh :)Biz güçlü anne adaylarıyız bununla başa çıkabiliriz. Bence beklemeye gerek yok bende şimdi hastaneye gidiyorum. Başlıyoruz yeniden
Benim bu üç olacak inşallahta son olurKaçıncı deneme seninki hadi hayırlı haberler alırsın inşaallahh :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?