Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Benim de bugün opu vardı..
Cok sukur önceki opu lar gibi olmadı ilk günüm.
Sizde kaç olgun yumurta çıktı?
Lab da gorevli bir beye sorduk ne kadar olgun çıkar diye çok değişken dedi..
3. Tedavimi başka hastanede oldum bende 8 yumurta 2 embriyo yüklendi maalesef ama bir arkadaşımız sadece tek yumurta 2. Kalite (yumurtası olmuyormuş erkekte sorun yoktu) o tek yumurta ile hamile kaldı 1,5 yaşında bir kızı var . Nasip iyi düşünün lütfen ellerinizi boş çevirmez Rabbim

Insallah Rabbım kimsenin ellerini boş çevirmesin.
Desteginiz içinde çok teşekkür ederim.suan tevekkül durumdayım ama yine de merak etmeden duramıyorum.
İçim bu tedavi de biraz daha rahat gibi ama narkozdan hemen önce pıt pıt gözyaşlarıma engel olamadim..kimsenin emekleri boşa çıkmasın hayirla.tez vakitte nasip etsin inşallah Rabbim

Benim de bugün opu vardı..
Cok sukur önceki opu lar gibi olmadı ilk günüm.
Sizde kaç olgun yumurta çıktı?
Lab da gorevli bir beye sorduk ne kadar olgun çıkar diye çok değişken dedi..
Hayirli olsun insallah saglikla gelisir toplanan yumurtalariniz, benim 7 tane olgun yumurta toplandi insallah 5.gune de az fireyle devam ederler. Sizin kac tane cikti?

Hayirli olsun insallah saglikla gelisir toplanan yumurtalariniz, benim 7 tane olgun yumurta toplandi insallah 5.gune de az fireyle devam ederler. Sizin kac tane cikti?
Insallah inşallah Bizde toplam 8 yumurta toplandı.bakalim kaç tanesi olgun gelecek, kaç tanesi döllenecek, kaç tanesi 5.gune gidecek ve kaç tanesi pgt den sağlıklı dönecek..

Ayy çok sevindim masallah sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alın inşallah

Tabi benimkiler de insallah 5.gune gidenler pgtye gidecekler sonraki aşama icin henüz program belirlenmedi . Histeroskopi ne icin yapilacakti?

Ay içime su serptin bu bilgi çok iyi geldi inşallah güzel sonuçlar paylaşırım artık bende

arkadaşlar rahim filminden sonra cok az kanama vardı bugun baya arttı. size ilaç falan verdiler mi? sanki adet olmuşum gibi arttı ne yapsam bilemedim birkaç saat sonra arayacağım hastaneyi. adet günüme de baya vardı

Tabi benimkiler de insallah 5.gune gidenler pgtye gidecekler sonraki aşama icin henüz program belirlenmedi . Histeroskopi ne icin yapilacakti?
Histereskopi yi ben Semra hoca ya demiştim ,histereskopi de yapalım mı rahmin içine iyice bakalim herhangi bir sıkıntı vs var mi diye, semra hoca onu da yapalim hem içine bakarız hemde çizik atariz demisti..bir de histereskopi yi semra hoca yapıyor bildiğim kadarıyla,semra hoca nin rahmin içini görmesi de iyi olur..benim myom ,polip tarzı şeyler vardı rahim tarafinda..hersey tam olsun diye istedim açıkçası . Ayrica burada yada başka bir forumda 2 tane miyom görünen bir hasta histereskopi de 15tane çıkmış,inşallah transfer aşamasına geldiğimiz de ilave bir parametre çıkmasın rahim de temiz olsun diye de istedim..tabi o zaman gelsin bakalım semra hoca nasıl karar verecek..
Bu arada pgt ye gidildiği zaman gelen embriyolar da 2 adet konulmuyor ,tek koymak gerekli diye duymuştum bu doğru mu?

Canım merhaba damla şeklindeki kanamalar normal anladığım kadarı ile senin kanaman artmış hemen doktorunu ara ve hastaneye git lütfen

Canım ben iki kere çektirdim hiç kanama yaşamadım ama lekelenme şeklinde oluyormuş sanırım. Fakat bahsettiğin gibi yoğun bir kanama ilk defa duyuyorum. Bence doktorun ile bir görüş .

Anladim canim, insallah hersey yolunda gider her konuda burada okudugum kadariyla pgt yapilan embriyolari tek tek koyuyorlar zaten birden fazla konuldugunu da okumadim bu merkez icin varsa da ne sartlarda koyarlar bilen varsa yazabilir mi

Anladim canim, insallah hersey yolunda gider her konuda burada okudugum kadariyla pgt yapilan embriyolari tek tek koyuyorlar zaten birden fazla konuldugunu da okumadim bu merkez icin varsa da ne sartlarda koyarlar bilen varsa yazabilir mi
İnşallah bende hiç denk gelmedim.. araştırmak gerek, yada en doğru bilgi dr a sorulabilir ..

Hatirliyorum seni aktif oldugum gunlerde goruyordum.. Artik bende fazla giremiyorum foruma ne yazikki yogun bir tempoya girdim ve dogumada az kaldi.. Ne guzel bir haber bu cok mutlu oldum adina Rabbim sanada mucizeni vermis sukurler olsun Burada herkese umut olmak gibisi yok gercekten bilgi paylasmak yardimci olabilmek.. Arada hala bakiyorum ve dua ediyorum herkez icin.. InshaAllah burdaki herkeze Rabbim bu guzel duygulari yasatir bebislerimizi kucagimiza alacagimiz gunleri gosterir.. Pes etmeyin gun gelir herkez guzel haberle doner buraya inshaAllah burdaki herkeze maddi manevi kolayliklar diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…