Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Benimde Perşembe gibi görünüyor inşallah güzel devam eder herşey

Rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah canım

Canim malesef benim durum pek icacici degil, bugun son kalan embriyom icin transfere cagirildim. Gelisimleri kotulesti ne yazik ki , hakkimda hayirlisi pek umudum yok ama geldik işte
Rabbim ne zor zamanlarda nasıl güzel mucizelerle yüreğimize su serpiyor inşallah sana da güzelliklerinden nasip etsin yüzünü daha da güldürsün

Canim malesef benim durum pek icacici degil, bugun son kalan embriyom icin transfere cagirildim. Gelisimleri kotulesti ne yazik ki , hakkimda hayirlisi pek umudum yok ama geldik işte
İçinizi ferah tutmaya çalışın lütfen, dualarımız sizinle.. insallah 1 tane de olsa Rabbım nasip edecek size bu biricik.embriyo ile anneliği

Allah ol deyince oluyor. Bizler emek veriyoruz istiyoruz. Gerisi Allah tan. Umudumuzu kaybetmeyerek çabalamaktan başka seçeneğimiz yok. Gönlünü ferah tut. İnşallah güzel haberlerini duyarız.

Herkese merhabalar, uzun zamandıe uğramamıstım umarım herkes için her sey yolundadır Sorunuz olursa mutlaka yazın güzel haberlerinizi paylasın

Merhaba,
2 negatif transferden sonra başka Dr araştırıyorum ve Semra hoca ile ilgili olumlu yorumlar okudum.
Fiyat bilgisini öğrenebilirmiyim arkadaşlar

Nasılsın ?
Transferin nasıl geçti ? Daha doğrusu duyguların ne alemde ...

Arkadaslar negatif transferden sonra 15 gun adet oldum ve 10 gundur cok aşırı sarı akinti oluyo bu normal bisey mi yasayan varmı ?

iyi aksamlar kızlar. transfer adetin kaçıncı günü oldunuz? üç aşağı beş yukarı kafamda kuruyorum şimdiden.. rahim kalınlığı kaç mm ken ve kaçıncı günde oldunuz?

N Nurnur1010 pastelmom Metalwoman
Kızlar bende tekrar tedaviye başladım. Umut Bey ilk kontrolümü yaptı. Yücel Bey ile çarşamba günü randevum var. Bu sefer en son tedavine göre bile durumunu daha iyi gördüm dedi. En son 7 yumurta toplanmıştı. Bu tedavide daha çok toplanır dedi Umut Bey. Valla hiç inanasım gelmiyor akışına bıraktım.

Sağ taraf
8
7,5
6
3-4 küçük (8-6 var 3-4)

Sol taraf
7
6,5
7
5
2 Küçük

iyi aksamlar kızlar. transfer adetin kaçıncı günü oldunuz? üç aşağı beş yukarı kafamda kuruyorum şimdiden.. rahim kalınlığı kaç mm ken ve kaçıncı günde oldunuz?
Benim ilk transferim 20. Günde ikincisi 21. Günde olmuştu. Ama rahim kalınlığını hiç hatırlamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…