- 21 Ocak 2021
- 4.421
- 6.410
- 108
Benimde Perşembe gibi görünüyor inşallah güzel devam eder herşeyEvet aynıben de 13-16-18 haziranda kontrole gittim . Yarın çağırdı tekrar. Benim doktorum soner bey ama yarın için yücel beye randevu vermişler çarşamba ya da perşembe yumurta toplanır dedi soner bey . Sizin ne zaman yumurta toplama ?İnşallah güzel sonuçlar alırız hepimiz
Rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah canımMerhaba herkese. Ben de tedavi sürecindeyim. Yarın toplama işlemi yapılacak. Ayın 12 sinde başlamıştım iğnelere. Dün akşam çatlatma iğnesini oldum. Yarını bekliyorum. Hepinizin gönlüne göre olsun inşallah. Heyecanlı ve stresli günler
Rabbim ne zor zamanlarda nasıl güzel mucizelerle yüreğimize su serpiyor inşallah sana da güzelliklerinden nasip etsin yüzünü daha da güldürsünCanim malesef benim durum pek icacici degil, bugun son kalan embriyom icin transfere cagirildim. Gelisimleri kotulesti ne yazik ki , hakkimda hayirlisi pek umudum yok ama geldik işte
İnsallah canim cok tesekkur eserimRabbim ne zor zamanlarda nasıl güzel mucizelerle yüreğimize su serpiyor inşallah sana da güzelliklerinden nasip etsin yüzünü daha da güldürsün
İçinizi ferah tutmaya çalışın lütfen, dualarımız sizinle.. insallah 1 tane de olsa Rabbım nasip edecek size bu biricik.embriyo ile anneliğiCanim malesef benim durum pek icacici degil, bugun son kalan embriyom icin transfere cagirildim. Gelisimleri kotulesti ne yazik ki , hakkimda hayirlisi pek umudum yok ama geldik işte
Allah ol deyince oluyor. Bizler emek veriyoruz istiyoruz. Gerisi Allah tan. Umudumuzu kaybetmeyerek çabalamaktan başka seçeneğimiz yok. Gönlünü ferah tut. İnşallah güzel haberlerini duyarız.Canim malesef benim durum pek icacici degil, bugun son kalan embriyom icin transfere cagirildim. Gelisimleri kotulesti ne yazik ki , hakkimda hayirlisi pek umudum yok ama geldik işte
İnşallah gönlünüze göre olsun herşey.Ben de salı günü Şişli memorialde ön görüşme için randevu aldım. Tedaviye başlıyoruz. Umarım bu yolda emek veren tüm anne baba adaylarının yüzü Güler
Teşekkür ederim. Senin de az kalmış toplama işlemine inşallahRabbim yar ve yardımcın olsun inşallah canım
Umudunu son ana kadar koruCanim malesef benim durum pek icacici degil, bugun son kalan embriyom icin transfere cagirildim. Gelisimleri kotulesti ne yazik ki , hakkimda hayirlisi pek umudum yok ama geldik işte
Çok teşekkür ederim. Aminİnşallah gönlünüze göre olsun herşey.
12 bin tüp bebek tedavisi ücreti . Raporunuz varsa 9600 düşüyorlar .Merhaba,
2 negatif transferden sonra başka Dr araştırıyorum ve Semra hoca ile ilgili olumlu yorumlar okudum.
Fiyat bilgisini öğrenebilirmiyim arkadaşlar
Nasılsın ?Canim malesef benim durum pek icacici degil, bugun son kalan embriyom icin transfere cagirildim. Gelisimleri kotulesti ne yazik ki , hakkimda hayirlisi pek umudum yok ama geldik işte
Canım bence normal değil bir doktoruna danış istersen.Arkadaslar negatif transferden sonra 15 gun adet oldum ve 10 gundur cok aşırı sarı akinti oluyo bu normal bisey mi yasayan varmı ?
Benim ilk transferim 20. Günde ikincisi 21. Günde olmuştu. Ama rahim kalınlığını hiç hatırlamıyorum.iyi aksamlar kızlar. transfer adetin kaçıncı günü oldunuz? üç aşağı beş yukarı kafamda kuruyorum şimdiden.. rahim kalınlığı kaç mm ken ve kaçıncı günde oldunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?