Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

NAsılsın canım umarım ciddi birşey yoktur

Merhaba benim de durumun aynı canım doktorun ne tedavi önerdi iğne verdi mi

Merhaba, perinatologa gittim bunun icin, igne ve coraspin yazdi. İgne hibor 5000. Pai'nin onemli oldugunu soyledi ve zor elde edilmis bir gebelik oldugu icin riske atmayalim dedi
Benim doktorum da önemsiz diyor anlamıyorum ya nasıl bu kadar farklı düşünüyor hepsi :/

Benim doktorum da önemsiz diyor anlamıyorum ya nasıl bu kadar farklı düşünüyor hepsi :/
Benim de pai heterozigot bir doktor muhakkak enox ve coraspin başla dedi bir diğeri gerek yok toplumun yarısı heterozigottur dedi. Ben de pubmed den baya makale okudum ve pai ile düşüklerin bağlantılı olmadığı sonucuna vardım. 12 haftam yarın doluyor. Allah pişman etmesin. Ben kullanmamaya, Memorial a güvenmeye karar verdim.

Kızlar ilk görüşmeye giderken istenilen testler neler acaba
Mesajla iletilen testleri istiyorlar senin ve eşinin tedaviye arasında en fazla 6 ay olmalı VARSA daha önceki tedavilerin ile ilgili ilaçlar süreç, rahim filmi , varsa genetik test sonuçları , histeroskopi veya labaroskopi yaptırdıysan onun sonuçları , tedaviye başladığında akciğer grafisi covid testi , eşinin sperm testini orda yaptırmanı istiyorlar ilk gittiğinizde 3 gün perhizi isterler yaptırabilirsen morfoloji ki sperm testi istemelisin benim hatırladıklarım bunlar umarım herşey gönlünüzce olur

Profil bilgine yapıştır hamilelik bilgisini de gözümüz gönlümüz açılsın hele , yarı yol bitmiş zaten

Merhaba sizinle aynı gidiyoruz galiba bende 13 Haziran’da başladım 16 -19-20 kontrol yarında gideceğim herhalde umarım güzel geçer sürecimiz benim doktorum ipek hanım
Evet aynı ben de 13-16-18 haziranda kontrole gittim . Yarın çağırdı tekrar. Benim doktorum soner bey ama yarın için yücel beye randevu vermişler çarşamba ya da perşembe yumurta toplanır dedi soner bey . Sizin ne zaman yumurta toplama ?İnşallah güzel sonuçlar alırız hepimiz

Merhaba herkese. Ben de tedavi sürecindeyim. Yarın toplama işlemi yapılacak. Ayın 12 sinde başlamıştım iğnelere. Dün akşam çatlatma iğnesini oldum. Yarını bekliyorum. Hepinizin gönlüne göre olsun inşallah. Heyecanlı ve stresli günler

Ahhh ne güzel , problem neydi peki ?

Ahhh ne güzel , problem neydi peki ?
Yaşım 38. Evliliğimin 8. Ayında gebelik oluştu. Ancak 8 haftalıkken kalp atışı durduğu için alındı. Tahlillerimde herhangi bir problem görünmüyor. Ama yaş faktörü var tabi ki. Kürtajın üzerinden 6 ay geçti. Gebelik oluşmayınca tüp bebeğe karar verdik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…