NAsılsın canım umarım ciddi birşey yokturarkadaşlar rahim filminden sonra cok az kanama vardı bugun baya arttı. size ilaç falan verdiler mi? sanki adet olmuşum gibi arttı ne yapsam bilemedim birkaç saat sonra arayacağım hastaneyi. adet günüme de baya vardı
önemli birşey değilmis canm devam ederse adetten sayılıyormuşNAsılsın canım umarım ciddi birşey yoktur
Merhaba benim de durumun aynı canım doktorun ne tedavi önerdi iğne verdi miBenim de aklima cok takilmisti trombofili sonucum. Bende mthfr c677 heretorizot, pai heterozigot cikmisti. Memorial bu genleri onemli bulmuyor, dolayisiyla bisey yazmadilar bununla ilgili. Ama ben rahat durmadim, transferden sonra perinatologa gittim, o bana coraspin ve igne yazdi. Pai onemli dedi. Homozigotsa daha onemli hatta
Senin toplam 3 geninde gorunuyor, bence sen de bu isi onemseyen iyi bir perinatolog veya hematolog bulup danisirsan iyi olur
Memorialde faktor 5 ve faktor 2de mutasyon varsa igne yaziyorlar sadece.
Merhaba, perinatologa gittim bunun icin, igne ve coraspin yazdi. İgne hibor 5000. Pai'nin onemli oldugunu soyledi ve zor elde edilmis bir gebelik oldugu icin riske atmayalim dediMerhaba benim de durumun aynı canım doktorun ne tedavi önerdi iğne verdi mi
Benim doktorum da önemsiz diyor anlamıyorum ya nasıl bu kadar farklı düşünüyor hepsi :/Merhaba, perinatologa gittim bunun icin, igne ve coraspin yazdi. İgne hibor 5000. Pai'nin onemli oldugunu soyledi ve zor elde edilmis bir gebelik oldugu icin riske atmayalim dedi
Malesef bu konuda fikir birligi yok. Gozlemledigim kadariyla igneyi gerekli goren kesim Perinatologlar.Benim doktorum da önemsiz diyor anlamıyorum ya nasıl bu kadar farklı düşünüyor hepsi :/
Benim de pai heterozigot bir doktor muhakkak enox ve coraspin başla dedi bir diğeri gerek yok toplumun yarısı heterozigottur dedi. Ben de pubmed den baya makale okudum ve pai ile düşüklerin bağlantılı olmadığı sonucuna vardım. 12 haftam yarın doluyor. Allah pişman etmesin. Ben kullanmamaya, Memorial a güvenmeye karar verdim.Benim doktorum da önemsiz diyor anlamıyorum ya nasıl bu kadar farklı düşünüyor hepsi :/
Geçmiş olsun canımönemli birşey değilmis canm devam ederse adetten sayılıyormuş
Mesajla iletilen testleri istiyorlar senin ve eşinin tedaviye arasında en fazla 6 ay olmalı VARSA daha önceki tedavilerin ile ilgili ilaçlar süreç, rahim filmi , varsa genetik test sonuçları , histeroskopi veya labaroskopi yaptırdıysan onun sonuçları , tedaviye başladığında akciğer grafisi covid testi , eşinin sperm testini orda yaptırmanı istiyorlar ilk gittiğinizde 3 gün perhizi isterler yaptırabilirsen morfoloji ki sperm testi istemelisin benim hatırladıklarım bunlar umarım herşey gönlünüzce olurKızlar ilk görüşmeye giderken istenilen testler neler acaba
Merhabalar, burada eskilerden biriyim bizim dönemden çok yazana denk gelmiyorum. 3 tedavi 4 transfer 3 kayıp sonrası oğlumu 2 yıl önce kucağıma almıştım.
İkinci için bir süredir buralardayım, yeni uygulama, pandemide eklenen prosedürler var mı diye bilgi sahibi olmak için.
Bir gun buraya bunları yazabilecegime inanmazdım ama transfer için bayram mi yaz mi geçse diye düşünürken hamile olduğumu öğrendim. İstediğim planladığım bir şeydi ama normal yolla olabileceğini denesem de hayal edemiyordum sanırım. 13 haftayı tamamladık çok şükür, şimdilik bir sıkıntımız yok inşallah böyle de devam eder.
Kendimize yaptığımız psikolojik baskılar, acele edislerimiz, kendimize çoğu zaman vakit tanimamamiz normal yolla olabileceği ihtimalini ortadan kaldiriyormus gerçekten. Yaşayarak öğrenmiş oldum. Belki birilerine umut olabilirim diye yazmak istedim.
Şu an gün sayan, tedavi transfer sürecinde olan, test sonucu için o en zor bekleyişte olan herkes için dua ediyorum. İnşallah o güzel duyguyu tez vakitte tadarsiniz. Bir gün mutlu sona ulaşacağıniza hep inanın ve maddi olarak güç yetirebildiginiz surece denemekten vazgeçmeyin..
Merhaba sizinle aynı gidiyoruz galiba bende 13 Haziran’da başladım 16 -19-20 kontrol yarında gideceğim herhalde umarım güzel geçer sürecimiz benim doktorum ipek hanımBunları istediler mesaj olara
Evet aynıMerhaba sizinle aynı gidiyoruz galiba bende 13 Haziran’da başladım 16 -19-20 kontrol yarında gideceğim herhalde umarım güzel geçer sürecimiz benim doktorum ipek hanım
Ahhh ne güzel , problem neydi peki ?Merhaba herkese. Ben de tedavi sürecindeyim. Yarın toplama işlemi yapılacak. Ayın 12 sinde başlamıştım iğnelere. Dün akşam çatlatma iğnesini oldum. Yarını bekliyorum. Hepinizin gönlüne göre olsun inşallah. Heyecanlı ve stresli günler
Yaşım 38. Evliliğimin 8. Ayında gebelik oluştu. Ancak 8 haftalıkken kalp atışı durduğu için alındı. Tahlillerimde herhangi bir problem görünmüyor. Ama yaş faktörü var tabi ki. Kürtajın üzerinden 6 ay geçti. Gebelik oluşmayınca tüp bebeğe karar verdikAhhh ne güzel , problem neydi peki ?
Canim malesef benim durum pek icacici degil, bugun son kalan embriyom icin transfere cagirildim. Gelisimleri kotulesti ne yazik ki , hakkimda hayirlisi pek umudum yok ama geldik işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?