3. Tedavimi başka hastanede oldum bende 8 yumurta 2 embriyo yüklendi maalesef ama bir arkadaşımız sadece tek yumurta 2. Kalite (yumurtası olmuyormuş erkekte sorun yoktu) o tek yumurta ile hamile kaldı 1,5 yaşında bir kızı var . Nasip iyi düşünün lütfen ellerinizi boş çevirmez RabbimBenim de bugün opu vardı..
Cok sukur önceki opu lar gibi olmadı ilk günüm.
Sizde kaç olgun yumurta çıktı?
Lab da gorevli bir beye sorduk ne kadar olgun çıkar diye çok değişken dedi..
Insallah Rabbım kimsenin ellerini boş çevirmesin.3. Tedavimi başka hastanede oldum bende 8 yumurta 2 embriyo yüklendi maalesef ama bir arkadaşımız sadece tek yumurta 2. Kalite (yumurtası olmuyormuş erkekte sorun yoktu) o tek yumurta ile hamile kaldı 1,5 yaşında bir kızı var . Nasip iyi düşünün lütfen ellerinizi boş çevirmez Rabbim
Benim ilk olacak ben polikistik over hastasıyım defalarca hapla birde aşılamayla denedik olmadı bakalım bende önümüzdeki ay düşünüyorum nasipseBu kaçıncı tedaviniz olucak sizdeki sorun ne acaba
Allah hayirlisini sagliklisini versin sizin icindeBenim ilk olacak ben polikistik over hastasıyım defalarca hapla birde aşılamayla denedik olmadı bakalım bende önümüzdeki ay düşünüyorum nasipse
Hayirli olsun insallah saglikla gelisir toplanan yumurtalariniz, benim 7 tane olgun yumurta toplandi insallah 5.gune de az fireyle devam ederler. Sizin kac tane cikti?Benim de bugün opu vardı..
Cok sukur önceki opu lar gibi olmadı ilk günüm.
Sizde kaç olgun yumurta çıktı?
Lab da gorevli bir beye sorduk ne kadar olgun çıkar diye çok değişken dedi..
Insallah inşallahHayirli olsun insallah saglikla gelisir toplanan yumurtalariniz, benim 7 tane olgun yumurta toplandi insallah 5.gune de az fireyle devam ederler. Sizin kac tane cikti?
Güzel haberlerini bekliyorum canimBen konuştumhatta Yücel Bey olabilirsin dedi bende sinovac oldum. Diğerini tercih edemedim. Bari aşı oluyorum intaktif olan aşı olan sinovac olayım dedim kaldı ki ben şuan bir iki güne hastalanmayi bekliyorum tedaviye başlayacağım
Ayy çok sevindim masallah sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alın inşallahMerhabalar, burada eskilerden biriyim bizim dönemden çok yazana denk gelmiyorum. 3 tedavi 4 transfer 3 kayıp sonrası oğlumu 2 yıl önce kucağıma almıştım.
İkinci için bir süredir buralardayım, yeni uygulama, pandemide eklenen prosedürler var mı diye bilgi sahibi olmak için.
Bir gun buraya bunları yazabilecegime inanmazdım ama transfer için bayram mi yaz mi geçse diye düşünürken hamile olduğumu öğrendim. İstediğim planladığım bir şeydi ama normal yolla olabileceğini denesem de hayal edemiyordum sanırım. 13 haftayı tamamladık çok şükür, şimdilik bir sıkıntımız yok inşallah böyle de devam eder.
Kendimize yaptığımız psikolojik baskılar, acele edislerimiz, kendimize çoğu zaman vakit tanimamamiz normal yolla olabileceği ihtimalini ortadan kaldiriyormus gerçekten. Yaşayarak öğrenmiş oldum. Belki birilerine umut olabilirim diye yazmak istedim.
Şu an gün sayan, tedavi transfer sürecinde olan, test sonucu için o en zor bekleyişte olan herkes için dua ediyorum. İnşallah o güzel duyguyu tez vakitte tadarsiniz. Bir gün mutlu sona ulaşacağıniza hep inanın ve maddi olarak güç yetirebildiginiz surece denemekten vazgeçmeyin..
Ayy istermisin transferimiz de ayni zamanda olsun , hadi insallahInsallah inşallahBizde toplam 8 yumurta toplandı.bakalim kaç tanesi olgun gelecek, kaç tanesi döllenecek, kaç tanesi 5.gune gidecek ve kaç tanesi pgt den sağlıklı dönecek..
Ayy istermisin transferimiz de ayni zamanda olsun , hadi insallah
Tabi benimkiler de insallah 5.gune gidenler pgtye gideceklerinşallah ikimiz içinde hayırlı zamanda transfer olsun. .pgt den sonuç güzel geldiğinde ise histeroskopi yapılacak..en iyi ihtimal agustos eylul gibi transfer olur...sizde peki nasıl durum pgt ye gidecek mi sizin embriyolar??
Ay içime su serptin bu bilgi çok iyi geldi14 temmuz da aşını tamamlar, sonra sağlıklı gelen embriyolardan birinin transferini olursun inşallah:) son tedaviden önceki tedavide 3 pgt ye giden embriyodan 0 sağlıklı gelmişti. Sonrasında en çok yumurta toplanan tedavim oldu. 6da3 sağlıklı geldi, inşallah senin daha da güzeli olur bu sefer. Allah kolaylık versin
İnşallah bende güzel haberler vermeyi umuyorumGüzel haberlerini bekliyorum canim
Histereskopi yi ben Semra hoca ya demiştim ,histereskopi de yapalım mı rahmin içine iyice bakalim herhangi bir sıkıntı vs var mi diye, semra hoca onu da yapalim hem içine bakarız hemde çizik atariz demisti..bir de histereskopi yi semra hoca yapıyor bildiğim kadarıyla,semra hoca nin rahmin içini görmesi de iyi olur..benim myom ,polip tarzı şeyler vardı rahim tarafinda..hersey tam olsun diye istedim açıkçası . Ayrica burada yada başka bir forumda 2 tane miyom görünen bir hasta histereskopi de 15tane çıkmış,inşallah transfer aşamasına geldiğimiz de ilave bir parametre çıkmasın rahim de temiz olsun diye de istedim..tabi o zaman gelsin bakalım semra hoca nasıl karar verecek..Tabi benimkiler de insallah 5.gune gidenler pgtye gideceklersonraki aşama icin henüz program belirlenmedi . Histeroskopi ne icin yapilacakti?
Canım merhaba damla şeklindeki kanamalar normal anladığım kadarı ile senin kanaman artmış hemen doktorunu ara ve hastaneye git lütfenarkadaşlar rahim filminden sonra cok az kanama vardı bugun baya arttı. size ilaç falan verdiler mi? sanki adet olmuşum gibi arttı ne yapsam bilemedim birkaç saat sonra arayacağım hastaneyi. adet günüme de baya vardı
Canım ben iki kere çektirdim hiç kanama yaşamadım ama lekelenme şeklinde oluyormuş sanırım. Fakat bahsettiğin gibi yoğun bir kanama ilk defa duyuyorum. Bence doktorun ile bir görüş .arkadaşlar rahim filminden sonra cok az kanama vardı bugun baya arttı. size ilaç falan verdiler mi? sanki adet olmuşum gibi arttı ne yapsam bilemedim birkaç saat sonra arayacağım hastaneyi. adet günüme de baya vardı
Anladim canim, insallah hersey yolunda gider her konudaHistereskopi yi ben Semra hoca ya demiştim ,histereskopi de yapalım mı rahmin içine iyice bakalim herhangi bir sıkıntı vs var mi diye, semra hoca onu da yapalim hem içine bakarız hemde çizik atariz demisti..bir de histereskopi yi semra hoca yapıyor bildiğim kadarıyla,semra hoca nin rahmin içini görmesi de iyi olur..benim myom ,polip tarzı şeyler vardı rahim tarafinda..hersey tam olsun diye istedim açıkçası . Ayrica burada yada başka bir forumda 2 tane miyom görünen bir hasta histereskopi de 15tane çıkmış,inşallah transfer aşamasına geldiğimiz de ilave bir parametre çıkmasın rahim de temiz olsun diye de istedim..tabi o zaman gelsin bakalım semra hoca nasıl karar verecek..
Bu arada pgt ye gidildiği zaman gelen embriyolar da 2 adet konulmuyor ,tek koymak gerekli diye duymuştum bu doğru mu?
İnşallahAnladim canim, insallah hersey yolunda gider her konudaburada okudugum kadariyla pgt yapilan embriyolari tek tek koyuyorlar zaten birden fazla konuldugunu da okumadim bu merkez icin varsa da ne sartlarda koyarlar bilen varsa yazabilir mi
Hatirliyorum seni aktif oldugum gunlerde goruyordum.. Artik bende fazla giremiyorum foruma ne yazikki yogun bir tempoya girdim ve dogumada az kaldi.. Ne guzel bir haber bu cok mutlu oldum adinaMerhabalar, burada eskilerden biriyim bizim dönemden çok yazana denk gelmiyorum. 3 tedavi 4 transfer 3 kayıp sonrası oğlumu 2 yıl önce kucağıma almıştım.
İkinci için bir süredir buralardayım, yeni uygulama, pandemide eklenen prosedürler var mı diye bilgi sahibi olmak için.
Bir gun buraya bunları yazabilecegime inanmazdım ama transfer için bayram mi yaz mi geçse diye düşünürken hamile olduğumu öğrendim. İstediğim planladığım bir şeydi ama normal yolla olabileceğini denesem de hayal edemiyordum sanırım. 13 haftayı tamamladık çok şükür, şimdilik bir sıkıntımız yok inşallah böyle de devam eder.
Kendimize yaptığımız psikolojik baskılar, acele edislerimiz, kendimize çoğu zaman vakit tanimamamiz normal yolla olabileceği ihtimalini ortadan kaldiriyormus gerçekten. Yaşayarak öğrenmiş oldum. Belki birilerine umut olabilirim diye yazmak istedim.
Şu an gün sayan, tedavi transfer sürecinde olan, test sonucu için o en zor bekleyişte olan herkes için dua ediyorum. İnşallah o güzel duyguyu tez vakitte tadarsiniz. Bir gün mutlu sona ulaşacağıniza hep inanın ve maddi olarak güç yetirebildiginiz surece denemekten vazgeçmeyin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?