Canımmm hayırlı uğurlu olsun inşaallah.@Nurnur1010pastelmom Metalwoman
Kızlar bende tekrar tedaviye başladım. Umut Bey ilk kontrolümü yaptı. Yücel Bey ile çarşamba günü randevum var. Bu sefer en son tedavine göre bile durumunu daha iyi gördüm dedi. En son 7 yumurta toplanmıştı. Bu tedavide daha çok toplanır dedi Umut Bey. Valla hiç inanasım gelmiyorakışına bıraktım.
Sağ taraf
8
7,5
6
3-4 küçük (8-6 var 3-4)
Sol taraf
7
6,5
7
5
2 Küçük
İnşallahCanımmm hayırlı uğurlu olsun inşaallah.gönülden inanıyorum olacağına .
YaaCanım bence normal değil bir doktoruna danış istersen.
Önemli birşey değildir ama tedbirli olmakta fayda var. Hemşire hattına yaz bence dönerler sana.Yaa
Doktorum soner bey , whatsaptan yazinca bakiyo mu acaba
Çok şükür güzel gidiyor . Sadece biraz fazla bulantılı geçiyorİnşallahsenin nasıl gidiyor canım benim
Muhteşem bir habere uyandım@Nurnur1010pastelmom Metalwoman
Kızlar bende tekrar tedaviye başladım. Umut Bey ilk kontrolümü yaptı. Yücel Bey ile çarşamba günü randevum var. Bu sefer en son tedavine göre bile durumunu daha iyi gördüm dedi. En son 7 yumurta toplanmıştı. Bu tedavide daha çok toplanır dedi Umut Bey. Valla hiç inanasım gelmiyorakışına bıraktım.
Sağ taraf
8
7,5
6
3-4 küçük (8-6 var 3-4)
Sol taraf
7
6,5
7
5
2 Küçük
Allah güzel, hayırlı, sevindirici haberlar almanı nasip etsin:)
Aminn canim cok tesekkurlerAllah güzel, hayırlı, sevindirici haberlar almanı nasip etsin:)
Insallah Rabbım 2 hafta içerisinde çok güzel haber almanızı nasip etsin..dualarımız sizinle
İSim soyisim yazın kesinlikle bakar ben de herr aklıma takılan bişey oldugunda yazıyorm geç de olsa cevap veriyor hic vermemezlik yapmıyorYaa
Doktorum soner bey , whatsaptan yazinca bakiyo mu acaba
Insallah 3 yumurta can olur size, dualarımız sizinleToplama işlemi oldu. 4 yumurtadan 1 i boş muş. Şu anda 3 yumurta vat. Bekleyip göreceğiz inşallah
Bakalım 3. Olunca akışına bıraktım bendeCanımmm hayırlı uğurlu olsun inşaallah.gönülden inanıyorum olacağına .
İnşallah senin için hayırlısı böylesi olmuştur
Yaaa canımsınMuhteşem bir habere uyandımcanım inşallah bu tedavin seni yavruna kavuşturacak kalpten inanıyorum ve bol bol dua ediyorum
Sizin neydi problem de sol tüp kapatıldı bir de memorial da mı oldu işlem?Şimdi hemşireler hattından yazdılar herhangi bir süre geçmesine gerek yokmuş o zaman Eylül gibi transfer yaptırırım
En güzeli gelecek de ondan annesiBakalım 3. Olunca akışına bıraktım bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?